“Republika Srpska je već samostalna“

gost 182607

Veoma poznat
Poruka
10.984
Ko je Marjan Držić? :think:

Zrinski, ja ne bih trpela ovakvo nipodastavanje. Ne...ne...ovi Medjumurci, pa Zagorci..svi ti Dudeki koji omalovazavaju Dalmatince.Ljubomorni su na vas , jer ste lepsi , pametniji ( :lol: )..msm ipak vi vucete anticke korene. Ma vi ste potomci Rimljana ...garant ! Za razliku od ovih Gupcevih posednika vila i motika.

A, Marjan Drzic...jel to nije onaj iz pesme Marjane,Marjane? :lol:

Poruka
6.877
Zrinski, ja ne bih trpela ovakvo nipodastavanje. Ne...ne...ovi Medjumurci, pa Zagorci..svi ti Dudeki koji omalovazavaju Dalmatince.Ljubomorni su na vas , jer ste lepsi , pametniji ( :lol: )..msm ipak vi vucete anticke korene. Ma vi ste potomci Rimljana ...garant ! Za razliku od ovih Gupcevih posednika vila i motika.
Tako je. Mi smo svi visoki i zgodni.;) Dudeki su mali,grbavi i uvijek su loše volje.:lol:

bh_citadela

Buduća legenda
Banovan
Poruka
38.209
Па сте ви јадни и малобројни били приморани да зовете муџахедине у помоћ.

Pa Karadžić doveo ruskog radikala Limonova da puca po Sarajevu u ljeto '92. Stigla i pravoslavna braća Rusi,Ukrainci,Rumuni, Grci ..
A Srbi su imali JHA naoružanje , plus bili i individualno dobro naoružani - i opet stigli pravoslavci iz drugih zemalja .. šta li je to - nedostatak
samopuzdanja ili veliki apetit , ili oboje ..

Parra-Bellum

Buduća legenda
Poruka
40.090
Pa Karadžić doveo ruskog radikala Limonova da puca po Sarajevu u ljeto '92. Stigla i pravoslavna braća Rusi,Ukrainci,Rumuni, Grci ..
A Srbi su imali JHA naoružanje , plus bili i individualno dobro naoružani - i opet stigli pravoslavci iz drugih zemalja .. šta li je to - nedostatak
samopuzdanja ili veliki apetit , ili oboje ..

Sve strane su imale dobrovoljce koji su se borili za njih, Muslimani su imali mudzahedine, Hrvati neo-naciste a mi bivse vojnike Crvene Armije, svak svoje ...