"Република Српска је мегафон најзлокобнијих националистичких идеја Београда": Саговорници Данаса о враћању химне "Боже правде" и грба Немањића у РС

Не приличи јер није то ваше босанско већ наше Србијанско знамење за које је мноооого Србијанаца изгинуло.

Kako nije? Fino se pjeva "srpske zemlje" a ne Srbija niti srbijanske. To svi moraju pjevat od Soluna do Triglava, od Jadrana do Crnog Mora.

problem je sto aljek i sns sekta vas laze da ce od toga nesto biti, a trebate mu da vara narod dok se ne zavrsi izdaja kosova i predaja litijuma strancima, kao bar nesto zauzvrat... secamo se svi kada je pricao da nemamo nista, pa bar nesto, i od tog nesto je ispalo nista

e, isto i sad ce da bude, kao sto je okrenuo ledja srbima na kosovu,okrenuce i vama, ali vama badava govoriti ko sa djavolom tikve sadi... izdace vas!
Ne sekiraj se ti za to.Znamo mi da politicari lazu.
Nije prvi put.Ali zivjece ovaj narod!

I takvih je sve manje ... SA je kasaba ... ni približno onom 1984. kada je bilo 150 000 Srba a i značajno Hrvata ... bio je to zaista multietnički grad.
Danas, to je mini Teheran ... ali ga muslimani i dalje proglašavaju za multietnički ... glupost.
Da je meni u Prijedoru da zivim ko Srbi u Sarajevu, u opstini, sudu bilo gdje radi Nebojsa, Nevena, Ivana itd i to u velikom broju , u Prijedoru je zabranjeno da se digne spomenik zrtvama najvecem i najzloglasnijem logoru neko drugog svjetskog rata u Evropi a o poslu u drzavim ustanovama nema teorije.

Da je bilo, stavio bi.

Moglo se birati:
  • Croatia - Roman catholic
  • Croatia - Islam
  • Croatia - Christian orthodox
  • Croatia - Jewish
Tako da se moglo poklikati sve, ja bi napravio.
Dodao bi još budiste, hinduiste, šintoiste, ma sve, sve...
E,pa sad,ne moras bas i kinesku novu godinu da slavis.😀

Не приличи јер није то ваше босанско већ наше Србијанско знамење за које је мноооого Србијанаца изгинуло.
Znaš moj pradeda je bio Solunac. Nosilac spomenice. I Srbin. A ne Srbijanac. Njemu ovakve gluposti ne bi smio da pomeneš.

Da je meni u Prijedoru da zivim ko Srbi u Sarajevu, u opstini, sudu bilo gdje radi Nebojsa, Nevena, Ivana itd i to u velikom broju , u Prijedoru je zabranjeno da se digne spomenik zrtvama najvecem i najzloglasnijem logoru neko drugog svjetskog rata u Evropi a o poslu u drzavim ustanovama nema teorije.

povelja1240.jpg

U medjunarodnom ugovoru o raspodjeli nadleznosti u dubrovacko-bosanskim sporovima ban Matej Ninoslav eksplicitno svoje podanike naziva "Srbljima" a dubrovcane "Vlasima". Za prevaru ucinjenu od strane vlaha srbinu ugovara se sud bana (bosanskog), a za prevaru srbina nad vlahom sud kneza (dubrovackog).

"A se jeste; ako vjeruje Srbljin Vlaha da se pri pred knezem dubrovackim; ako vjeruje Vlah Srbljina, da se pri pred banom, a inomu Vlahu i inomu Srbljinu da ne bude izma."

Kako su Srbi nestali iz SA tako i vi iz PR ... granice sada postoje i one su Dejtonskim sporazumom priznate.
Prema tome ... by by :bye:

Neću da te citiram jer ćeš ionako da vidiš da se tebi obraćam.
Razumljiv je strah muslima u Bosni od odvajanja RS jer to odnosi bukvalo pola teritorije i više od jedne trećine stanovništva. Kada Srbi odu, otićiće i Hrvati tako da muslimanima neće mnogo da ostane. Niste trebali da se odvajate od Jugoslavije. Sad bi vas Bog video da ste ostali.
Ako odu Srbi odoše i Hrvati. Znaju oni to dobro.

Neću da te citiram jer ćeš ionako da vidiš da se tebi obraćam.
Razumljiv je strah muslima u Bosni od odvajanja RS jer to odnosi bukvalo pola teritorije i više od jedne trećine stanovništva. Kada Srbi odu, otićiće i Hrvati tako da muslimanima neće mnogo da ostane. Niste trebali da se odvajate od Jugoslavije. Sad bi vas Bog video da ste ostali.
Pokušajem odvajanja RS-a od Federacije, vode RS u nestanak :)

Poenta je u tome što će uskoro krenuti propaganda i kod ostalih naroda u BIH da je najbolje da se odvoje. Ne od strane Srba, već od strane gospodara iz senke. Ako se ovaj naš proda i kojim slučajem počne da navija za Ukrajinu, ''hrabro'' se izbori da Kosovo konačno preda, moguće da će gospodari iz senke doneti odluku da malo primire sve te turbulencije, pa BIH malo plate, malo ućutkaju i tako dobijemo tante za kukuriku ;) možda ovaj post može u teroije zavere, ali mi sve na tako nešto liči ovo što se dešava.

I takvih je sve manje ... SA je kasaba ... ni približno onom 1984. kada je bilo 150 000 Srba a i značajno Hrvata ... bio je to zaista multietnički grad.
Danas, to je mini Teheran ... ali ga muslimani i dalje proglašavaju za multietnički ... glupost.
Sarajevo je teška kasaba. Gde muslimansko stanovništvo čini više od 50% populacije tu grad ne može da bude razvijen. Po arapskim zemljama najbolji trgovci i sa najčistim radnjama su redovno Hrišćani i Jevreji. U Egiptu tačno po higijeni znaš da li je gazda Musliman ili nije, ako je radnja čista onda možeš glavu da daš da je vlasnik sigurno Kopt.

😡

Evo je... sve zna, u sve se razume.

Nego, znaš li da sam prešao na islam?
Početkom tjedna dopunjavali podatke u firmi i ja lijepo iz rimokatolik u musliman.
Samo točkicu s jednog mjesta klikom miša prebacio na drugo.
Dva dodatna slobodna plaćena dana godišnje.
Nažalost sam ove godine Bajrame već propustio.
Mislio sam prvo u pravoslavce, dobije se slobodno za Krsnu slavu, ali nije plaćeno, plus što se nekada uskršnji ponedjeljci poklope, pa izgubim dan.
Naš Jugoslav.

🐈🐈🐈

Pa nisi prešao, samo si se vratio :D
Svi na dunjaluku se rode kao muslimani, samo neki ne dođu nikada tobe :D
Častim obrezivanjem! :heart:

P.S. mogao si te dane dobiti tako i da daruješ krv :D bilo bi ti to i pametnije
Valjda, tvoja krv....hmmm
:hahaha: :rotf:

P.S. Baš bih te video u nekoj šerijatskog satrapiji, samo ‘nako. :lol:

Ne mogu sad da se setim ali ja čitam samo ozbiljne knjige. Bilo ih je ali su bili izrazita manjina i živeli su skoro isključivo u gradovima ili tačnije "gradovima".Sela u kojima su živeli muslimani u Smederevskom sandžaku bilo je neznatno.
U tvom kraju je bilo mnogo više muslimana jer su na taj prostor posle Velike seobe naseljavani Šiptari koji su u ogromnoj većini bili muslimani.
On je ljuti bugarski patriJota za koga su Srbi iz Bosne “pravoslavni Bosanci”. Inače, Bugarska egzarhija je zahtevala i pripajanje i Kosova i Metohije i Bosne i severne Crne Gore. Sad ovde prodaje ljudska prava.

1A4F3D7C-9731-4A51-B4A9-525DC807F69B.jpeg

7B60334A-B304-441C-A759-BAC8F8687F1B.jpeg

Back