Rekonstrukcija Ložionice

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
341.521
Clip_2.jpg

Grupu ponuđača koju čine kompanije Biro za geodetski inženjering A-SURVEY, ALP Inženjering, Mašinoprojekt KOPRING a.d, Svetlost teatar, Gradnja, Geotaur, M Enterijer Gradnja i Čelik doo. Vrednost okvirnog sporazuma je 1,8 milijardi dinara (oko 15 miliona evra) sa PDV-om, piše eKapija.

Tenderom, koji je u aprilu raspisala Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu, obuhvaćena je rekonstrukcija vodotornja, izgradnja pasarele i opremanje, a reč je fazama 4 i Faze 5 restauracije kompleks kod Mostarske petlje.

Opremanje objekata odnosi se na vodotoranj, Ložionicu i poslovni aneks (nabavka i ugradnja audio vizuelne tehnike, nameštaja, mobilijara i druge opreme).
Podsetimo, radovi na obnovi kreativno-inovativnog multifunkcionalnog centra Ložionica u Beogradu, zajedno sa vodotornjem i pasarelom, obuhvataju rekonstrukciju Ložionice na svih 4.800 metara kvadratnih, uz očuvanje prepoznatljivog izgleda, kao i vodotornja i okretnice, a predviđena je i izgradnja nove zgrade aneksa od 11.000 metara kvadratnih, uz podzemnu garažu i veliki park.

Kompletan kompleks prostiraće se na više od 23.000 metara kvadratnih, a radovi će, kako je najavljeno, biti završeni do kraja ove godine.
link
 
Мене само занима шта је било са старим локомотивама, јер смо чули све и свашта.

Власници Преваре на води се по свему судећи врло интересују за зграде, а све остало је под знаком питања.

Ако неко случајно зна, нека напише.
 

Back
Top