Vec sam rekao od Zigica,Pantelica i Lazovica i trenutno bolje nemamo. I oni su se za ove tri utamice NEUPOREDIVO bolje pokazali nego Kezman,Savo,Kovacevic i ostali, za sve vreme u reprezentaciji.
lazovic je potrreban bas da pritirci ovako. Pantelic se mnogo trosi jer ucestvuje u igri od sredine terena (toje radio i u Zvezdi,sto se menio nije svidjalo). Ako si spic cuci pored sesnaesterca i cekaj,ali dobro...ispda dan nam je Pantelic jos i ponajbolji igrac sredine terena, odlicno kombinuje sa Zigicem. E sad,posto se Panto trosi puno u igranju daleko od gola,odlicno mu dolazi Lazovic koji ceka svoju sansu. Ceka oko 16m.
Kada zigic ne moze da sutira na gol spusta lopte okolo ili proigrava (jel ste primetili da Zigic 100x polje proigrava nego Kovacevic i Stankovic zajedno? ),a posto Pantelic cesto ne moze da stigne da bude na svakom mestu onda mu opet dobro dodje Lazovic...treba neko i nogu da podmesti.
Tako da se ova nasa tri napadaca odlicno dopunjuju i slazu. I Lazovic i Pantelic mogu odlicno da proigravaju sa Zigicem na petoparcu sto se kaze.
Zigic zna da nema tehniku da drzi loptu duze od 10ak sekundi i samim tim odigrava na prvu.Sto je naravno pohvalno.Ne gusi se igra i brzo se napreduje prema golu i brzo se dolazi u gol sansu.
Stankovica necu ni da pominjem. Momak treba da sedne i da razmisli o svojoj igri. Mislim ako vec igramo sa Dekijem i Duljajem,Kovacevic je APSOLUTNO nepotreban. Znaci Ilic umesto njega.
Sto rece torente,nije ni on nesto posebno,ali meni se cini da mi boljeg ofanzivnog veznog NEMAMO!
Zasto nije igrao Lukovic? Kad nam vec trebaju centar sutevi?
Ma dojadim samom sebi akd pisem ovoliki text,o nasoj reprezentaciji mogu da se pisu kilometarski postovi,a da opet imas jos nesto da kazes,uglavnom negativno.