Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 7.249
Da li vam se sviđaju?
Za mene, najlepše kroz istoriju.
Sa svim ukrasnim detaljima koje ih prate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da..Da li vam se sviđaju?
Pogledajte prilog 1674491
Najlepši nakit u kosi
Nekada su žene nosile duge kose, nisu ih kratile.Mnogo kose treba za ovo, ali lepo izgleda
da zaista upoznas zenu, godinama odgovarajucu tebi, ne neku klinku, koja nije nikad farbala kosu, ti bi verovatno bio prvi koji bi rekao - gle sto je ova zapustenaNajviše volim žensku kosu koja nikada nije farbana. To je danas postalo toliko retko, takva je jedna u milion.
Ali ta jedna u milion je uvek ona prava!![]()
Ništa lepše. Blago srećnicama koje nisu bele.Najviše volim žensku kosu koja nikada nije farbana. To je danas postalo toliko retko, takva je jedna u milion.
Ali ta jedna u milion je uvek ona prava!![]()
ili sedeNišta lepše. Blago srećnicama koje nisu bele.
Pa na to i mislim.ili sede![]()
Nope, ne postoji ništa lepše nego žena sa prirodnom kosom. Takav je moj ukus.da zaista upoznas zenu, godinama odgovarajucu tebi, ne neku klinku, koja nije nikad farbala kosu, ti bi verovatno bio prvi koji bi rekao - gle sto je ova zapustena![]()
Nisam jos upoznala zenu koja pusti sedu kosu samo tako, bez da stavi nesto, neki preliv, sta znam.Čak i kad je kosa malo ili potpuno seda.
Kod nas na Balkanu to nije uobičajeno, jer se 99% žena farba od mladosti.Nisam jos upoznala zenu koja pusti sedu kosu samo tako, bez da stavi nesto, neki preliv, sta znam.
Baš sam na zapadu primetila te "sređene" sede koseKod nas na Balkanu to nije uobičajeno, jer se 99% žena farba od mladosti.
Na zapadu to nije toliko neobično.
Evo jedna zapuštena po mom ukusuBaš sam na zapadu primetila te "sređene" sede kose![]()
Tačno sam znala da nemaš pojma šta je prirodna kosa