repriza - ZA SVE

Može subota veče, "meče" nemam al' je, isto, "nemac" :-) nabudženi smo, obojica :-)
E, espi, a možda zajedno prolupamo...rodjendan mi u nedelju, slavim ga u bgJuu ( što bi rekla moja Betypa...metnica :-) :razz: )

Draga Nesi, hitno mi nešto umesi 8-)

esperanca137:
Dragi drugari,

Ovom prilikom Vas obavestavam da ce se repriza odrzati u subotu na mestu - nismo se jos dogovorili, u vecernjim satima.
POZVANI SU I FORUMASI tako da cemo se druziti zajedno.
Ko nece da dodje zbog muskaraca ne mora.
Eto,sad ste obavesteni i nemoj da cujem da je neko rekao da nije pozvan i da nije znao da su i muski pozvani.:D ;)
Nadam se da cete nas udostojiti svojim prisustvom - ovo vazi i za one koji ne zive u Beogradu,a voljni su da dodju

Poz
Esperanca

Samo nemojte da glumite kao i obicno invalide i grbavce. Dajte predloge JAVNO, gde i kada i to OBNARODUJTE, i ne potresajte se zbog izkompleksiranih koji ce da cuce sa strane i da vas gledaju sa pozudom u 'svoj vasoj lepoti'.Mislim, moj predlog je to. A ako imate listu nepozeljnih, okacite i nju pa ako budem na njoj ili ako ona uopste postoji, onda ugovarajte kao funjare preko pwt-a i neka bude samo za odabrane.

Ja ne znam dal da pricam spanski ili turski

lepo sam napisala da su svi pozvani
kao sto vidis Koju mnogi ne vole,ali je i on pozvan tako da je tvoja konstatacija da ima nepozeljnih bezveze

a to ko ce da predlozi gde i kako nema veze
ja cu i ovako da prikupim sve predloge i da vam stavim da sami odaberete

ako ne budes dobar nema bona za tebe:D;)

kojote:
Može subota veče, "meče" nemam al' je, isto, "nemac" :-) nabudženi smo, obojica :-)
E, espi, a možda zajedno prolupamo...rodjendan mi u nedelju, slavim ga u bgJuu ( što bi rekla moja Betypa...metnica :-) :razz: )

Draga Nesi, hitno mi nešto umesi 8-)

ma zar je bitno koji je prevoz,vazno je da se kotrlja - ja se nekad na poslu vozim i dzambo kamionom,cisternom sa petrolejom:roll:........tako da mi ni bicikla ne smeta - maznucemo je od Nesi:twisted:
nego,necemo biciklom zbog noge;) - a posle 12 ljubljenje slavljenika:D - kad te zaskoce sve forumasice:twisted: ima da leti perje,ovaj gips:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Samo za tebe :P :P :P

orah.jpg

Koji gips, yebo vas on :? ...mis'im, njegov bivši "vlasnik" :lol: ( vragolasta, vozim te gde kažeš, samo mi skočni zglob, sa sve karabatakom, ostavi...esperanci :-) :razz: )

Espe, to je, bre(c), bilo prošle godine...kucni u drvo, i pomeri se s mesta, dabogda nokat slomila :-)

kojote:
Koji gips, yebo vas on :? ...mis'im, njegov bivši "vlasnik" :lol: ( vragolasta, vozim te gde kažeš, samo mi skočni zglob, sa sve karabatakom, ostavi...esperanci :-) :razz: )

Espe, to je, bre(c), bilo prošle godine...kucni u drvo, i pomeri se s mesta, dabogda nokat slomila :-)

Jel' to Koja bio u gipsu zbog sexa? Mislim, SJEBAO se niz stepenice...

Back