Najčudnija tvorevina je Hrvatska. Hrvati pričaju srpskim jezikom, pa su srbi, nema sumnje. Ili kako kažu zapadnjaci hrvati su papal serbs...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, vrime je da Crna Gora vrati svoje zemlje i slavu koju/ e su im ukrali Srbi.Sve je to crnogorska zemlja, vrijeme da istrijebimo gubu iz torine
Vidiš i sam pokazuješ koliko ste umobolni vi ma skoro svi hrvati." Republika Srpska je zaista čudnovata, da ne kažemo monstruozna tvorevina!!! Ona je zaista raritet, kao prvo njeno ime nije normalno, njeno ime je posvojni pridjev, dok su svi drugi nazivi za države imenice. Njen oblik je zaista jedinstven, sastoji se od dva dijela povezanog pupcanom vrpcom, istočni dio je pomalo u obliku polumjeseca. RS ne kontrolira u potpunosti ni jedan prometni pravac, granice RS su neprirodne na način da te granice razbijaju prirodne cjeline. Takodjer status RS je jedinstven, ona je u konfederaciji s federacijom što je nonsens.
Kao takva njeno dalje postojanje je neodrživo.
U krš kako sam čuo od starih ljudi žive samo iskršnici tj,đavolji pravi.he....he....he.Tako je....svi mladi BiH/RS odose u Njemacku....ostadose samo starci senilni...dok mi Crnogorci svoji na svome, dominiramo Ojha
Ja znam da će pre narast Jadransko more jedno pola metra da vam pokrije Adu Bojanu.Oćeš se kladit?Hahaha, rs ce se raspast nakon prvog snijega
Ne brini neće da ti prodaje kamenje.Plaši se da mu se ne otkrije plodna zemlja.Crnogorska posla.naše su podzemne planine...izrastu po potrebi do željene visine
Ne razumem manipulaciju koja je upotrebljena pri postavljanju teme.." Republika Srpska je zaista čudnovata, da ne kažemo monstruozna tvorevina!!! Ona je zaista raritet, kao prvo njeno ime nije normalno, njeno ime je posvojni pridjev, dok su svi drugi nazivi za države imenice. Njen oblik je zaista jedinstven, sastoji se od dva dijela povezanog pupcanom vrpcom, istočni dio je pomalo u obliku polumjeseca. RS ne kontrolira u potpunosti ni jedan prometni pravac, granice RS su neprirodne na način da te granice razbijaju prirodne cjeline. Takodjer status RS je jedinstven, ona je u konfederaciji s federacijom što je nonsens.
Što manje posla sa zlim ljudima to bi najbolje bilo za Srbe.Ne razumem manipulaciju koja je upotrebljena pri postavljanju teme..
Jesam li ja pao sa marsa pa jedini ja znam da je formirana kao prinudno resenje jer su sva tri entiteta BIH formirana tako , pa je republika srpska bila entitet na kome ce srbi imati neku sigurnost , tj nacionalno podeljena BIH je podeljena prema teritorijalnom principu dominantnog stanovnistva....
Hrvati to naravno vide drugacije, jer su takav princip pogazili napravivsi oluju, pa im se jos jednom u istoriji, ograniceni genocid ovaj put, isplatilo...
Naravno postoje i drugi metodi podele teritorije, ali animalni ljudi se ne sele i ne dele teritoriju bez vlasnistva ili otimanja....pa je neprimenljivo..
Dakle princip je tamo gde je bilo vecina Srba tamo je republika Srpska...
Sad pitanje zasto je nonsens..
Ako nece biti ratova nije nonsens...ako ce biti kretanja stanovnistva , onda je mozda nonsens jer kruzne strukture teritorije imaju prednost u odnosu na izduzene teritorije..
Politicka lobiranja su moguca, nisu korektna ali su moguca..
To znaci prisilno seljenje muslimana u prijedor su moguca, prisilna seljenja hrvata u mostar su moguca...
Das snagu i moc krimosima i takva ce i biti i Srbija....jos uvek nije ali je na dobrom putu da bude kao CG...Crna Gora praktično ne postoji isto kao i Makedonija. Privid države. Država avet.
Ima i da Dodik nadživi Suncerepublika Srpska će nadživeti Hrvatsku i Crnu Goru
iz inata
Nije ti to prava mapa
CroissantNi hrvatski perec nije mnogo logičniji
Njeno održanje je unutrašnja stvar RS, ako narod tako odluči. Šta mene briga dal je Hrvatska održiva
србофобијаDa nije Srba (nacionalista), Balkanci bi zivjeli u miru i harmoniji
Izvor? Ja znam samo za one granice obecane Srbiji 1915. Plus sto bi se izboksovalo preko Mihajla Pupina i njegovog prijateljatva sa Vudru Vilsonom.Da nije Srba, Hrvatska bi danas bila teritorija Italije, cela Bosna bi bila srpska, muslimani ne bi imali svoju drzavu, Slovenija ne bi postojala, Makedonija i Crna Gora bi takodje bili u sklopu Srbije i taaako....
A time ih truju a Srbija em najliberalnija, em najmultirtnicnija zemlja bivse Juge.србофобија
" Republika Srpska je zaista čudnovata, da ne kažemo monstruozna tvorevina!!! Ona je zaista raritet, kao prvo njeno ime nije normalno, njeno ime je posvojni pridjev, dok su svi drugi nazivi za države imenice. Njen oblik je zaista jedinstven, sastoji se od dva dijela povezanog pupcanom vrpcom, istočni dio je pomalo u obliku polumjeseca. RS ne kontrolira u potpunosti ni jedan prometni pravac, granice RS su neprirodne na način da te granice razbijaju prirodne cjeline. Takodjer status RS je jedinstven, ona je u konfederaciji s federacijom što je nonsens.
" Republika Srpska je zaista čudnovata, da ne kažemo monstruozna tvorevina!!! Ona je zaista raritet, kao prvo njeno ime nije normalno, njeno ime je posvojni pridjev, dok su svi drugi nazivi za države imenice. Njen oblik je zaista jedinstven, sastoji se od dva dijela povezanog pupcanom vrpcom, istočni dio je pomalo u obliku polumjeseca. RS ne kontrolira u potpunosti ni jedan prometni pravac, granice RS su neprirodne na način da te granice razbijaju prirodne cjeline. Takodjer status RS je jedinstven, ona je u konfederaciji s federacijom što je nonsens.
Suvlasnik a s obzirom da je MHF već uzela svojih 51 %,Brčko ili najveći deo Brčko Distrikta može pripasti samo Srpskoj.Nije ti to prava mapa
District Brčko nije dio RS-a
Najčudnija tvorevina je Hrvatska.