Republika Srpska ima novog predsjednika

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zvornik grad slučaj kada su izbori u pitanju

Broj birača na biračkom mjestu 21D u Zvorniku povećan za oko 140 u periodu 2022. - 2025. godina, a izlaznost zamislite sa 357 izašlih u 2022. godini povećana na 577 na jučerašnjim izborima.

Pogledajte prilog 1823074

"Biće zanimljivo kada se izvrši analiza i upoređivanje potpisa izašlih sa potpisima na njihovim ličnim kartama. Uskoro izbacujemo ostala zanimljiva mjesta iz Zvornika i Doboja", naveo je načelnik opštine Istočna Ilidža (SDS) Marinko Božović

(BN)

То Ђаволчић стално нешто петља са тим кутијама и сове и соне стране Дрине

imao devojku u hemenlini u finskoj i boravio nekoliko meseci tamo...ne mozes da pojmis koliko mrze ruse.

kao sto napisah za momka iz latvije druga od cerke sa kojim sam bas pricao nekoliko sati...to nije patologija, oni ih toliko mrze sta su im radili da su im cak i fasisti drazi.

znaci ne mozemo mi da razumemo komsije rusa, kao sto mislimo da su mozda nase istocne komsije koji su bili pod sovjetskim crvenim terorom toliko dugo brze bolje otislu u eu samo da ih se ponovo rusi ne docepaju.

narod rusije nema blage veze sa tom pricom...deo naroda nekad drzava isntruira da radi takva nepocinstva cak i prema svojima kaou ukrajini, a kamoli nekim drugim zemljama. ko ne veruje neka se pocese po glavi i proseta nasim belim gradom-prestonicom srbije da vidi sta radi ali baba i ko smrdi i sedi u turskim satorima vicucu aco srbine.
Ниједна велика сила није слатка.
Зато ја и навијам да Запад оствари доминацију на истоку, а Русија што западније јер само тако може да постоји равнотежа.
Кад се један много размаше увек је колатерална штета велика.

Malo sam proguglao:
https://www.maxportal.hr/premium-sa...skoj-porijeklom-iz-duvna-zena-mu-je-hrvatica/

Karan: rođen u Hrvatskoj, podrijetlom iz sela pored Tomislav Grada gdje su se kao manjinci miješali sa Hrvatima, majka mu je Hrvatica. Pa je i on nastavio: žena mu je Hrvatica, pa su djeca ako ih ima 3/4 Hrvati (iako vjerojatno i više jer sumnjam da su mu s očeve strane u onoj sredini toliko čisti).
Dodik ga je birao po svom backgroundu?

Malo sam proguglao:
https://www.maxportal.hr/premium-sa...skoj-porijeklom-iz-duvna-zena-mu-je-hrvatica/

Karan: rođen u Hrvatskoj, podrijetlom iz sela pored Tomislav Grada gdje su se kao manjinci miješali sa Hrvatima, majka mu je Hrvatica. Pa je i on nastavio: žena mu je Hrvatica, pa su djeca ako ih ima 3/4 Hrvati (iako vjerojatno i više jer sumnjam da su mu s očeve strane u onoj sredini toliko čisti).
Šta je "podrijetlo"?

:eek:

Твоје лице је провокаторско, Црвено из 1941, бивши Титоисто, сада највећи Србине ...

Антисветосавац ... :kafa:
9740.jpg

Твоје лице је провокаторско, Црвено из 1941, бивши Титоисто, сада највећи Србине ...

Антисветосавац ... :kafa:
Pa zar mi tu transformaciju ne bismo morali da pozdravimo?
Zar to nije dobro kad čovek iz crvenog pređe u "Najveće Srbe"?
A ti napadaš čoveka...

Pa zar mi tu transformaciju ne bismo morali da pozdravimo?
Zar to nije dobro kad čovek iz crvenog pređe u "Najveće Srbe"?
A ti napadaš čoveka...

Само зато што му је у интересу бити Србин, као што му је било у интересу да буде комуниста, титоиста и антисрбин.

Интерес је његов сада бити Србин, а ту нема покајаности. Он је непокајани, а то је антисветосавски.

Не нападам људе, већ не људе.

Да нападам неке Србе, али не и Светосавце

Malo sam proguglao:

Franjo like this.

Pravo pitanje! Koju je cijenu platio da bi bio skinut s crne liste?!
Претпостављам да мислиш на једног углађеног господина префињеног ријечника и манира.
Ако заиста вјерујеш да је тај имао пара да искешира скидање са америчке црне листе, шта да ти кажем. Благо твојој памети.

Претпостављам да мислиш на једног углађеног господина префињеног ријечника и манира.
Ако заиста вјерујеш да је тај имао пара да искешира скидање са америчке црне листе, шта да ти кажем. Благо твојој памети.
Možda nije imao para, mislim gotovine, ali je imao prirodnih bogatstava i bijelog roblja.

Back