gost 444539
Aktivan član
- Poruka
- 1.774
A ni sad na izborima nemam izbora. Niko mi ne nudi nešto specifično, npr 10 posto veću platu za mene u zdravstvu, na račun zaposlenih u državnoj upravi. Izbori se tiču lovaca na položaje, a ne građana.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do trećeg i četvrtog kolena.zato se i kaze da deca placaju grehe roditelja....jer roditelji zele da tumace religiju uspeha a ne religiju rasta...
Ali to je nastalo kao rezultat molitve mnogih Srba i roma tj zelji da se negde nesto okoristi a drugo izgubi....Ako ssm Rom upisaće me po IOP. Odnosno neću naučiti tablicu množenja. I za mene će počicijski čas trajati 24 časa, a ne posle 22, niti posle 23.
Ne znam ni za jednog romskog dečaka da je izabrao da ostane nepismen, niti ni za jednu devojčicu iz Avganistana da je sa 12 godina htela da se uda za starca.Ali to je nastalo kao rezultat molitve mnogih Srba i roma tj zelji da se negde nesto okoristi a drugo izgubi....
Uzas znam....cuti sta im sve pada na pamet, da gines za nekog tajkuna...Ne znam ni za jednog romskog dečaka da je izabrao da ostane nepismen, niti ni za jednu devojčicu iz Avganistana da je sa 12 godina htela da se uda za starca.
Не веруј у бајке које ти други причају.Ako ssm Rom upisaće me po IOP. Odnosno neću naučiti tablicu množenja. I za mene će počicijski čas trajati 24 časa, a ne posle 22, niti posle 23.
Ne mogu pustiti rasizam ako pripadam rasi koja se smatra nižom. Rasizam mene ne pušta.Не веруј у бајке које ти други причају.
Видим да ти ИОП иде слабо од руке, пусти то.
Питај неког ко ради у школи, пусти те бајке.Ne mogu pustiti rasizam ako pripadam rasi koja se smatra nižom. Rasizam mene ne pušta.
Ženu?Питај неког ко ради у школи, пусти те бајке.
Неко те слагао. Ти ни не знаш шта је Иоп, зар не ?Ako ssm Rom upisaće me po IOP. Odnosno neću naučiti tablicu množenja. I za mene će počicijski čas trajati 24 časa, a ne posle 22, niti posle 23.
To je kad te ne uče ništa zato što si ili bolestan ili ne znaš jezik, a sastavljaju raznoraznu dokumentaciju o tebi. Posle tu dokumentaciju niko ne čita. A tebe gurnu još dublje na dno društva.Неко те слагао. Ти ни не знаш шта је Иоп, зар не ?
Imaš i verske činovnike. Sveštena lica koja se ponašaju kao da su zaposleni u nekoj grani državne službe.Bas sam gledao sad film o debati izmedju vernika ja se molim Bogu cudotvorcu madjionicaru , i vernika Bog deluje kroz ljude.....
Neverovatno , definitivno je prvi oblik vernika samo za upotrebnu psihoterapiju , kako da glup prezivi dan....ali na zalost ne na budisticki nacin...
A ovaj drugi Bog deluje kroz ljude je za psiholoski obrazovane osobe, za logicare ,za energicne, aktivne, proaktivne, mudrijase....
A treci vid religijskih ljudi , fanatici , tj ortodoksni , sve je u knjigama i bukvalno mora da se tumaci , te ne znam gde da stavim, ili su stvarno genijalci , imaju recept i tacka, ili su vrhunske budale...
Nego da pitam jel treba da postoji jos neki pristup veri i religiji osim ova tri...
Ove vidim, jel ima neki koji ne vidim....