Република Херцеговина под окупацијом Босне и борба за нашу слободу и суверенитет

Гамбино

Veoma poznat
Poruka
14.529
Крајње је време да Срби и Хрвати се изборе за специјални статус републике Херцеговине, која би имала двојно руководство са седиштем у Мостару и Требињу.

Циљ је наравно боља расподела финансијских средстава, боље специјалне везе са Србијом, ЦГ и Хрватском и заштита културног наслеђа овог региона који никада у својој историји није био под Босном.

Да се разумемо, ми Херцеговци културолошки припадамо овим горе наведеним државама, а сам назив квази државе БиХ нам говори да ми не припадамо тој заједници и да имамо право попут Црне Горе да за почетак тражимо посебан статус, а касније да се БиХ преименује у заједницу независних држава Босне и Херцеговине.

Европска будућност Републике Херцеговине не сме бити везана за исламски калифат у Сарајеву, већ за Србију (или ЦГ), као кандидата који ће следећи бити примљен у ЕУ. Овим потезом би Хрватска изгубила сваки аргумент за кочење Србије на том путу, јер судбина њихове Херцег Босне би зависила од Срба и Србије.

Босански Срби из остатка РС би затим могли да траже повратак изворном Дејтону и укидање дистрикта Брчко, као услов за останак у заједници званој Босна.
Такође босански муслимани би морали да укину босански језик, као услов за останак у тој заједници.
Пошто од тога не би било ништа, Република Српска би имала право на одвајање.


1034px-Bosnia_and_Herzgovinia_Regions.svg.png

Е
 
Херцеговци су и створили Републику Српску, јер док смо ми етнички очистили своју територију, Босанци су побегли у Београд, па смо морали да бранимо и Босну.

Требиње, Гацко, Србиње (Фоча), Невесиње, Љубиње то су све етнички чисти градови.

Караџић, Ратко Младић два најважнија човека РС нису Босанци.
 

Back
Top