Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Какав је то осећај бити религиоѕан.Ѕашто нам је то у корену,да верујемо у над природно и у силу која утиче на нас.Неко каже Бог неко природа а неко хороскоп,неко судбина....Шта је
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какав је то осећај бити религиоѕан.Ѕашто нам је то у корену,да верујемо у над природно и у силу која утиче на нас.Неко каже Бог неко природа а неко хороскоп,неко судбина....Шта је![]()
Како природни----значи ти верујеш у мајку природу?
Тачно...Природни механизам за осећај беспомоћности...
Какав је то осећај бити религиоѕан.Ѕашто нам је то у корену,да верујемо у над природно и у силу која утиче на нас.Неко каже Бог неко природа а неко хороскоп,неко судбина....Шта је![]()
Природни механизам за осећај беспомоћности...

Како природни----значи ти верујеш у мајку природу?
Шта значи "веровати"?

Дали сте ви чланови исте верске организације,која се клања мајци природи?
Веривати је када се нешто не може објаснити рациом![]()
Јок...Дали сте ви чланови исте верске организације,која се клања мајци природи?

Дали сте ви чланови исте верске организације,која се клања мајци природи?
Не клањам се ја ником, осим лепим и паметним девојкама. Ето, може се рећи да верујем у њих...
Немам потребе да све објасним, ни себи а ни другима (то ме само повремено "тресне", као што објашњавам теби сад). Све је тако како јесте.

osudjen si na propast u tom slucaju![]()
Ja mislim da veruje onaj koji je siguran......
a sloboda je verovati,jer svet traži ateizam,humanizam egoizam,i verovanje u čoveka i materiju.Drugim rečima ne verovanje u Boga je po definiciji komunizam.....

upravo suprotno!!!Природни механизам за осећај беспомоћности...