Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i Jovanovic i onaj stoper pored njega su katastrofa, evo smanjismo na 2-1
ovde jedino sto Matic valja, ali se vidi da mu fali utakmica

Hteo sam upravo da kazem nesto o Maticu. Svi smo za to da on igra i za A tim, ali ja danas nista nisam video od njega. Podseca me na Milijasa. Obojica igraju levom nogom, na istoj poziciji. Matic ima bolju tehniku, ali losiji sut. Obojica su strasno SPORI.

Hteo sam upravo da kazem nesto o Maticu. Svi smo za to da on igra i za A tim, ali ja danas nista nisam video od njega. Podseca me na Milijasa. Obojica igraju levom nogom, na istoj poziciji. Matic ima bolju tehniku, ali losiji sut. Obojica su strasno SPORI.

bolji je u duelu, a nije toliko spor kao Milijas
jedino sto mi fali utakmica

Sulejmani jako los danas, vidi se i visak kilograma, polako propada:(

Sulejmani na pozajmici u Vest Hemu

BEOGRAD, 11. avgusta 2010. (Beta) - Fudbalski reprezentativac Srbije i član holandskog Ajaksa Miralem Sulejmani sledeće sezone igraće na pozajmici u Vest Hemu, objavio je u sredu londonski klub na svom sajtu.

Preostalo je, kako je saopštio Vest Hem, da 21-godišnji Sulejmani dobije britansku radnu dozvolu, pre nego što postane peto pojačanje londonskog kluba u letnjem prelaznom roku.

Pre Sulejmanija, Vest Hem je angažovao Tomasa Hiclšpergera, Pabla Bareru, Frederika Pikjonea i Tala Ben Haima. Sulejmani je prethodne dve sezone za Ajaks odigrao 59 utakmica i postigao 13 golova.

Ma cobani..Bosna igrala 1:1,Hrvatska 1:1,Slovenija vodi 2:0 90 min. , Makedonija 1:1... Mi moramo biti jedini cobani koji izgubimo i to kod kuce...:dash: Kao i kad je na SP u prvom kolu od svih 6 africkih reprezentacija , jedna zabelezila pobedu i to Gana, i protiv koga drugog nego protiv nas :rtfm::dash: Mi moramo uvek biti neki magarci koji sluze za poboljsanje statistike drugima :eek::D

Ja ne mogu da shvatim i dalje forsiranje Zigica. Svidja mi se formacija sa dva krila i jednim spicem. Al, taj spic mora biti pokretljiv, da se izvlaci na krilo (Kao Eto, Iguain ili VIlja :)). Ovo ozbiljno mislim, makar igrao Pantelic! On bar zna da se zagradi, da primi loptu i da je prosledi, od Zigica se lopte odbijaju. Kada govorim ovako negativno o njemu, zaista ne mislim na onu stopostotnu sansu. To svakome moze da se desi. Eto, i hvaljeni Mrdja promasi prazan gol.

Jedino mi nije jasno zasto covek nije pozvao kao svi drugi neke nove fudbalere da isproba , nego on tupi isti mlin kao prethodnih godinu dana...?

To smo se svi razocarali, i to niko ne moze da shvati. Ono sto treba da nas brine, i sto definitivno nema veze sa Anticem i stanjem u savezu, je da Ivanovic i pogotovo Vidic igraju vec podosta utakmica jako lose. Vidica opet prelecu lopte, kod gola je pustio igraca da sutne (nije samo on kriv, Obradovic je izvozan ko konj, a golman ceka loptu na 3 metra).

Loše smo odigrali, prvo poluvreme katastrofa...nepovezano, statično, sporo iznošenje lopte, loša realizacija...drugo poluvreme sa promenama donosi nešto bolju igru...ali opet nedovoljno...falilo je malo i sreće...
Zadnja linija sa ulaskom Kolarova funkcionisala je sasvim dobro, Vidić i Subotić su odigrali dosta dobro...Ivanović je malo ''zakino'', vezni red onako...Krasić je mogao bolje...slabo je probijao...mnogo se poboljšala igra ulaskom ZT7, Kačara i Mrđe...
Golman onako...nije imao puno intervencija, a kod jedne je bio baš ''proplivao''...

Jedino sto mogu zameriti Antiću je sto nije vise forsirao Kačara na sredini. Mali zna s loptom, jako dobar pregled igre, brz i odlicno se ubacuje iz drugog plana i dolazi do sansi za gol.Zaista neverovatno da je jedan Miljas imao prednost pred njim. Mislim da njemu definitivno vise nije mesto u repki, kao ni Žigiću i Panteliću. Ovaj zadnji se bar trudi ali jednostavno nezna. Sve u svemu ova ekipa da ima bar jednog krstenog centarfora bila bi smrt za svakoga. Stalno kontam sta bi bilo da Vučinić igra za SRB(kao sto je i trebo da igra).
Goman-Ivanović-Vidić-Subotić-Kolarov-KUzmanović-Ninković-Kacar-JOvanović-Krasić-Lazović mislim da bi ovo bila sasvim fina postava sa isto tako finim izmenama(Tošić,Mrdja, a voleo bi klince da vidim npr. Matića,Sulejmanija..). Sve u svemu potencijala imamo.

Jedino sto mogu zameriti Antiću je sto nije vise forsirao Kačara na sredini. Mali zna s loptom, jako dobar pregled igre, brz i odlicno se ubacuje iz drugog plana i dolazi do sansi za gol.Zaista neverovatno da je jedan Miljas imao prednost pred njim. Mislim da njemu definitivno vise nije mesto u repki, kao ni Žigiću i Panteliću. Ovaj zadnji se bar trudi ali jednostavno nezna. Sve u svemu ova ekipa da ima bar jednog krstenog centarfora bila bi smrt za svakoga. Stalno kontam sta bi bilo da Vučinić igra za SRB(kao sto je i trebo da igra).
Goman-Ivanović-Vidić-Subotić-Kolarov-KUzmanović-Ninković-Kacar-JOvanović-Krasić-Lazović mislim da bi ovo bila sasvim fina postava sa isto tako finim izmenama(Tošić,Mrdja, a voleo bi klince da vidim npr. Matića,Sulejmanija..). Sve u svemu potencijala imamo.

nikad mu tu i nije bilo mesto:roll:

Конференција за медије селектора Антића

Селектор Радомир Антић сматра да је пораз наше селекције незаслужен због великог броја промашених повољних прилика.

- Играли смо против искусне екипе, добро организоване. На нашу жалост, резултат је срећно дошао у њихову корист и до краја меча давао тон агресивној игри њихове одбране. Можемо да жалимо за пропуштеним приликама после којих имам осећај да смо незаслужено поражени. Било је заиста ситуација у којима је било теже промашити него постићи гол. У сваком случају, треба извући поуке из пораза. Задовољан сам вољом и жељом коју су играчи показали с обзиром да нам календар не иде на руку. Жао ми је што смо изгубили и прекинули низ непобедивости у пријатељским мечевима у Београду.

http://www.fss.rs/sr/news/newsArchi...нција+за+медије+селектора+Антића+(ВИДЕО).html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back