- Poruka
- 9.594
Imam CD mp3 sa srpskim nacionalnim i cetnickim pesmama,pa kome treba neka pesma neka se javi. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tekst himne Bože pravde je promenjen. Ja znam onaj izvorni gde se pominje kralj. Kažu da je izmenjen. Ne znam taj izmenjeni koji usklađen za sadašnju političku situaciju.bojan86:E to je isto ironija....svi se kao loze na Boze pravde...a u stvari ne znaju ni kako ide...
Ja sm jos kao klinac naucio text...i znam....
Ma i fudbaleri znaju pocetak...taman onoliko koliko traje pred tekmu...

bojan86:@Fluid
izmenjena je samo jedan rec :-D umesto KRALJA ubacili su SRPSKE ZEMLJE
Bože pravde - Himna Republike Srbije
Moćnom rukom vodi, brani
budućnosti srpske brod,
Bože spasi, Bože hrani,
srpske zemlje, srpski rod!
Nek na srpskoj blista grani
bratske sloge zlatan plod,
Bože spasi, Bože hrani
srpske zemlje, srpski rod
Kad nastupe borbe dani
k' pobedi mu vodi hod
Bože spasi, Bože hrani
srpske zemlje, srpski rod!
Valjda to označava plodnost srpske zemlje. Tako bar ja to vidim.v.v.ilic:A ko zna da prevede ovo hrani?
Ej, nemoj da brišeš ovo u vezi himne. Neka ima. Da svi znaju reči. A i ovih još par postova neka ih.68Charger440:Da niste malo promasili temu?
FLUID:Naši reprezentativci su se žalili na himnu. Evo sada nemaju na šta da se žale.
PLESsitnihDEMONA:Ziveo Pink!!!![]()
![]()
To je zbog onog Stefanovica.![]()

Detroit:Bilo ko samo nikad više Gojko...
Madonna lutko,samo napred. Ti si nasa maskota i miljenica.MadonnaGirl:ma ne treba da se derem toliko......znaju svi oni da sam uz njih!!!![]()
![]()
Osim toga kad veceras zapocnem galamu sa drustvom(pazi jos sam ja jedino zensko) ima da me cuju i u Australiji![]()
![]()
![]()