Vozim sedana od jula 2008, novog, 1.5 dci 85ks, rezime - veoma, veoma komotan automobil, napred i pozadi, odlican porodicni gepek, vrlo upravljiv, dobar za parkiranje, stabilan u voznji, odlicne kocnice, dobra pasivna bezbednost, potrosnja evro dizela - neverovatno mala (!), redovan servis (ovlasceni)- 100 eur, i generalno - lep automobil, barem ljudima iz mog okruzenja. Mana - plastika u unutrasnjosti nije bas najboljeg kvaliteta i generalno zavrsna obrada nije najsjajnija, vremenom primetis neke sitnice, koje nisu opasne ali mogu da nerviraju, npr.po neravnim gradskim ulicama se cuje treskanje plastike,super tiho, ali se cuje...Citam da je to problem i na drugim automobilima u klasi i mislim da niko nije utegnut....Kljucno pitanje - da li bih ponovo kupio isti - DA.Sa istim motorom - DA. Sa istim paketom opreme (pack clim) -NE, imam blagi utisak da su verzije sa boljim paketom opreme dosta zategnutije, mozda se varam...
E sad, preporuka - uzeti sto jaci motor, benzinac nikako ispod 1.6, jer automobil je poduzi, i uglavnom ga kupuju ljudi koji imaju potrebe za komoditetom, gepekom i sl.(ostali uzimaju berlinu), a to dalje znaci da je auto stalno pun i da je potrebno da potegne...osetices to, veruj mi...