Republika Hrvatska - zbirna tema 4

Za koga?

• Ukupno glasova
    41
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
De ti citiraj ako ikako znaš neku tuđmanovu misao i "istinu" ili barem nekoga HDZeovca
će se tome više obraduje.

- - - - - - - - - -

A što ti iza leđa klevećeš, je li to istina ?!
Je li tako radiš i u RL ???

Vidi je Fido, je li dobra..., prava za tebe, zar ne !?
Znam znam šta ćeš reći,
ebiga nije iz hravtske ruke ali ipak koska je koska...

Nije iza ledja kad mozes da procitas, javno je Tamantije :mrgreen:

Ne znam sta se ljutis, ja se iskreno divim tvojim intelektualnim sposobnostima, tvojoj logici, tvom nacinu pisanja, ovi drugi mi dosadni bre, ti znas kako se to radi, ti argumentiras, stavljas hrpu tekstova ovde koje je ko zna ko pisao, i ja to cenim, kontas li ti mene, cenim to brajo moj, zelim biti vise kao ti, ali ebga nisam tako pametan kontas.

Pa to je svima jasno da nemas komentara.

Lako je ovako, doc ovde, napisati nesto kontra mene, stavljati debilne pesmice koje vise opisuju tebe nego mene, malo se napraviti vazan, usput lagati malo da ja nekoga ispravljam i otici.

Ocito je da ti nesto smetam, nesto te se i ne secam bas sa foruma, ali smetam ti, a ako ti smeta sta pisem, pa daj me demantiraj, lako je doci ovde i kakati o Lovcu, daj ti mene razbi argumentirano ako mozes.

Znamo da ne mozes cim imas takav upad, ali koga briga, boodala vise za smejanje :lol:

Ne nego će tebe neko pitati za "istinu",
da prepišeš ovde HDZ instrukcije po koje ideš svaki dan ?!

Nije iza ledja kad mozes da procitas, javno je Tamantije :mrgreen:

Ne znam sta se ljutis, ja se iskreno divim tvojim intelektualnim sposobnostima, tvojoj logici, tvom nacinu pisanja, ovi drugi mi dosadni bre, ti znas kako se to radi, ti argumentiras, stavljas hrpu tekstova ovde koje je ko zna ko pisao, i ja to cenim, kontas li ti mene, cenim to brajo moj, zelim biti vise kao ti, ali ebga nisam tako pametan kontas.

Pa ko još čita tvoje prepisivaanje HDZ instrukcija ?!
Nego kažu da voliš da tračaš, lažeš, podvaljuješ...i kada nekoga forumaša nema na forumu,
baš onako iza leđa i podmuklo...

Nego je li istina da ovo pišem jednome princu koji je to sam za sebe ovde tvrdio ???

Ne nego će tebe neko pitati za "istinu",
da prepišeš ovde HDZ instrukcije po koje ideš svaki dan ?!

Pa ko još čita tvoje prepisivaanje HDZ instrukcija ?!
Nego kažu da voliš da tračaš, lažeš, podvaljuješ...i kada nekoga forumaša nema na forumu,
baš onako iza leđa i podmuklo...

Nego je li istina da ovo pišem jednome princu koji je to sam za sebe ovde tvrdio ???

Tamanika moja, sve je to javno, pa ostavio si dubok trag na ovome forumu, naravno da te se spominje kada te nema. Ali ako te sta muci, isto to sta sam o tebi pisao dok te nije bilo, mogu ja to tebi i tu dok si tu, samo reci i podseti me o cemu se radi.

Princ sam nego sta, i car, moze i kralj, naspram nekih naravno..ti nisi u toj kategoriji jer tebe je tesko nadmasiti, ti si ovde jos uvek NO1 i s tobom se ne mogu meriti.

Ma ne mora mene niko pitati za istinu. Nego nekoga zanima istina? Pocne kopati malo dublje, i dodje do toga da je Lovac u pravu, mislim pazi, neko ce citati jednog recimo Bagzzija..onog koji pravda Ovcaru, i naravno da je Lovac tu da napise drugacije vidjenje, a ne da deca uce da je dobro ono sta on pise, kontas li ti mene mudrice moja, ja imam svoj cilj i gle cuda, ide mi jako dobro, dosta njih me pita za neke stvari, zele saznati ljudi istinu i to je moja najveca pobeda ovde. Nadam se da ce mi dati pristanak da to i objavim, bilo bi bas lepo jednu temu o tome otvoriti.

Eto Tamani moj, to ti je to, ja sam glasnogovornik istine kontas, nema cile mile kod mene, ja propagiram istinu ma kakva ona bila, tako da sacuvaj svoje uvrede za sebe, mene ne diraju, jer ja imam cilj i dobro mi ide a sta je najgore po tebe a najbolje po mene, nemozes mi nista, ni ti ni tebi slicni, mozete me samo vredjati ali slaba vajda od toga zar ne.

Poslednja izmena:
Tamanika moja, sve je to javno, pa ostavio si dubok trag na ovome forumu, naravno da te se spominje kada te nema. Ali ako te sta muci, isto to sta sam o tebi pisao dok te nije bilo, mogu ja to tebi i tu dok si tu, samo reci i podseti me o cemu se radi.

Princ sam nego sta, i car, moze i kralj, naspram nekih naravno..ti nisi u toj kategoriji jer tebe je tesko nadmasiti, ti si ovde jos uvek NO1 i s tobom se ne mogu meriti.

Ma ne mora mene niko pitati za istinu. Nego nekoga zanima istina? Pocne kopati malo dublje, i dodje do toga da je Lovac u pravu, mislim pazi, neko ce citati jednog recimo Bagzzija..onog koji pravda Ovcaru, i naravno da je Lovac tu da napise drugacije vidjenje, a ne da deca uce da je dobro ono sta on pise, kontas li ti mene mudrice moja, ja imam svoj cilj i gle cuda, ide mi jako dobro, dosta njih me pita za neke stvari, zele saznati ljudi istinu i to je moja najveca pobeda ovde. Nadam se da ce mi dati pristanak da to i objavim, bilo bi bas lepo jednu temu o tome otvoriti.

Eto Tamani moj, to ti je to, ja sam glasnogovornik istine kontas, nema cile mile kod mene, ja propagiram istinu ma kakva ona bila, tako da sacuvaj svoje uvrede za sebe, mene ne diraju, jer ja imam cilj i dobro mi ide a sta je najgore, nemozes mi nista, ni ti ni tebi slicni, mozete me samo vredjati ali slaba vajda od toga zar ne.

Bla, bla, truć, truć...
Je li to drobiš ti ili Mari i Huana ???
Pa ti ćeš takav obrkuati do kraja i HDZ.

Znam da je bio ovde lik koji je sam za sebe tvrdio da je car, da mu sada ne spominjem nik pošto trenutno nije prisutan na forumu pa ne može direktno ovo da pročita pa bi ovo bilo ogovaranje iza leđa...
E ali sam čuo da imamo i princa ovde ?!
Pa čemu Vaša skromnosti takva skromnost i diskercija ?!

E da je kantara pavelić znao za takvoga hrvatskoga princa ne bi postavljao nekoga Talijančića koji ne zna ni beknuti hrvatskoga niti je kada bio u Hrvatskoj već bi postavio takvu pravu Hrvatinu...

Bla, bla, truć, truć...

Znam da je bio ovde lik koji je sam za sebe tvrdio da je car, da mu sada ne spominjem nik pošto trenutno nije prisutan na forumu pa ne može direktno ovo da pročita pa bi ovo bilo ogovaranje iza leđa...

E da je kantara pavelić znao za takvoga hrvatskoga princa ne bi postavljao nekoga Talijančića koji ne zna ni beknuti hrvatskoga niti je kada bio u Hrvatskoj već bi postavio takvu pravu Hrvatinu...

Da, ponovim, ja imam svoj cilj i dobro mi ide, uvrede me ne diraju :)

Dobra večer, pila se po starom,eee Tamantije Tamantije?

O dobra veče Dalmošu, pa kako je Dalmošu, pa je li lipo vrime Dalmošu danas u Dalmaciji, pa...?!
Zna li se u Dalmaciji za kakvoga pozdrava ???
Nije ni Dalmacija izgleda kao što je bila.
Nego frajeru di su pare za benzin za te motore ???
Dok vi skrckate para za benzina evo utekoše od vas i Mare i Kate...

Poslednja izmena:
Bla, bla, truć, truć...

Ono kad Tamantije nekoga "optuži" za bla bla truć truć...

:hahaha:

O dobra veče Dalmošu, pa kako je Dalmošu, pa je li lipo vrime Dalmošu danas u Dalmaciji, pa...?!
Zna li se u Dalmaciji za kakvoga pozdrava ???
Nije ni Dalmacija izgleda kao što je bila.
Nego frajeru di su pare za benzin za te motore ???
Dok vi skrckate para za benzina evo utekoše od vas i Mare i Kate...
Kiša, kiša i opet kiša!

Ko vozi motor taj ga može i natankat!

Jeli znaš šta napravi imoćanin kad mu nestane para?

upotrebljavanje dvostukih deminutiva da bi nešto relativizirao je simptom podsvjesne paranoje :per:

za razliku od vašeg pluralizma: od svih hrvati su ustaše do svi hrvati su ustaše :heart:

"Mala generalizacija" nije deminutiv...bar ne u srpskom...:think:

Što se paranoje tiče, znaš poznato objašnjenje: To što je neko paranoičan, pa misli da ga prate, ne znači da nije u pravu...:per:

Nema kod nas ni ustaša ni partizana, partizan je u Beogradu i barba Franc je ima prste u njegovoj povjesti!?

Ma da vi ste to sve izjednačili.
Nije lako ni pojedinim pravim vašim antifašistima u grobu,
garant se prevrću kao na ražnju.
A što se partizana tiče jedva i onaj Dinamo u ZGu opstade umesto da ponese (ne)časno ime Kroacija.
Ebiga i vama Dalmošima bi to bilo bolje da vas u sred Šplita ne tuku purgeri pod imenom Dinamo
nego mo'š misliti Kroacija...
Mo'š misliti onda, udarila Kroacija na Ajduke pa ih bije u sred Šplita...

Poslednja izmena:
Ma da vi ste to sve izjednačili.
Nije lako ni pojedinim pravim vašim antifašistima u grobu,
garant se prevrću kao na ražnju.
A što se partizana tiče jedva i onaj Dinamo u ZGu opstade umesto da ponese (ne)časno ime Kroacija.
Ebiga i vama Dalmošima bi to bilo bolje da vas u sred Šplita ne tuku purgeri pod imenom Dinamo
nego mo'š misliti Kroacija...
Mo'š misliti onda, udarila Kroacija na Ajduke pa ih bije u sred Šplita...
Ako navijam za Hajduk ne mrzim purgere, mrzim način na koji se vodi i financira Dinamo! Protivniku koji te pobjedi u ravnopravnim uvjetima triba čestitati. Naše prvenstvo nije regularno,Dinamo ima dva kluba plus Rjeku kojoj ustupa i po potrebi uzima igrače. Maminjo uništava HNL a to se dobrano prinilo i na reprezentaciju!

Ako navijam za Hajduk ne mrzim purgere, mrzim način na koji se vodi i financira Dinamo! Protivniku koji te pobjedi u ravnopravnim uvjetima triba čestitati. Naše prvenstvo nije regularno,Dinamo ima dva kluba plus Rjeku kojoj ustupa i po potrebi uzima igrače. Maminjo uništava HNL a to se dobrano prinilo i na reprezentaciju!

Tako zbori prava Ajdučina dalmoška !!!
A kako ona Lokomotiva, a koja je filijala Dinama, da pobedi Rijeku pre neki dan u ZGu ?!
Nisu tu čista posla, imaš ti pravo.
Izgleda da je i tu pol't'ka umešala svoje prljave prstiće, zar ne???

Vaša skromnosti, očito je da ste Vi neki baš skroman lik jer nije ni ta đoja baš toliko skupa da ti je ne mogu nabaviti u dovoljnim količinama tvoje hrvatske gazde, zar ne !?
Samo ponizno mahati repićem i lajati na Srbe...pa nema ni đoje da ti usfali.

Ponavljam, vol3 - ja imam svoj cilj, ide mi dobro i uvrede me ne diraju. Kapiš?

Nego, Elektrika kazete..pisala je ona kako joj je muz haracio po Vukovaru, Tamani verujem da ni sisu ne zna drzati kako treba, a ne pusku...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back