- Poruka
- 27.896
Smiri se.on da dodje?
jel se ti malo salis? pa on nije u stanju da argumentije sta tvrdi, prica i tvrdi nesto samo da ne drzi usta zatvorena, kao mopj pas kada laje, a ne zna da znam postara, ne treba da pravi buku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smiri se.on da dodje?
jel se ti malo salis? pa on nije u stanju da argumentije sta tvrdi, prica i tvrdi nesto samo da ne drzi usta zatvorena, kao mopj pas kada laje, a ne zna da znam postara, ne treba da pravi buku
Ponovo buncaš.on da dodje?
Drago mi je da te ovo zabavlja.
e, napisao sam vam Otkrovenje na ovu temu, a vi se bakcete, zapravo ti sa autoritetima, po kojima ispada da ne bi bilo braka, seksa i razmnozavanja da ja i eva nismo "pali" - ajde samo razmisli koliko je to umno, ...pa gde prodade pamet, da mene spustas i postavljas takve nebuloze? IH taj pogani seks... ima bre da vaas strojim sve, kad ste takvi, kao zivotinjeSmiri se.
moras samo da navedes tacno gde i u cemu nisam u pravu, inace samo pljuckas, kao ulicni kicos, prljas asfalt - ne pljuj bre!Ali to ne znači da ti neću reći da nisi u pravu, kao svima...
Naveo sam ti tako što sam citirao poruku.moras samo da navedes tacno gde i u cemu nisam u pravu, inace samo pljuckas, kao ulicni kicos, prljas asfalt - ne pljuj bre!
'de da se smirim, pa ovo samo ovnovskim rogovima [ram] mozes da nateras u bekstvo.. nema to obraza, samo cija je glava tvrdja i rogovi jaci, pa znas i sam stari zavet, ne treba ja da te ucim,,, sine coveciji dadoh ti celo kao dijamant, najtvrdje, parafraziram...evo citataSmiri se.
'de da se smirim, pa ovo samo ovnovskim rogovima [ram] mozes da nateras u bekstvo.. nema to obraza, samo cija je glava tvrdja i rogovi jaci, pa znas i sam stari zavet, ne treba ja da te ucim,,, sine coveciji dadoh ti celo kao dijamant, najtvrdje, parafraziram...evo citata
Jezekilj
Pogledajte prilog 1502019
Citaj Bibliju Online
https://citajbibliju.com › biblija › j...
·Translate this page
3:9 Kao kamen dijamant, tvrđe od stene dadoh ti čelo; ne boj ih se, niti se plaši od njih, zato što su dom odmetnički. 3:10 Potom reče mi: Sine čovečji, sve
Propovjednik 12,12 | I tako, sine moj, čuvaj se onoga što je preko ovoga, jer nema kraja sastavljanju mnogih knjiga, i mnogo čitanje umor je tijelu. |
idi bre odmori, pusti ljude da diskutuju
Propovjednik 12,12 I tako, sine moj, čuvaj se onoga što je preko ovoga, jer nema kraja sastavljanju mnogih knjiga, i mnogo čitanje umor je tijelu.
Čoveče hoćeš da me spojiš sa svojom Evom, ja neću, niti mogu (mislim iz nekih drugih razloga, a ne tog što ti je palo na pamet) a ti navalio i ja još ne smem da reagujem ni da se branim...idi bre odmori, pusti ljude da diskutuju
uzivaj bre penziju, sta se mlatis ovde? ala ste vi matorci optereceni....samo da bude po vasem... odmori bre covece, ako si se umorio citajuci, ostali nisu umorni kao ti.
skloni se vise, smetas.
Nećemo ni mi svaštaPređi na islam. Tamo u raju imaš orgije.
Odvratan komentarDobiješ zgodne sisate hurije koje ti služe i ispunjavaju sve tvoje želje i živiš u velikim dvorcima dok teku rijeke vina a ti imaš muškost jačine stotinu muškaraca.
A šta je pogrešno?Odvratan komentar
Da bih ti objasnila šta je pogrešno morala bih i ja pogrdno i vulgarno opisivati detalje tvoje vjere, a pošto sam ja fina i normalna a i poštujem tuđe i drugačije-neću.A šta je pogrešno?
Da, samo sto nisu znali kako to da rade dok nisu pali i ubili se"...I stvori Bog čovjeka po obličju svojemu, po obličju Božijemu stvori ga; muško i žensko stvori ih.
I blagoslovi ih Bog, i reče im Bog: rađajte se i množite se, i napunite zemlju, i vladajte njom, ..."
Ne bi mogla jer u hrišćanstvu nema ničeg sličnog.Da bih ti objasnila šta je pogrešno morala bih i ja pogrdno i vulgarno opisivati detalje tvoje vjere, a pošto sam ja fina i normalna a i poštujem tuđe i drugačije-neću.
Krupnih očiju, tokmaku, a ne sisate..Ne bi mogla jer u hrišćanstvu nema ničeg sličnog.
Evo islamski dokazi za moje tvrdnje:
"A Allahovi iskreni robovi posebnu će opskrbu imati, razno voće, i biće poštovani u džennetskim baščama naslada, na divanima, jedni prema drugima, biće posluženi pićem - iz izvora koji će stalno teći - bistrim i prijatnim onima koji budu pili, od njega neće glava boljeti i od njega se neće pamet gubiti. Pored njih će biti one koje će preda se gledati, očiju prekrasnih, kao da su one jaja pokrivena." (es-Saffat 40-48).
"i u onom što im je Gospodar njihov dao će uživati - njih će Gospodar njihov patnje u ognju sačuvati. "Jedite i pijte i neka vam je prijatno, to je za ono što ste radili!" Biće naslonjeni na divanima poređanim, a obradovaćemo ih hurijama džennetskim. onima koji su vjerovali i za kojima su se djeca njihova u vjerovanju povela priključićemo djecu njihovu, a djela njihova nećemo nimalo umanjiti - svaki čovjek je odgovoran za ono što sam čini - i još ćemo ih darovati voćem i mesom kakvo budu željeli jedni drugima će, u njemu, pune čaše dodavati - zbog njih neće biti praznih besjeda i pobuda na grijeh - a služiće ih posluga njihova nalik na biser skriveni, i obraćaće se jedni drugima i jedni druge će pitati:" (at-Tur 18-25).
"U njima su dva izvora iz kojih voda kulja; pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?! U njima će biti voća i palmi i šipaka, pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?! U njima će biti ljepotica naravi divnih, pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?! Hurija u šatorima skrivenih, pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?! Koje prije njih ni čovjek ni džin nije dodirnuo, pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!" (ar-Rahman 66-75).
"Eto, tako će biti i Mi ćemo ih hurijama, krupnih očiju, ženiti." (ad-Duhan 54).
"A onima koji su se Allaha bojali želje će se ostvariti: bašče i vinogradi, i djevojke mlade, godina istih, i pehari puni." (en-Nebe 31-34).
Detaljniji opis tih hurija nam daje poznati tumač Kur'ana Ibn Kesir:
"Uzvišeni kaže: "Zaista bogobojaznima mjesto spasa (i izbavljenja) pripada." Ibn-Abbas kaže: Mjesto za zabavu (veselje), jer je poslije ovoga rekao: "bašče", tj. vrtove, "i vinogradi i djevice mlade, godina istih", tj. hurije zaobljenih i jedrih grudi, a ne opuštenih, jer su one mlade djevice, godina istih"
"Doista će stanovnici Dženneta taj dan biti zauzeti u nasladama uživajući," (Ja-sin 55)
Tumačenje:
"Quran commentators said concerning the phrase “busy in joyful things” (Ya-Sin 36:55 – interpretation of the meaning):
`Abdullah ibn Mas`ud and Ibn `Abbas (mayAllah be pleased with them both), and Sa`id ibn Al-Musayyib, `Ikrimah, Al-Hasan, Qatadah, Al-A`mash, Sulayman At-Taymi and Al-Awza`i said concerning the verse (interpretation of the meaning), “Verily, the dwellers of Paradise, that Day, will be busy in joyful things” [Ya-Sin 36:55] they said, (it means) they will be busy deflowering virgins. Ibn `Abbas (may Allah be pleased with him) said, according to a report narrated from him, that “busy in joyful things” means listening to stringed instruments. Abu Hatim (may Allah have mercy on him) said: he misheard the phrase Iftidad Al-Abkar (deflowering virgins) and thought it was Sama` Al-awtar (listening to stringed instruments). In fact the correct phrase is Iftidaad Al-Abkar (deflowering virgins). (Ibn Kathir, 3/564)"
Dokaz da će u džennetu imati seksualnu snagu 100 muškaraca:
"Anas narrated that the Prophet (s.a.w) said:
"The believer shall be given in paradise such and such strength in intercourse ." it was said: "O Messenger of Allah! And will he able to do that?" He said: "He will be given the strength of a hundred."" (Jami at-Tirmidhi 2536 hasan hadis)
Dakle iz gore navedenih izvora je jasno da će u islamskom raju muslimani sa snagom 100 muškaraca uživati u skidanju nevinosti hurijama jedrih grudi što sam ja gore i rekao.
Ne mantraj.Krupnih očiju, tokmaku, a ne sisate..
Знали, само се пад десио пре него што су стигли то да одраде.Da, samo sto nisu znali kako to da rade dok nisu pali i ubili se![]()
Шта ћеш, волео Пејгамбер сисате жене...Ne mantraj.
""Uzvišeni kaže: "Zaista bogobojaznima mjesto spasa (i izbavljenja) pripada." Ibn-Abbas kaže: Mjesto za zabavu (veselje), jer je poslije ovoga rekao: "bašče", tj. vrtove, "i vinogradi i djevice mlade, godina istih", tj. hurije zaobljenih i jedrih grudi, a ne opuštenih, jer su one mlade djevice, godina istih""