Religijski lideri pozivaju na mir, ali ih niko ne sluša

Gledam ove užase na Bliskom Istoku i prosto ne mogu da verujem sa kakvom lakoćom se ubija civile. Ne vojnike, nego civile. A i vojnici su ljudi. Meni je žao životinje a kamo li čoveka. Toliko napredak tehnike, evo imamo i veštačku inteligenciju, a na kojem nivou su sami ljudi?! Ne razumem...
Na veoma niskom nivou, kada je Gospod Isus hodao medju nama isto je i tada bilo tako.

Zele da ogade religije, o tome se radi..jer kako ide kraj ovog sveta to je vec bilo prorokovano.
Izgleda:
Исаија 9. глава (ССП)
5 Изгореће свака ратничка чизма
и свака одора натопљена крвљу – биће гориво огњу.
6 Јер, дете нам се родило,
сина смо добили;
власт му је на плећима.
Име му је Саветник дивни, Бог силни, Отац вечни, Кнез мира.

Izgleda:
Исаија 9. глава (ССП)
сина смо добили;
власт му је на плећима.
Jevreji ne vole ove stihove uopste da su ih cak i izbacili da se citaju po sinagogama.

Исаија 11. глава (ССП):
1 Изданак ће нићи из пања Јесејевог,
Грана из његовог корена донети плод.
2 На њему ће почивати Дух ГОСПОДЊИ –
Дух мудрости и умности,
Дух савета и моћи,
Дух спознања и страха од ГОСПОДА –
3 а њему ће се милити страх од ГОСПОДА.
Неће судити по оном што види очима,
ни пресуђивати по оном што чује ушима,
4 него ће сиромасима судити по правди
и право пресуђивати сиротињи земаљској.
Удариће земљу шибом својих уста;
дахом својих усана покосиће опаке.
5 Правда ће му бити појас око струка,
верност тканица око бокова.
6 Вук ће живети с јагњетом,
леопард легати с јаретом;
утовљено теле и лав живеће заједно,
а детенце ће их водити.
7 Крава ће пáсти с медведом,
њихови младунци легати заједно,
а лав ће јести сламу као во.
8 Дојенче ће се играти над гујином рупом,
детенце стављати руку у змијско легло.
9 Више неће бити зла ни затирања
нигде на мојој светој гори,
јер земља ће бити испуњена спознањем ГОСПОДА
као што воде прекривају море.

Jasno je kao dan da se radi o Gospodu Isusu Hristu.
Pre nekoliko godina jednom veoma cenjenom rabinu se pred samrti ukazao Isus, pre toga je postavio pitanje, molitvu tacnije u vezi toga ko je Bog, nesto u tom smislu i kada su njegovi ucenici procitali ono sto je napisao na pairicu mogli su da procitaju ime Jeshua, potvrdu da je Isus Bog...nije im bilo svejedno uopste i drzali su to u tajnosti ali opet promisljom Bozjom sve se pokaze....

Trebali bi da budemo primer od ljudi. Mi hrišćani. Gospod traži da vidimo sveti. Razumem da čovek može da padne u neki greh, ali svi ti krvoločni ratovi i još navijanje kad gledam kod 'hrišćana'.
Tako je vreme, nacija koja nastala pre 5 vekova i koja je iznudila toliki broj sekti a posebno hriscanskih, mi tu jednostavno ne mozemo ocekivati nista dobro pa i mogu da razumem ozlojedjenost ljudi prema njima.

Mnogi religijski lideri, na žalost ne svi, pozivaju na mir, a ratovi na sve strane. Šta mislite zašto je to tako? Da li je religija postala većini ljudi sporedna stvar, iza politike, sporta, filma, mode...
Pogledaj istoriju , pre par stotina godina svi su bili religiozni ,a bilo je vise ratova nego sad.
Ljudi koje mi smatramo svecima su dolazili na vlast ubijajuci rodjenu bracu i oceve , vodili ratove i "sirili" ( osvajali ) teritorije.

Mnogi religijski lideri, na žalost ne svi, pozivaju na mir, a ratovi na sve strane. Šta mislite zašto je to tako? Da li je religija postala većini ljudi sporedna stvar, iza politike, sporta, filma, mode...
zar to nije dokaz da "koji vas vode, ti vas zavode" - misli se na religijske lidere? a meni prebacujes koga licno Bog Otac vodi, i nikom drugom ne polazem racun, kao svi vi koji ste se usrafili u ovaj svet, i njegovu hijerarhiju; znaci, sta cu uradim? da razbijam redom sve vase autoritete jer su LAZNI, sto znas i sam da vec radim, ne stedim nikoga
Tako je otkad je ljudskog roda
pa jel tako treba da bude? sluzite djavolu, o tome se radi, a tebe lazo
Pogledaj istoriju , pre par stotina godina svi su bili religiozni ,a bilo je vise ratova nego sad.
Ljudi koje mi smatramo svecima su dolazili na vlast ubijajuci rodjenu bracu i oceve , vodili ratove i "sirili" ( osvajali ) teritorije.
tebe ne zanima da se upustis u kostac, jer bi morao da preuzmes i odgovornost, draze ti je da samo obzerviras, kao ovaj @Casual Observer
ma, badava vas moljakam, bolje da radim sta treba sam, sa AI, od vas ljudi mrka kapa

Poslednja izmena:
Izgleda:
Исаија 9. глава (ССП)
сина смо добили;
власт му је на плећима.
pa zasto se ne borite za taj mir u ime tog kneza mira? vi isto podrzavate jahvu ili, jehovu koji je zapoceo genocid, i namislio po otkrovenju da depopulise trecinu sveta, kako i andrej kesarijski protimaci apokalipsu odavno vec! - STA CEKATE, sta vam ovde vise nije jasno? pravite se kao da vam nije jasno sta sledi... ali ja vam garantujem da cete plakati, a ja nastavljam borbu protiv ovih koji su namislili da uniste svet, ili bar trecinu, koju sam ja vec oplakao, sad samo glkedam da spasavam sta se da spasiti, na vas ne racunam vise, vec samo gledam da se ostatak - preziveli ne poklone jhvh i piscu apokalipse, samo na to idem sada, ako vec mora velika pogibeo, oni da ne odnesu pobedu na posletku

Poslednja izmena:
ajde kako je On knez mira, ako je car koji rece: "vi mislite da sam dosao da donesem mir na zemlju? ne, nego rat"?
jel rece da jedan seje, a drugi zanje, takodje?
posle cete se vaditi da niste znali sta znaci blazeni mirotvorci, - U MNOZINI, a ne jedan knez mira koji sam ja licno glavom i bradom, a ne Gospod Isus, koji rece da moraju ratovi, jer vas je znao u dusu, da necete poslusati KNEZA MIRA, TJ., MENE, jer ja adam nemam coveka sa kim bih ratovao, sam sam... izginucete za badava, jer ovi ce zapaliti svet, niko im se nece suprotstaviti osim mene - jhvh i the revelator su vragovi, a ko im se suprotstavlja osim mene? kada vas istrebe, onda ce biti kasno, sami ste odabrali pogibelj, kukacete, slobodno mi se smejte i nacisti su imali vas smisao za humor

ja adam sam prvi i poslednji COVEK, kako i kaze apostol Pavle, a vas su prevarili, moj Bog je vecan, Hristos je POCETAK, eto nemate opravdanje da niste znali, sve sam vam rekao, sto trebate da znate

Poslednja izmena:
jel ste culi da se satanjahu poziva ja jahvu koji ga nagoni da istrebi amalika, opravdavajuci genocid, ne stedeci zene i decu?
jel ste culi da andrej kesarijski navodno svetitelj tumaceci apokalipsu i kaze da mora da se istrebi trecina celokupnog zivog sveta?

sta vam vise nije jasno, zar ne videte da to vec ide na vas, postoje wmd, a za vreme ww2 nisu postojala? necete da budete mirotvorci, da raskrinkamo ovu dvojicu? onda cu ja sam KNEZ MIRA da ih satrem, samo vas nece biti, a ostatak prezivelih zemljana ce ovo procitati i znace da sam ja govorio ISTINU

ostavi neka mrtvi sahranjuju svoje mrtve,a ti hajde za mnom, rece MOJ ISUS, a sta to znaci? znaci da ste vi vec mrtvi, samo cekate da izginite kao kukavice, a ja adam sam ziv, jer se borim za mir, kao PRVI, tek cemo videti ko je POSLEDNJI, isti identitet ADAMA UZIMA, kao i ja @bas kao

Poslednja izmena:

Back