Renoviranje stanova

Suncokreti2020

Obećava
Poruka
72
Dragi forumaši,
Planiram renoviranje stana - dakle kuhinja i kupatilo celo, a ostalo hoblovanje, krečenje sa gletovanjem i htela bih plafon u dnevnoj u gipsu da uradim. Imate li možda neku preporuku za majstora ili firmu? Sutra mi dolaze neki ljudi da pogledaju, da procene, ali mi treba još neka preporuka.
Hvala puno!

Dragi forumaši,
Planiram renoviranje stana - dakle kuhinja i kupatilo celo, a ostalo hoblovanje, krečenje sa gletovanjem i htela bih plafon u dnevnoj u gipsu da uradim. Imate li možda neku preporuku za majstora ili firmu? Sutra mi dolaze neki ljudi da pogledaju, da procene, ali mi treba još neka preporuka.
Hvala puno!
Pozdrav, prošle godine sam završila sa renoviranjem stana. Imam preporuku za keramičare i vodoinstalatere za kupatilo, vrhunski profesionalci, sve ispoštovali, srušili, napravili novo, ispoštovali sve želje i rokove. Takođe sam dobila preporuku za njih od još dvoje ljudi kojima su radili i svi su jako zadovoljni. Ako ti treba broj piši. Ne znam da li smem da objavim.

Dragi forumaši,
Hvala puno!
Au samo nemoj te preko oglasa lopine ,iskljucivo preko preporuka i da se precizira sta rade za koje pare da ne bude kako se nesto niste dogovorili pa dranje preko

Back