'АЛО БРЕ!!!
Primećen član
- Poruka
- 653
Fale Ljajic i Obradovic, ovaj Tadic mrcina nevidjena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i Jovanovic i onaj stoper pored njega su katastrofa, evo smanjismo na 2-1
ovde jedino sto Matic valja, ali se vidi da mu fali utakmica
Fale Ljajic i Obradovic, ovaj Tadic mrcina nevidjena.
Hteo sam upravo da kazem nesto o Maticu. Svi smo za to da on igra i za A tim, ali ja danas nista nisam video od njega. Podseca me na Milijasa. Obojica igraju levom nogom, na istoj poziciji. Matic ima bolju tehniku, ali losiji sut. Obojica su strasno SPORI.

Kao i kad je na SP u prvom kolu od svih 6 africkih reprezentacija , jedna zabelezila pobedu i to Gana, i protiv koga drugog nego protiv nas 
Mi moramo uvek biti neki magarci koji sluze za poboljsanje statistike drugima 
). Ovo ozbiljno mislim, makar igrao Pantelic! On bar zna da se zagradi, da primi loptu i da je prosledi, od Zigica se lopte odbijaju. Kada govorim ovako negativno o njemu, zaista ne mislim na onu stopostotnu sansu. To svakome moze da se desi. Eto, i hvaljeni Mrdja promasi prazan gol.Jedino mi nije jasno zasto covek nije pozvao kao svi drugi neke nove fudbalere da isproba , nego on tupi isti mlin kao prethodnih godinu dana...?
Jedino sto mogu zameriti Antiću je sto nije vise forsirao Kačara na sredini. Mali zna s loptom, jako dobar pregled igre, brz i odlicno se ubacuje iz drugog plana i dolazi do sansi za gol.Zaista neverovatno da je jedan Miljas imao prednost pred njim. Mislim da njemu definitivno vise nije mesto u repki, kao ni Žigiću i Panteliću. Ovaj zadnji se bar trudi ali jednostavno nezna. Sve u svemu ova ekipa da ima bar jednog krstenog centarfora bila bi smrt za svakoga. Stalno kontam sta bi bilo da Vučinić igra za SRB(kao sto je i trebo da igra).
Goman-Ivanović-Vidić-Subotić-Kolarov-KUzmanović-Ninković-Kacar-JOvanović-Krasić-Lazović mislim da bi ovo bila sasvim fina postava sa isto tako finim izmenama(Tošić,Mrdja, a voleo bi klince da vidim npr. Matića,Sulejmanija..). Sve u svemu potencijala imamo.
Nego sta je sa onim iz Vojvodine Aleksićem, zar ga nije uzeo Man.City.