Kakav oblik društvenog uredjenja bi Srbiji najviše odgovarao? Lično, naginjem monarhiji, ali vidim da su mali izgledi za njeno stvaranje. Za šta ste vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onaj koji ne zna ni dve rečenice da sklopi na svom jeziku kada treba.jagodica:joooj bljak bar da imamo nekog dasu za kralja pa da kazes AJDE nego onaj .....kukuu
krvolok:Ako može Engleska kraljica da otvori Vindzor za posetioce, ( i naplaćuje !!! ), može i naš kralj i Oplenac i Beli dvor i Miločer ( a verovatno će i Slovenci, da ne " zatežu ", vratiti i Bled !!! )
igracina:krvolok:Ako može Engleska kraljica da otvori Vindzor za posetioce, ( i naplaćuje !!! ), može i naš kralj i Oplenac i Beli dvor i Miločer ( a verovatno će i Slovenci, da ne " zatežu ", vratiti i Bled !!! )
Milocer ce biti vracen Karadjordjevicima kad vratite one pare, koje je Crna Gora dobila kao drzava ucesnica WW1, na ime ratne reparacije 1918 god!
Tu ogromnu svotu, ukrali su od Crne Gore Karadjordjevici i Srbija!
Prema tome cist racun duga ljubav, vrcite pare koje ste polopovili od C. Gore
Pare će vam doneti ovi vaši kolonisti, što žderu po Vojvodini 60 godina, pa su evolutivno, počeli da se rađaju sa 42 zuba, kad ih proteramo, iduće godine, sa sve računom, šta u sve iz'eli !!!
Biće tu i nekih potraživanja, akonto " strašnog " Crnogorskog zemljotresa 1981., za koji je Srbija toliko pomogla da se saniraju posledice, da je mogla i Kinu izgraditi, a u Crnu goru, su to sve lepo potrošili na dizanje standarda !!!
P.S. kakve ratne reparacije, kad je Crna gora KAPITULIRALA 1916. ??? ( a i dotle smo samo mi, iz bivše Austrougarske od Crne gore imali više koristi nego Srbija, jer Srbija vas naoruža, a Austrougarska pokupi to oružje ! )
Samuraj:Onaj koji ne zna ni dve rečenice da sklopi na svom jeziku kada treba.jagodica:joooj bljak bar da imamo nekog dasu za kralja pa da kazes AJDE nego onaj .....kukuu
Da nisi to htela da kažeš???
krvolok:Biće tu i nekih potraživanja, akonto " strašnog " Crnogorskog zemljotresa 1981., za koji je Srbija toliko pomogla da se saniraju posledice, da je mogla i Kinu izgraditi, a u Crnu goru, su to sve lepo potrošili na dizanje standarda !!!
P.S. kakve ratne reparacije, kad je Crna gora KAPITULIRALA 1916. ??? ( a i dotle smo samo mi, iz bivše Austrougarske od Crne gore imali više koristi nego Srbija, jer Srbija vas naoruža, a Austrougarska pokupi to oružje ! )
igracina:krvolok:Biće tu i nekih potraživanja, akonto " strašnog " Crnogorskog zemljotresa 1981., za koji je Srbija toliko pomogla da se saniraju posledice, da je mogla i Kinu izgraditi, a u Crnu goru, su to sve lepo potrošili na dizanje standarda !!!
U Crnoj Gori nije bilo nikakvog zemljotresa 1981 god.
O cemu ti govoris?
To sto je Crna Gora kapitulirala nije igralo nikakvu ulogu, ona je bila drzava ucesnica WW1 i na ime toga dobila je ogromne ratne reparacije koje su Kraljevi Pera i Aca ukrali i spiskali na potrebe Srbije!
Te pare ima da vratite, prije ili kasnije!
Po tvojoj jadnoj logici, ni Francuska posto je kapitulirala vrlo brzo poslije ulaska u WW2, nije imala nikakva prava poslije WW2.
A ona je proglasena za pobjednicku silu i svijet je sa ostalim silama kasnije prekrajala.
Ali logika ti nije bas jaca strana!
Pa mi i jeste jača strana ! Posle WW 2 Francuska je bila država, a posle WW 1 Crna gora je bila : ŠTA ?!?
krvolok:Pa mi i jeste jača strana ! Posle WW 2 Francuska je bila država, a posle WW 1 Crna gora je bila : ŠTA ?!?
igracina:krvolok:Biće tu i nekih potraživanja, akonto " strašnog " Crnogorskog zemljotresa 1981., za koji je Srbija toliko pomogla da se saniraju posledice, da je mogla i Kinu izgraditi, a u Crnu goru, su to sve lepo potrošili na dizanje standarda !!!
U Crnoj Gori nije bilo nikakvog zemljotresa 1981 god.
O cemu ti govoris?
alle:Da bi ti se pojasnilo na koji se zemljotres misli, isti se desio 1979. godine.
igracina:alle:Da bi ti se pojasnilo na koji se zemljotres misli, isti se desio 1979. godine.
Poslije zemlotresa 1979 god u C. Gori koji je dozivio i Tito jer se nalazio u Igalu, bez sumnje je on naredio da se donese zakon koji je i donesen, da republike Srbija, Slovenija, Hrvatska, BIH i Makedonija izdvajaju 1% za saniranje posljedica zemljotresa, tokom sljedecih 10 godina (do 1989 god), kako je i bilo.
Prema tome, jos jedan je Srpski stereotip (iz bogate kolekcije) da je Srbija sanirala Crnogorsko primorje poslije zemljotresa.
Pravu istinu sam ti naveo.
Kazanova:Republika
Ne daj Boze da dodje monarhija. Tek cemo nayebati [cretene posle rataa sto ste nacinili Srbima stetu sta bi trebalo ocekivati](hraniti gotovane ionako ih imamo dosta oduvek)
Aristokratija - vladavina elite tj, ljudi od duha... umetnika, naucnika... a ne kvaziumetnika, naucnika