Реконструкција српског буџета

Да ли би опоровак српског буџета повољно утицало на Србе

• Да

• Не

• сад ћу да питам супруга

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Poruka
66.787
Инспирисан разговором две локалне шљокаре одлучио сам да покренем ову тему.

Да будем кратак, српски народ кубури са парама. Држава наводно нема, људи трче за парама у иностранство толико брзо да дупе буде испред ногу колика је то брзина. Ниси Србин ако не дугујеш.

Морамо нешто приватизовати јер овако више не може, у новијој српској историји скоро ништа није приватизовано(сем ПКБ-а, ЈАТ-а и слично) .

Предлажем да приватизујемо наше станове и куће.Лепо продамо те некретнине страним инвеститорима, па онда дамо страним инвеститорима субвенције од по неколико хиљада евра по стану/кући.Онда од остатка купопродајне цене плаћамо кирију страном инвеститору-новом власнику.

Тако би могли практично бесплатно да живимо у нашим становима/кућама, а да страни инвеститори буду њихови власници.И вук сит и овце на броју.Тако би се умилили странцима, а опет би бесплатно становали у њиховим непокретносзима и то од њихових пара.Оваквог плана се не би постидео ни Милош Обреновић.

За посредника у спровођењу овог пројекта предлажем Синишу Малог а могу да му помажу Динкић и Вулин(који већ има искуства у промету станова у Србији).

Šta ste se ućutali?
Ništa štednja, samo ciganska potrošnja?
A možda su Cigani i u pravu?
Za koj krasni pa da štediš?
Mogu te pokradu najrodjeniji, mogu te pokradu nepoznati, može se zarati, može Sv.Petar da te pozove po redosledu u tefteru...

- - - - - - - - - -

Al šta da trošim KAD NEMA?:rida:

- - - - - - - - - -

Beš život bez trošenja...
Ja sam rodjeni rasipnik al mi se nikako ne da...
Koji bedak...

Šta ste se ućutali?
Ništa štednja, samo ciganska potrošnja?
A možda su Cigani i u pravu?
Za koj krasni pa da štediš?
Mogu te pokradu najrodjeniji, mogu te pokradu nepoznati, može se zarati, može Sv.Petar da te pozove po redosledu u tefteru...

- - - - - - - - - -

Al šta da trošim KAD NEMA?:rida:

- - - - - - - - - -

Beš život bez trošenja...
Ja sam rodjeni rasipnik al mi se nikako ne da...
Koji bedak...

Ти би да трошиш.Па не може.Лепо да радиш за 150-200 евра, да будеш вредан и марљив протестант једно 30 година, па тек онда да трошиш (када ти Вучић повећа пензију).

Ипак ти размисли о мом предлогу за приватизацију индивидуалних стамбених објеката.Није европски да ти имаш кућу/стан у својини, а да просечан Немац плаћа кирију и живи у туђем стану.То ти је остатак антисрпског комунизма, и тога мора да се некако ослободиш.

Poslednja izmena:
Prelažem da opet nacionalizujemo sve firme. I onda zaposlimo sve i pravimo po 200 milijardi evra minusa godišnje.

- - - - - - - - - -

Ти би да трошиш.Па не може.Лепо да радиш за 150-200 евра, да будеш вредан и марљив протестант једно 30 година, па тек онда да трошиш (када ти Вучић повећа пензију).

Ипак ти размисли о мом предлогу за приватизацију индивидуалних стамбених објеката.Није европски да ти имаш кућу/стан у својини, а да просечан Немац плаћа кирију и живи у туђем стану.То ти је остатак антисрпског комунизма, и тога мора да се некако ослободиш.

The number of communist voters in European countries stands in inverse proportion to the number of housing units per thousand inhabitants.

Koja crna privatizacija?
Sve velike države su se spasile nacionalizacijom a vode se pod kapitalističke?
Eno tamo u Amerike ako se zaposliš na budžet, čis' komunizam, nemo neko da ti prekino pauzu...

kina.jpg

Dokle se stiglo?
Jel i dalje vodite politiku "ja da imam za mene a ostali nek vide šta će"?
Svi mi prodajemo na pijaci
A ti si onaj Cigo što trči od tezge do tezge i traži neki dinar
I ponekad mazne kukuruz
E vidiš moraš sam da zaradiš
Sve je pijaca Poroče
Ili zaradiš na pijaci ili ostaneš gladan
Sve je MARKET - PIJACA
Venecuelanci naučiše, a vi Titovci nikako :ljutko:

Sta mislis da li bi bili ovako bahati kad bi im plata zavisilia od zadovoljstva gradjana njihovim radom?

.......
Sindikat policije: Brojni državni službenici uzimaju dvojno državljanstvo
Autor: Beta, Izvor: N1

Sindikat policije i policijskih starešina izrazio je danas zabrinutost zbog činjenice da veliki broj pripadnika državnih organa uzima dvojno državljanstvo, ocenivši da na taj način zaposleni u državnim institucijama Srbije "imaju gotovo istu obavezu i prema toj drugoj državi".

Sindikat poziva zaposlene u sistemu državne uprave koji imaju dvojno državljanstvo, da se opredele za jedno od njih, i da ukoliko žele da rade za srpske institucije "izaberu samo srpsko državljanstvo".

U saopštenju Sindikata se navodi da "kompetencije državnog službenika" mogu biti "vidno dovedene u pitanje" ukoliko se njegove obaveze prema dve države "prepletu ili dođu u sukob".

Dodaje se da niko u Srbiji ne zna koliko građana koji rade u državnim organima, pored srpskog ima i državljanstvo Mađarske, Hrvatske, Bugarske ili Rumunije.

Sindikata je istakao da mu nije cilj ;da "daje konačno rešenje", već da apeluje na vlasti da "sagledaju problem koji je za sada potisnut".

Sindikat policije: Brojni državni službenici uzimaju dvojno državljanstvo
Autor: Beta, Izvor: N1

Sindikat policije i policijskih starešina izrazio je danas zabrinutost zbog činjenice da veliki broj pripadnika državnih organa uzima dvojno državljanstvo, ocenivši da na taj način zaposleni u državnim institucijama Srbije "imaju gotovo istu obavezu i prema toj drugoj državi".

Sindikat poziva zaposlene u sistemu državne uprave koji imaju dvojno državljanstvo, da se opredele za jedno od njih, i da ukoliko žele da rade za srpske institucije "izaberu samo srpsko državljanstvo".

U saopštenju Sindikata se navodi da "kompetencije državnog službenika" mogu biti "vidno dovedene u pitanje" ukoliko se njegove obaveze prema dve države "prepletu ili dođu u sukob".

Dodaje se da niko u Srbiji ne zna koliko građana koji rade u državnim organima, pored srpskog ima i državljanstvo Mađarske, Hrvatske, Bugarske ili Rumunije.

Sindikata je istakao da mu nije cilj ;da "daje konačno rešenje", već da apeluje na vlasti da "sagledaju problem koji je za sada potisnut".
kakve obaveze prema drugim drzavama?

Back