Republika Srpska, najcudnija tvorevina svih vremena

" Republika Srpska je zaista čudnovata, da ne kažemo monstruozna tvorevina!!! Ona je zaista raritet, kao prvo njeno ime nije normalno, njeno ime je posvojni pridjev, dok su svi drugi nazivi za države imenice. Njen oblik je zaista jedinstven, sastoji se od dva dijela povezanog pupcanom vrpcom, istočni dio je pomalo u obliku polumjeseca. RS ne kontrolira u potpunosti ni jedan prometni pravac, granice RS su neprirodne na način da te granice razbijaju prirodne cjeline. Takodjer status RS je jedinstven, ona je u konfederaciji s federacijom što je nonsens.

Kao takva njeno dalje postojanje je neodrživo.
Vidiš i sam pokazuješ koliko ste umobolni vi ma skoro svi hrvati.
Normalan čovek za razliku od vas,kada kaže za nekog da je čudan on sigurno neće upotrebiti odmah reč kao vi monstuozan.To obično koriste ljudi čiji su pradedovi i čukondedovi bili uptravo to.

" Republika Srpska je zaista čudnovata, da ne kažemo monstruozna tvorevina!!! Ona je zaista raritet, kao prvo njeno ime nije normalno, njeno ime je posvojni pridjev, dok su svi drugi nazivi za države imenice. Njen oblik je zaista jedinstven, sastoji se od dva dijela povezanog pupcanom vrpcom, istočni dio je pomalo u obliku polumjeseca. RS ne kontrolira u potpunosti ni jedan prometni pravac, granice RS su neprirodne na način da te granice razbijaju prirodne cjeline. Takodjer status RS je jedinstven, ona je u konfederaciji s federacijom što je nonsens.

Ne razumem manipulaciju koja je upotrebljena pri postavljanju teme..
Jesam li ja pao sa marsa pa jedini ja znam da je formirana kao prinudno resenje jer su sva tri entiteta BIH formirana tako , pa je republika srpska bila entitet na kome ce srbi imati neku sigurnost , tj nacionalno podeljena BIH je podeljena prema teritorijalnom principu dominantnog stanovnistva....

Hrvati to naravno vide drugacije, jer su takav princip pogazili napravivsi oluju, pa im se jos jednom u istoriji, ograniceni genocid ovaj put, isplatilo...

Naravno postoje i drugi metodi podele teritorije, ali animalni ljudi se ne sele i ne dele teritoriju bez vlasnistva ili otimanja....pa je neprimenljivo..

Dakle princip je tamo gde je bilo vecina Srba tamo je republika Srpska...
Sad pitanje zasto je nonsens..

Ako nece biti ratova nije nonsens...ako ce biti kretanja stanovnistva , onda je mozda nonsens jer kruzne strukture teritorije imaju prednost u odnosu na izduzene teritorije..
Politicka lobiranja su moguca, nisu korektna ali su moguca..
To znaci prisilno seljenje muslimana u prijedor su moguca, prisilna seljenja hrvata u mostar su moguca...

Ne razumem manipulaciju koja je upotrebljena pri postavljanju teme..
Jesam li ja pao sa marsa pa jedini ja znam da je formirana kao prinudno resenje jer su sva tri entiteta BIH formirana tako , pa je republika srpska bila entitet na kome ce srbi imati neku sigurnost , tj nacionalno podeljena BIH je podeljena prema teritorijalnom principu dominantnog stanovnistva....

Hrvati to naravno vide drugacije, jer su takav princip pogazili napravivsi oluju, pa im se jos jednom u istoriji, ograniceni genocid ovaj put, isplatilo...

Naravno postoje i drugi metodi podele teritorije, ali animalni ljudi se ne sele i ne dele teritoriju bez vlasnistva ili otimanja....pa je neprimenljivo..

Dakle princip je tamo gde je bilo vecina Srba tamo je republika Srpska...
Sad pitanje zasto je nonsens..

Ako nece biti ratova nije nonsens...ako ce biti kretanja stanovnistva , onda je mozda nonsens jer kruzne strukture teritorije imaju prednost u odnosu na izduzene teritorije..
Politicka lobiranja su moguca, nisu korektna ali su moguca..
To znaci prisilno seljenje muslimana u prijedor su moguca, prisilna seljenja hrvata u mostar su moguca...
Što manje posla sa zlim ljudima to bi najbolje bilo za Srbe.

B9D8F6F9-521B-4963-B114-8BCF79E4BA4A.jpeg

1724056837464.jpeg
E2654FBF-A5C7-490D-AF5B-84AEB89F83B5.png

Evo dve lepe slicice jedna Nemacka iz 1848. i jedna Francuska iz 1861. za ove sto misle da su Hrvati ili Bosnjaci, o Crnogorcima necu ni da pricam, jer je to vec dijagnoza ne nepoznavanje istorije.
Hrvata u BiH u 19tom veku nema, a Bosnjaci su Srbi :) A prvu mapu zoom, malo nesto Hrvata, vise Slovenaca

Sto se RS tice , dobro da uopste postoji.
S obzirom kad imas citav ttuli zapad protiv sebe, nesposobnu lopovsku vlast i nepotreban rat zakuvan sa strane da se jedna mocna srzava unisti. Dobro da je ista ostalo. Steta sto nisu samo i Krajinu sacuvali makar i unutar HR, al eto opet nesposobnq politika i odbijanje mirovnih planova trulog zapada, koji iako au bili na stetu Srba bili su bolji od etnickog ciscenja.

Republika Srpska, Republika Francuska, Republika Češka, Republika Dominikanska.
Autor osim istorije ne poznaje bas gramatiku srpskog jezika.

Da nije Srba, Hrvatska bi danas bila teritorija Italije, cela Bosna bi bila srpska, muslimani ne bi imali svoju drzavu, Slovenija ne bi postojala, Makedonija i Crna Gora bi takodje bili u sklopu Srbije i taaako....
Izvor? Ja znam samo za one granice obecane Srbiji 1915. Plus sto bi se izboksovalo preko Mihajla Pupina i njegovog prijateljatva sa Vudru Vilsonom.
Sto ukljucuje vecinu moderne HR.

србофобија
A time ih truju a Srbija em najliberalnija, em najmultirtnicnija zemlja bivse Juge.
I da Republika Hrvatska ;) ako cemo o gramatici Republike Srpske.

Pa samo jedan Novi Sad ima 27 naroda i 6 zvaničnih religija. I svi zive u miru i slozi.

Ko o cemu k o postenju

Poslednja izmena:

:lol:

Па да, ко Република Хрватска отприлике.

Najčudnija tvorevina je Hrvatska.

Udarali ste stoljecima u Hrvatsku sa Turcima I zato ima izdubljen oblik.
Sto je tu cudno?

Republika srpska je istorijski oblik tog upada u hrvatski trbuh...

Kopate kanale kroz Bosnu da bi dosli do Hrvatske I onda kopate kanale kroz Hrvatsku da bi dosli do mora...

Da nije tuzno bilo bi smjesno...

.

Back