kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 48.015
пусти , то је њихова мантра. @Dе SistiПа о томе и причам, шта мислиш кога је Караџа питао са савјет?Мислим сви знамо кога је Алија питао за савјет и зашто је одбио, жртвовао мир за рат.Међутим када се погледа Република Српска као ентитет данас ја бих рекао да су далеко боље карте у Дејтону одрађене.Жртва је ипак вредила па према томе запитај се поново зашто нам је 9.јануар светиња.
представници Муслимана и Хрвата су у скупштини СР БиХ 15. октобра 1991. године, на властити предлог и прегласавањем српских посланика донијели „Акт о реафирмацији суверености Републике Босне и Херцеговине“. Тим чином су представници Муслимана и Хрвата одлучили да се повуку представници СР БиХ из рада савезних органа Југославије
дакле прегласавањем јел де ? отуда им корене вуче комшићев избор на основу преглсавања хрвата ?
КАД ЧУЈЕМ ФРАЗУ ''будући да је сбрија донела нов устав а потом на основу тога хрватска и словенија референдумом се одцепили..'' мени се присере да простиш....
јес после 1974 И НОВОГ СЕЦЕСИОНИСТИЧКОГ УСТАВА који је поништио члан 1 да је југославија недељива ѕаједницаи плус дао овлашћења покрајинама као да су држава у држави шта је србима после остало по притиском шифтара доље но да врата стари устав пре 1974 ?
то се и чекало зато је и донет нови 1974 који је шифтарима дао власт полицију судство и који ће се оглушавати анд пртисцима над србима на косову који с у довели до немогућег живљења за српски народ...
одма ми се добро прикаки!