Pre svega, pozdravljam sve one koji upraznjavaju rekreaciju. Ipak, cinjenica je da leto pruza mnogo vise mogucnosti, ali ne smemo da zaboravimo zimu i loše vreme. Moja ideja je - sobni bicikl i svaki lićni savet u vezi toga mi je dragocen. HVALA ! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зависи шта хоћеш и колико средстава имашМоже се свашта набавити за собу.[/QUOTE[/U]
Ukratko - prosle godine sam promenio posao - 7-8 sati neprekidnog sedenja, pa onda TV, PC i - konstatovao sam da sam tokom zime katastrofalno izgubio kondiciju, nabacio 5-6 kila, a pri setnji se mnogo brze zamaram/zadism, pa ako 'malo preteram' pocinju grcevi u misicima ... Sobni bicikl mogu da pozajmim, ali mislim da to nije dovoljno i da nesto ne pogresim i pokvarim u ZAPOCINJANJU rekreacije !?![]()
Pre svega, pozdravljam sve one koji upraznjavaju rekreaciju. Ipak, cinjenica je da leto pruza mnogo vise mogucnosti, ali ne smemo da zaboravimo zimu i loše vreme. Moja ideja je - sobni bicikl i svaki lićni savet u vezi toga mi je dragocen. HVALA !![]()
Pre svega, pozdravljam sve one koji upraznjavaju rekreaciju. Ipak, cinjenica je da leto pruza mnogo vise mogucnosti, ali ne smemo da zaboravimo zimu i loše vreme. Moja ideja je - sobni bicikl i svaki lićni savet u vezi toga mi je dragocen. HVALA !![]()