R
rara
Gost
Zna li neko gde moze da se iznajmi auto u NS???????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi kakva je ponuda!breath:Koliko placas, na koliko ti treba i kakva je garancija (depozit)?
Gde si molim te ovo iskopala.Pravila krstarice zabranjuju reklamiranje na forumima,sto znaci letis napoljensbee:A bre momci, nikakve koristi od vas![]()
Rara, imas:
DECA, Preradoviceva 70, Petrovaradin, tel. 433-240
NIKOLICA, Koste Abrasevica 17b , 394-482
milost:Gde si molim te ovo iskopala.Pravila krstarice zabranjuju reklamiranje na forumima,sto znaci letis napoljensbee:A bre momci, nikakve koristi od vas![]()
Rara, imas:
NIKOLICA, Koste Abrasevica 17b , 394-482![]()
.PetaW tebi prepustam zadovoljstvo.Bas se divno osecam.Nsbee ce organizovati javno vesanje samo za mene :wink:
nsbee:A koga cu da vesammilost:Gde si molim te ovo iskopala.Pravila krstarice zabranjuju reklamiranje na forumima,sto znaci letis napoljensbee:A bre momci, nikakve koristi od vas![]()
Rara, imas:
NIKOLICA, Koste Abrasevica 17b , 394-482![]()
.PetaW tebi prepustam zadovoljstvo.Bas se divno osecam.Nsbee ce organizovati javno vesanje samo za mene :wink:
:wink:
![]()
Milose, platices mi za ovo!![]()
Vesanje zakazujem za nedelju u 24h na Mileticevom trgu! Obuci nesto crno, ulaz besplatan!![]()
![]()
![]()
rara:Hvala nsbee!
Nemoj joj verovati.Garantujem da zna,i da joj je vlasnik neki dalji rodjak,i da ima debeli procenat od togansbee:rara:Hvala nsbee!
Setila sam se jos jednog- na uglu Strazilovske i Maksima Gorkog. To je salon automobila blizu knjizare Alf. Br. telefona ne znam.
Pozdrav
milost:Nemoj joj verovati.Garantujem da zna,i da joj je vlasnik neki dalji rodjak,i da ima debeli procenat od togansbee:rara:Hvala nsbee!
Setila sam se jos jednog- na uglu Strazilovske i Maksima Gorkog. To je salon automobila blizu knjizare Alf. Br. telefona ne znam.
Pozdrav![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()