Quantcast

Rekonekcija

Blue Bird

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.628
Rekonekcija: Isceljivanje duše, tela i uma

M. Jungić | 18. maj 2013. 12:25 | Komentara: 5
Isceliteljska tehnika kojom se povezuju frekvencije našeg energetskog polja sa frekvencijama iz univerzalnog energetskog polja

22-glavna620x0.jpg


VEROVATNO STE barem jednom, bilo kao fizičku ili emotivnu nelagodu, imali osećaj kao da vam je energija zablokirana u telu, i to u određenim tačkama.

Te tačke, u stvari, odgovaraju meridijanima na našem telu kroz koje teče energija, baš kao što i krv teče našim venama. Kada se naruši balans između pozitivne i negativne energije u našem organizmu, javlja se bolest.

Poremećaj ravnoteže može da bude posledica pogrešnog načina ishrane, loših životnih navika, stresa, lekova, nedovoljne fizičke aktivnosti... Negativne misli, neraspoloženje, umor, glavobolja, poremećaj krvnog pritiska, sezonske bolesti, česte prehlade - sve su to signali koje nam šalje naše telo.

Rešenje, ipak, postoji u relativno novoj tehnici lečenja bez dodira, rekonektivnom isceljivanju, ali i u menjanju načina razmišljanja, tvrdi dr Svetlana Goga Džolić-Kostić, autorka knjige "U pravu si, al baš me briga", priručnika koji svakome može da pomogne da jednostavnim tehnikama prevaziđe životne teškoće.

- Rekonekcija je isceljiteljska tehnika kojom se povezuju frekvencije našeg energetskog polja sa frekvencijama iz univerzalnog energetskog polja. Skloni smo da mislimo da ono što okom ne vidimo ni ne postoji. Međutim, ove frekvencije svako može da uhvati kada razvije visok osećaj percepcije. One deluju na svaku našu DNK, ubrzavajući njene vibracije tako da svaka ćelija ponovo počinje da se "seća" vremena kada je dobro funkcionisala. Sve je, naravno, mnogo razumljivije kada shvatimo da smo svi sazdani od čiste energije. Čovek je sastavljen od molekula i atoma, a atomi od protona, neutrona i elektrona, dok savremeni uređaji uočavaju i mnogo sitnije čestice. Svaka, i najsitnija čestica od koje smo sastavljeni, toliko je nestabilna da se stalno pomera i proizvodi vibracije određene frekvencije koje se šire u svim pravcima do beskonačnosti. U tim česticama materija prelazi u energiju. Kako se naše frekvencije vremenom usporavaju, ćelije "pate" jer nemaju dovoljno energije za rad.
mnogo razumljivije kada shvatimo da smo svi sazdani od čiste energije. Čovek je sastavljen od molekula i atoma, a atomi od protona, neutrona i elektrona, dok savremeni uređaji uočavaju i mnogo sitnije čestice. Svaka, i najsitnija čestica od koje smo sastavljeni, toliko je nestabilna da se stalno pomera i proizvodi vibracije određene frekvencije koje se šire u svim pravcima do beskonačnosti. U tim česticama materija prelazi u energiju. Kako se naše frekvencije vremenom usporavaju, ćelije "pate" jer nemaju dovoljno energije za rad.


Da li je rekonekcija nov način lečenja ili drevni način isceljenja koji je ponovo popularizovan?

- Rekonekcija je nov način isceljenja zbog toga što se radi o novim frekvencijama iz univerzalnog energetskog polja koje ljudima ranije nisu bile dostupne, zbog načina na koji su razmišljali. Kako smo u međuvremenu napravili evolutivni skok u načinu razmišljanja, došlo je i do podizanja nivoa naše svesti. Svako ko prihvati činjenicu da sam može da odbaci neželjena zdravstvena stanja, može da se poveže sa ovim frekvencijama. U modernu civilizaciju rekonekciju je doneo hiropraktičar iz Los Anđelesa, dr Erik Perl, koji je početkom devedesetih godina prošlog veka shvatio da ne mora da dodiruje pacijente kako bi im pomogao. Naprotiv, neuporedivo bolje rezultate dobijao je kada im je pomagao da se bez dodira povežu sa frekvencijama iz univerzalnog energetskog polja.

Okruženi smo betonom, mobilnim telefonima, satelitskim antenama, bežičnim internetom. Da li je i to razlog što smo "dekonektovani"?

- Nije, jer isceliteljske frekvencije ništa ne može ometati. Uzrok dekonektovanja mogu da budu samo negativne misli. Promenom načina razmišljanja, naravno u pozitivnom pravcu, u stvari, stičemo moć da sami odlučujemo o svom zdravlju.

LIČNA REKONEKCIJA
Koja je razlika između lične rekonekcije i rekonekcije?

- Lična rekonekcija radi se samo jednom u životu, dva dana uzastopno. Kao i kod rekonektivnog isceljivanja, seansa traje 35-40 minuta i vrlo je prijatna i opuštajuća. Rekonektivno isceljivanje doprinosi poboljšanju zdravlja na svim nivoima i radi se tri dana uzastopno ili svaki drugi dan. Ukoliko nema vidljivih poboljšanja, ponavlja se posle šest meseci.

Za razliku od rekonektivnog isceljivanja kod kojeg energija vodi hiropraktičara, lična rekonekcija radi se ciljano, "otvaranjem" naših meridijana čime sebe počinjemo da doživljavamo kao deo celine. Počinjemo da osećamo bolji protok energije, naše vibracije počinju da se menjaju a samim tim i ono što privlačimo u naš život, a to su pozitivne stvari i događaji. Naši odnosi sa okolinom postaju bolji, intuicija se pojačava, nestaju strahovi i osećaj krivice, oslobađamo se depresije, lakše donosimo odluke i otvaramo se na emotivnom planu.

http://novosti.rs/vesti/zivot_+.304.html:433538-Rekonekcija-Isceljivanje-duse-tela-i-uma
 
Poslednja izmena:

Blue Bird

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.628
Kako izgleda rekonektivni tretman?

- Nisu potrebni posebni uslovi, ali kako ljudi vole da se malo opuste, seanse se rade u ležećem položaju, a terapeut prelazi rukama na visini od 10 do 20 cm iznad njihovog tela. I rekonektičar i pacijent mogu da osećaju neke senzacije na mestima gde je energija zablokirana. Radi se obično tri do pet seansi a razmaci između njih ne bi trebalo da budu duži od 7 dana.

Koja je razlika između energoterapije i rekonekcije? Kod kojih bolesti može da pomogne?

- Rekonekcija nije terapija već isceljiteljska tehnika, što znači da svako može da nauči da bude sam svoj isceljitelj, dok je kod terapijskih metoda uvek potreban terapeut. Rekonekcija ne pravi razliku u dijagnozama, pa bez obzira na bolest, frekvencije deluju na svaku DNK.
http://novosti.rs/vesti/zivot_+.304....use-tela-i-uma
 
Poslednja izmena:

Blue Bird

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.628
''Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas. "
~ Dr. Erik Perl ~
 
Poslednja izmena:

Blue Bird

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.628
Kakva je razlika izmedu Rekonektivnog lečenja i Rekonekcije?

U osnovi, razlika izmedu Rekonektivnog lečenja i Rekonekcije je u nameri. Namera kod Rekonektivnog lečenja je u suštini da se postigne izlečenje, bilo na fizičkom, mentalnom, spiritualnom, emotivnom ili bilo kom drugom planu. I naravno, da bi postigli izlečenje kroz Rekonektivno lečenje, vi ćete, do odredenih granica, doživeti rekonekciju kao deo tog procesa. Upravo ta "rekonekcija" omogućava da Rekonektivno lečenje bude tako drastično kompleksnije nego ''tehnike'' lečenja za koje smo do sada znali.

Namera kod Rekonekcije nam je da dostignemo sveukupnost nasledene veze sa univerzumom. Ona se obavlja u dve seanse i to se obično objašnjava kao primanje Lične rekonekcije. I naravno, da bi dostigli odredeni stepen rekonekcije kroz Rekonekciju, vi ćete, u odredenoj meri, imati lečenje kao sastavni deo tog procesa.

Mada ovo nisu sasvim odvojeni procesi, da bi u potpunosti imali koristi od svakog, vaše Rekonektivno lečenje i vaša lična Rekonekcija treba da se rade odvojeno, u različitim prilikama.

http://www.milica-acevic.vargaastrology.com/najcesca_pitanja.htm

Sa Web stranica Dr. Erika Perla:
www.TheReconnection.com
 

gost 349039

Aktivan član
Poruka
1.234
''Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas. " ~ Dr. Erik Perl ~
Znaci sad shvatam , planirao je da se posle prvog tretmana susretnem sa vanzemaljcima .
 
Poslednja izmena:

Poli46

Buduća legenda
Moderator
Poruka
49.286
Mada sam proucavala neke metode samoizlecenja,vibracijama zvuka,usmeravanja daha na mesto gde je nelagodnost,kao jednu vrstu joge...
Taping metodu.Nisam se nikada dublje usudjivala da odem u tom pravcu.Sada vec imam o tome posebna saznanja,mislim na samoisceljivanje.
Vise se oslanjam na osluskivanje organizma,i kad shvatim sta mi saopstava,nastojim da mu pomognem tako sto ne cinim ono sto mu ne prija.
Rekonekcija i regresija su neke od tih stvari gde nesmem da idem.Ista stvar je sa vizualizacijom.Desavalo mi se da ne mogu da se vratim sa mesta gde sam"otisla"
Vracala sam se tamo u flesevima,i veruj mi nije prijatan dozivljaj.
 

Blue Bird

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.628
Mada sam proucavala neke metode samoizlecenja,vibracijama zvuka,usmeravanja daha na mesto gde je nelagodnost,kao jednu vrstu joge...
Taping metodu.Nisam se nikada dublje usudjivala da odem u tom pravcu.Sada vec imam o tome posebna saznanja,mislim na samoisceljivanje.
Vise se oslanjam na osluskivanje organizma,i kad shvatim sta mi saopstava,nastojim da mu pomognem tako sto ne cinim ono sto mu ne prija.
Rekonekcija i regresija su neke od tih stvari gde nesmem da idem.Ista stvar je sa vizualizacijom.Desavalo mi se da ne mogu da se vratim sa mesta gde sam"otisla"
Vracala sam se tamo u flesevima,i veruj mi nije prijatan dozivljaj.
Svako treba da izabere ono sto mu odgovara i put kojim ce da ide.

Mene je nesto vuklo ka Rekonekciji i licno iskustvo je najvaznije.Prosla sam sve od tretmana na meni ,radila sam i ja drugima.
Tokom tretmana na meni desile su mi se neke po meni ocekivane stvari.

Posto sam imala dve operacije taj deo tela je reagovao prvi.Oseaj da mi svaki atom u stomaku vibrira.Promene posle tretmana koje sam osetila na fizickom planu su snanjeni pms koji je bio moj veliki problem.Sada je gotovo nestao.Drugih fizickih tegoba nemam pa i ne mogu da kazem e ovo je nestalo.
Na onom finijem nivou osecam razliku ali kao sto i sama znas jako je tesko to opisati.....prosto primecujem promene.

Ono sto je zanimljivo kada sam ja radila drugima posle tretmana osecala sam se jako dobro,Kao da sam napunila baterije.
 

Rada Jagodic

Početnik
Poruka
3
KAKO IZGLEDA REKONEKTIVNO ISCJELJIVANJE NA DALJINU ?
Nakon dogovora sa praktičarom putem e-maila ili telefona, smjestite se na mirno mjesto u opuštenom položaju,zatvorite oči i promatrajte sve sto osjećate i registrirate. Samo iscjeljivanje traje oko 40 minuta, a nakon toga ostanite u miru još nekoliko minuta. Nakon toga, ako želite, možete kontaktirati svoga praktičara i ispričati vaše iskustvo. Izbjegavajte disanje na poseban način, vizualizaciju opuštajućih prizora ili željeni rezultat, meditacije ili ponavljanje mantre. Fokusirajte svoju pažnju unutar vašeg tijela i dopustite frekvencijama da putuju kroz vas. Ishodi su najfascinantniji kada ste otvoreni za sve što je savršeno za vas, bez vezanosti za ishod koji ste si vi zamislili.
Za svaki disbalans ili oboljenje preporučuje se 3 healinga, da bi se proces iscjeljenja mogao razvijati. U rijetkim slučajevima je potreban i veći broj, što se dogovara sa praktičarom u skladu sa situacijom. Rekonekcija B i H
 

Rada Jagodic

Početnik
Poruka
3
Rekonekcija i rekonektivno iscjeljivanje
Rekonektivno iscjeljivanje je nova razina liječenja koju znanstvenici na ovom planetu prvi put promatraju kao nešto dobro. Ono nas vodi izvan svega čemu možemo pristupiti kroz tehnike energetskog liječenja, čak i ako ih sve iskombiniramo. Zato jer nas ono vodi izvan cjelokupne energije u spekatar koji se širi iznad energije u svjetlo i informaciju u vrstu informacije koju znanstvenici ovdje nisu nikad prije doživjeli.
Tvorac ove alternativne metode liječenja i autor bestsellera “Rekonekcija, iscijelite druge iscijelite sebe” Erik Pearl nekada je bio uspješni kiropraktičar u Los Angelosu. S vremenom oko njega su se počele dogadjati čudne stvari, izmedju ostalog shvatio je da je sposoban i iscijeljivati. Korak po korak sve je manje bio kiropraktičar, a sve više iscjelitelj. Tijekom godina Eric Pearle je shvatio da svatko može pomoći sebi i drugima, samo je potrebno ponovno se spojiti. To je nazvao rekonekcija i pod tim nazivom sabrao je metode za koje je mislio da svatko može sam koristiti kako bi ovladao tim novim i ujedno starim energijama iscjeljenja.
U suštini rekonekcija nam dozvoljava da se ponovno povežemo s istinom, smislom, svjetlom i duhom onoga tko smo i što smo, tako da smo više svoja istina, više svoji, bez ograničenja.
Ljudi se često pitaju u čemu je razlika izmedju rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije.
Rekonekcija nas dovodi do ispunjenja naše nasljedjene veze sa svemirom.
Izvorno su meridijanske linije koje ponekad nazivamo akupunkturnim linijama tijela, povezane s linijama mreže koja okružuje naš planet. Te mrežne linije su dizajnirane da se šire dalje i povežu nas s još većom mrežom koja nas povezuje sa cijelim svemirom. Tijekom vremena smo izgubili vezu sa tim linijama. Rekonekcija donosi nove askiatonalne linije kombinacijom zvuka i boja. Te linije su dio bezvremenske mreže inteligencije, nepravilnog petero-dimenzionalnog kružnog sustava. One nam omogućuju standardizaciju jedinstvenih razina vibracija i frekvencija za liječenje i evoluciju. Rekonekcija aktivira te nove linije omogućujući razmjenu energije, svjetla i informacija, ponovno povezivanje DNA niti i reintegraciju veza koje simultano čine suštinu postojanja.
U životu je potrebno primiti 3 rekonektivna tretmana.
Rekonektivni tretman je u potpunosti bezopasan i ne treba ga se bojati. Radi se u ležećem položaju i traje 30 minuta.
Rekonektivni tretman pomaže kod:
-bolova kicme
-bubrežnih bolesti
-stresa
-migrena, noćnih mora, nesanice
-negativnih misli, depresije
-psihoza, uroka, napadaje panike
-dijabetese
-skolioze
-osteoporoze
-hepatitisa
-slabosti i vrtoglavice
-klimaksa
-visokog tlaka,
-srčanih problema, artritisa
-loše cirkulacije i drugih oboljenja
Mnogi praktičari ove relativno nove metode iscjeljenje su oduševljeni i tvrde kako je to najprirodnija, najefikasnija i najkompletnija metoda liječenja današnjice. Rekonektivna energija se može usporediti sa, nama već poznatom bioenergijom, s tim da je rekonektivna energija puno jača i efikasnija. Rekonektivna energija sama prepoznaje probleme u vašem tijelu i onda ih sistematski rješava. To znači da polazi od uzroka, počinje iscjeljivanje od akutnog problema pa sve do onih i najsitnijih problema za koje čovjek i ne zna da postoje u njemu.
Budite promjena kakvu želite da vidite, uživajte u ponovnom otkrivanju sebe. Postaćete kreativniji, biće vam jasniji smisao vašeg postojanja. Oslobodićete se straha i osjećaja krivice, bićete u stanju da uživate u sadašnjem trenutku. Dobićete veću sposobnost da darujete i primate ljubav. Veliki je izazov hrabro pogledati sebe i otkriti unutrašnje prepreke. Vi to možete! Ovaj proces vodi u samu srž tih istina o sebi. Odvešće vas do samih granica vaše mašte, otključati vrata ograničenja i podstaći vaše kreativne sposobnosti do razmjera o kojma ste nekada samo sanjali.
Rekonekcija doprinosi jasnijoj orijentaciji u životu i ličnoj sudbini. Da biste ugradili ovaj osjećaj povjerenja, primijenite Rekonekciju i nakon toga ćete točno znati šta hoćete, vodiće vas unutrašnji glas a onda nema ni problema na putu!
To je predivan osjećaj povjerenja u život, kada znamo da je uvijek sve u redu i kada znamo da sve što nam se dogadja ima svoje razloge! Treba samo da budemo mirni i sačekamo da vrijeme pokaže zašto je ono što nam se dogadja a nama se čini da je loše – u stvari dobro! Rekonekcija… Povjerenje u život, mir u duši radost sto smo živi, zdravi, hoćemo i možemo!!!
“Ako imate sreće, vaše liječenje će doći u obliku kakav očekujete, ako zaista imate sreće, vaše liječenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za Vas.Rekonekcija B i H
 

Rada Jagodic

Početnik
Poruka
3
ZNAČAJ SVESNOSTI U PROCESU REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA
Isceljenje se postiže kada iz nesvesnog ispliva potisnuti sadržaj, koji pamte naše ćelije a mi ga otpuštamo, tako što ćemo toga biti svesni.
Moramo se truditi da budemo svesni tokom celog procesa isceljivanja jer mi nosimo mnogo potisnutog sadržaja, koji smo doživeli od kako smo se rodili pa i kroz prethodne živote. Sve se to nalazi u našem energetskom telu ili auri a tako, i u fizičkom telu jer se ta dva tela prožimaju.
Dok prolazimo kroz proces isceljenja pokrenut Rekonektivnim frekvencijama, svaki simptom zdravstvenog problema, mora da ispliva na površinu da bi se oslobodio - to je istinsko isceljenje i nema kud, mora kroz nas.
Onog trenutka kada postanemo svesni da je to "simptom" koji je isplivao na površinu, da bi se oslobodio, tada je cilj postignut. Nakon toga je potrebno sačekati vrlo kratko, da bol ( ili tuga,nervoza,bes...) prodje. Onog trenutka kada ono potisnuto predje iz nesvesnog u svesno - prestaje da postoji.
Ako zaboravimo da smo u procesu tj. ne budemo svesni kada počne da boli - tada smo se zaglavili u istom. Tada smo se zaglavili u drami..."ja sam tužna" ili "ja sam nervozna" ...itd. i sve što kažemo ili pomislimo i biva. Univerzum odzvanja i potvrdjuje naše reči.
To bi značilo da nakon što pokrenemo proces isceljenja osoba mora da učestvuje u procesu, tako što će se truditi da to ne zaboravi a to znači kada se jednog jutra probudi tužna,kaže sebi: aha...tuga se oslobadja!
Kada to učini istog momenta je otpustila tugu.Tada treba samo da sačeka vrlo malo i primetiće da tuge više nema. Isto je i kada nas nešto fizički boli.
Kroz proces isceljenja se čak može manifestovati i neki simptom, koji do tada nismo osećali.Odgovor leži, takodje, u našem energetskom telu, gde su svi "zapisi" ili "sadržaji" koje nosimo sa sobom iz prethodnih života.
To su sve naše "lekcije", koje još nisu bile došle na red, da se manifestuju kao bol u fizičkom telu. Svi ti sadržaji se,kroz život, ne manifestuju odjednom, već jedan po jedan, onog trenutka kada smo spremni da naučimo "lekciju" i da se toga oslobodimo.
Kada se pokrene proces isceljivanja ovaj potisnuti sadržaj se oslobadja iz našeg energetskog tela a fizičko telo to oseti (reaguje) a mi svojom svesnošću,,podsečajući sebe da smo u procesu, pomažemo da se to nesmetano odvija. Onog trenutka, kada zaboravimo, smo ga nehotice zakočili i tada se možemo zaglaviti u tim emocijama ili bolovima. To je česta pojava jer proces isceljenja podrazumeva vreme.
To bi značilo, kada nakon 3 tretmana prodje nekoliko meseci a mi zaboravimo, da smo uopšte i bili na tretmanima, taj naš nesvesni um kaže: "Eto nije mi pomoglo...još mi je gore..." i tako kvarimo, ometamo proces.
Da bi se što pre oslobodili i vratili u ravnotežu, moramo svakog trenutka biti svesni, kroz šta prolazimo, da ne bismo ometali sopstveno isceljenje.
Zbog toga dr. Eric Pearl i kaže u svojoj knjizi Rekonekcija i Rekonektivno isceljivanje:
"Ako imate sreće vaše isceljenje će doći u obliku kakav očekujete.A ako zaista budete imali sreće, vaše isceljenje će doći u obliku kakav niste mogli da zamislite - onakvom kakav je Univerzum pripremio za vas !"
Znači - sve je do nas ! Mudrost je u nama i samo treba posegnuti za njom. Rekonekcija B i H
 

Poli46

Buduća legenda
Moderator
Poruka
49.286
Ako je cilj da se napise nesto radi broja postova..onda je dovoljan i smajli.Ova tema je veoma ozbiljna i kompleksna.

Zato treba mnogo citati i uciti,sticati licno iskustvo,pa onda odluciti sta je dobro a sta ne,za nas.Opasno je bez predznanja

i u setnju otici,a kamoli podvrgnuti se hipnozi,regresiji,sangejzingu.Cini mi se da je rekonekcija mozda i najmanje opasna, ako je radi covek koji je strucan,

Dobrobit je na nekoliko nivoa,i mislim da ce onu najsuptilniju osetiti samo osvesteni ljudi,koji osluskuju svoje telo.
 

Blue Bird

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.628
Hvala Poli :heart: besprekorno si objasnila sustinu pristupa bilo kojoj tehnici ,metodi .....

Na zalost ljudi posezu za svim i svacim kada se razbole...i sta se desi?U najboljem slucaju se izlece ali mogu sebi naneti mnogo stete pristupom pogresnim stvarima.

Rekonekcija je samo jedan od nacina,Preduslov je da joj pridjete otvoreni jer u protivnom prakticar nece moci da uradi nista.Necete primiti nista sto ne zelite...jer je to jednostavno nemoguce.To je samo uzaludno potroseno vreme,

Ja ovde imam pravo da pisem samo o svom licnom iskustvu nikako o iskustvima onih kojima sam uradila tretmane .To mogu samo oni sami.
 

gost 330596

Ističe se
Poruka
2.871
Hvala Poli :heart: besprekorno si objasnila sustinu pristupa bilo kojoj tehnici ,metodi .....

Na zalost ljudi posezu za svim i svacim kada se razbole...i sta se desi?U najboljem slucaju se izlece ali mogu sebi naneti mnogo stete pristupom pogresnim stvarima.

Rekonekcija je samo jedan od nacina,Preduslov je da joj pridjete otvoreni jer u protivnom prakticar nece moci da uradi nista.Necete primiti nista sto ne zelite...jer je to jednostavno nemoguce.To je samo uzaludno potroseno vreme,

Ja ovde imam pravo da pisem samo o svom licnom iskustvu nikako o iskustvima onih kojima sam uradila tretmane .To mogu samo oni sami.
Kako rekonektujete pacijenta,jel ga priključite na usb kabal,malo ga napunite ili?:malav:
Ovo mi liči na dr Dabića...i koliko koštaju ti tvoji tretmani?
Poseza sam za svim i svačim,za ovaj sajens fikšn prvi put čujem...
 
Poslednja izmena:

Malenano1

Domaćin
Banovan
Poruka
4.419
Izvedene od "tacaka" tj to su osnovne cakre po meni,tako ja to tumacim,cakre,energije nazovi ih kako zelis i "uzmi" iz koje hoces religije nazive to je sve isto koliko ja kapiram.
 

Blue Bird

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.628
Otvorena sam za svaku debatu i slicno,pisi ako hoces da uporedimo misljenja :)
Naravno Melanona:).Dobro je da postoje i takve osobe kao sto si ti.
Znam sta su cakre ali licnog iskustva nemam tako da se ja uvek ogradim od onoga sto ne znam.
Bilo bi mi drago da mi pojasnis to posto imas iskustva.

Ponavljam konekcija ne radi na cakrama to je vec jasno i iz opisa same metode.

Pitaj i ti sta god zelis zadovoljstvo ce mi biti da odgovorim.
 
Poslednja izmena:

Malenano1

Domaćin
Banovan
Poruka
4.419
Kako izgleda rekonektivni tretman?

- Nisu potrebni posebni uslovi, ali kako ljudi vole da se malo opuste, seanse se rade u ležećem položaju, a terapeut prelazi rukama na visini od 10 do 20 cm iznad njihovog tela. I rekonektičar i pacijent mogu da osećaju neke senzacije na mestima gde je energija zablokirana. Radi se obično tri do pet seansi a razmaci između njih ne bi trebalo da budu duži od 7 dana.

Koja je razlika između energoterapije i rekonekcije? Kod kojih bolesti može da pomogne?

- Rekonekcija nije terapija već isceljiteljska tehnika, što znači da svako može da nauči da bude sam svoj isceljitelj, dok je kod terapijskih metoda uvek potreban terapeut. Rekonekcija ne pravi razliku u dijagnozama, pa bez obzira na bolest, frekvencije deluju na svaku DNK.
http://novosti.rs/vesti/zivot_+.304....use-tela-i-uma
I sta kazes ne radi se sa mestima(cakrama)?
 

Blue Bird

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.628
I sta kazes ne radi se sa mestima(cakrama)?
Ne ne radi se na mestima striktno definisanim.Jednostavno rukama se tretira celo telo .Energiju prima telo a kojim putem ona tece to zaista ne znam.

Svako da prolazi kroz cakre ali ne ciljano i kako to ne zna ni prakticar ni onaj kome se tretman radi.

Citat uopse ne potkrepljuje tvoju tvrdnju Ne razumemo se ocigledo.
 
Poslednja izmena:

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.