Republika Hrvatska - zbirna tema 2

Da li podržavate izbacivanje Hrvatske sa SP?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste, ali nismo u Bleiburgu!!!
Kad se vratimo, pripalicemo i vama!!!

Sprem'te se, sprem'te. :cepanje: Dogodine u Kninu, još od 1995. i svake godine na ovamo... šipak. :cepanje: Junačino epskog deseterca, aj proviri malo van kuće. Tamo iza tvog prozora je stvaran svijet. :lol:

- - - - - - - - - -

Pokrstenjak, sa onima koje je trebalo zgaziti, ne ujedinjava se!!!
Pokazali ste i najnaivnijim Srbima, koja ljudska kovna ste!!!
Otpale zvjeri u ljudskom obliku, sljedece ujedinjenje nece prezivjeti!!!

Kakva ste vi kova kad mi nećemo preživjeti sljedeće ujedinjenje, ha razotkriveni genocidašu?! :lol:

Sprem'te se, sprem'te. :cepanje: Dogodine u Kninu, još od 1995. i svake godine na ovamo... šipak. :cepanje: Junačino epskog deseterca, aj proviri malo van kuće. Tamo iza tvog prozora je stvaran svijet. :lol:

- - - - - - - - - -

Kakva ste vi kova kad mi nećemo preživjeti sljedeće ujedinjenje, ha razotkriveni genocidašu?! :lol:

Pokrstenjace, kako bilo da bilo, ali budi siguran da ce ti potomstvo zaskociti neki novi Četničići!!!z:lol:z:lol:z:lol:

Onako usput, Julijanski kalendar je šlampav, jer ima 100 prijestupnih godina u svakih 400, a Gregorijanski ima 97 prijestupnih godina, što je daleko točnije.

A i jedni i drugi slave lazne datume izabrane od strane crkve u 4. veku. I sta sada?
Mi ćemo zauvjek ZNATI da su četnici oličenje ZLA. Jednostavno nije istina, koliko god to vama smetalo. ;)

Pa vi znate puno toga sto nema nikakve veze sa realnoscu ;)

Pokrstenjace, kako bilo da bilo, ali budi siguran da ce ti potomstvo zaskociti neki novi Četničići!!!z:lol:z:lol:z:lol:

Joj, ne, teško nama, doći će nam oni koji, po vlastitom priznanju, ne znaju ni raditi ni ratovati. :lol: Jadni mi. :cepanje:

- - - - - - - - - -

A i jedni i drugi slave lazne datume izabrane od strane crkve u 4. veku. I sta sada?

Ništa, radimo probleme tamo gdje ih realno nema.

Pa vi znate puno toga sto nema nikakve veze sa realnoscu ;)

Učimo od vas.

Pa ustasoidi i jesu bas takvi.
Dijelom je taj klip sigurno napravljen i kao humor, ali toliko toga odgovara strasnoj istini.
"Nova NDH se uzdize"
Slicno je izjavio i Boljkovac.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/bol...enja-iako-se-u-hrvatsku-vraca-ustasluk-913588

"Marsirajte u Knin i sve protjerajte", bas tako je i bilo, sve smo protjerali.

Moj stric je izjavio da je Zemlja ravna ploča i da more otjeće u svemir. Hoćemo li graditi hotele na mjestu Tihog oceana kad svo more otjeće?

Tvoj stric naravno grijesi. Joza Boljkovac, naravno, govori istinu. :ceka:

Moj stric ne griješi. Ako je on to rekao, onda TO mora biti istina. Jer je tako ON rekao i zato je to ISTINA. :ljutko:

- - - - - - - - - -

Koliko vidim u komentarima, cak se i hrvatima pojedinim svideo... kazu da je odlika inteligentnog coveka, sposobnost da se smeje na svoj racun ;)

Divno, onda u planu za ovu godinu moram uvrstiti gledanje tog video uratka. Mislim da imam nešto slobodnog vremena u drugoj polovici ljeta. :aha2: :kafa:

Koliko vidim u komentarima, cak se i hrvatima pojedinim svideo... kazu da je odlika inteligentnog coveka, sposobnost da se smeje na svoj racun ;)

Ja se smijem i na svoj i na tuđi račun ukoliko je nešto duhovito.

A ova sinhronizacija... bezveze, jednako bi mi bilo neduhovito da si tak sinhronizirao "postanak Srba" i kako "marširaju u Vukovar"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back