Религијски дамар

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
6.118
Какав је то осећај бити религиоѕан.Ѕашто нам је то у корену,да верујемо у над природно и у силу која утиче на нас.Неко каже Бог неко природа а неко хороскоп,неко судбина....Шта је:roll:

Какав је то осећај бити религиоѕан.Ѕашто нам је то у корену,да верујемо у над природно и у силу која утиче на нас.Неко каже Бог неко природа а неко хороскоп,неко судбина....Шта је:roll:
:D

Добро дошао...

Лако је веровати.
Пребациш одговорност на вишу силу... и певаш...:D

''ОН је тако хтео.'' :wink:

Природни механизам за осећај беспомоћности...

Snaga Volje je rekao, i potrefio suštinu. :)

Дали сте ви чланови исте верске организације,која се клања мајци природи?

Не клањам се ја ником, осим лепим и паметним девојкама. Ето, може се рећи да верујем у њих...

Веривати је када се нешто не може објаснити рациом:think:

Немам потребе да све објасним, ни себи а ни другима (то ме само повремено "тресне", као што објашњавам теби сад). Све је тако како јесте.

Poslednja izmena:
Не клањам се ја ником, осим лепим и паметним девојкама. Ето, може се рећи да верујем у њих...

Немам потребе да све објасним, ни себи а ни другима (то ме само повремено "тресне", као што објашњавам теби сад). Све је тако како јесте.

osudjen si na propast u tom slucaju :ok:

osudjen si na propast u tom slucaju :ok:

Трудим се да се држим подједнако у победи и поразу, тако да ми то неће представљати проблем... ;)

Ja mislim da veruje onaj koji je siguran......

Зашто се онда не зове сигурност или знање, а не веровање? :rolleyes:

a sloboda je verovati,jer svet traži ateizam,humanizam egoizam,i verovanje u čoveka i materiju.Drugim rečima ne verovanje u Boga je po definiciji komunizam.....

Слобода је веровати исто толико колико и не веровати. Све је ствар твог избора, а кад то схватиш, онда си заиста слободан. Свет не тражи ништа, то је само твоја илузија.

Добре су ти дефиниције... :)

Свако има право на своје мишљење... јесте да су пре који век могли да нам секу језике кад га изразимо, али прође и то... тако да сад они којима је највише ускраћена слобода (као и увек, нажалост својевољно), управо највише ****ју о њој...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back