Rekli su mi: Ako hoćeš da radiš - moraš da se učlaniš u SNS

udarnicki

Aktivan član
Poruka
1.125
FOTO-SM-3-889x940.jpg

https://direktno.rs/vesti/srbija/397384/brace-sns-zaposljavanje-clanstvo.html
Vesna Kovačević (53) iz blačkog sela Prebreza kaže da je u novembru prošle godine morala da se učlani u SNS kako bi tri meseca radila na privremenim i povremenim poslovima u Javnom komunalnom preduzeću u Blacu. Vesna je pristala, postala član, dobila 22.000 dinara platu i metlu da čisti ulice u Blacu. Sada joj je ugovor istekao, a ona je rešila da sve ispriča medijima.

- Nisam zaposlena i otišla sam u tu ustanovu, mislim opštinu, da pitam za posao. Pitali su me da li sam član neke stranke. Rekla sam da nisam i oni su mi rekli da moram da se učlanim u SNS ako želim da dobijem posao. Ja sam to i uradila - kaže Vesna za Direktno.rs.

Pokazuje nam ugovor i dodaje da je 22.000 dinara malo para, jer u taj novac ulaze i topli obrok i putni troškovi. Žalila se, ali joj je rečeno da više ne mogu da je plate. U svakom slučaju tri meseca je brzo isteklo i sada je na istom.

FOTO-SM-2-1262x940.jpg

- Sve je istina što sam vam rekla. Videću šta ću dalje i ne znam da li još da budem član ili ne - dodaje Kovačević.

Predsednik sindikata u ovom preduzeću Goran Vukomanović kaže da prava radnika mora da se poštuju i da budu ista za sve, bez obzira da li je neko član vladajuće stranke ili ne.

- U slučaju uvažene kolegenice Vesne Kovačević prava radnika su narušena. Ovom prilikom sindikat najavljuje prijavu nadležnim organima i tužbu Sudu, jer joj poslodavac isplaćuje samo 22 hiljade dinara ličnog dohotka. Znači, plaćena je daleko ispod zakonskog minimum. Mi smo u više navrata skretali pažnju da u Komunalnom preduzeću u Blacu godinama unazad vlada apsolutno bezakonje, a odgovornost za to snose, niko drugi nego rukovodioci ovog preduzeća - upozorava Vukomanović.

I tako u zemlji ekonomskog tigra, možeš da se zaposlliš, barem na kratko, samo sa članskom knjižicom. To smo već znali, zar ne, ali retko ko sme javno da kaže. Ova hrabra žena je ispričala kako ide ceo proces i kako je i ona uvučena u mrežu naprednjačkih veštačkih članova.

Господине председниче колико рече да је минималац? Јел 35.000 дин? Шта оно рече за партократију пре 2012? Како су се људи у време 'жутих' запошљавали?

Странка ти пуна 'жутаћа' ...

E i za ovu naprdnu me zabole.
Nek se žali njenom vuçiçu.

Немој тако. Многе људе мука натера да иду линијом мањег отпора,а не зато што воле СНС и Александра Вучића. Ко уопште може да воли Александра Вучића и оне његове дебеле П*ДЕРСКЕ усне... Замисли љубиш се са оним његовим уснама?!?:dash:

Оно што сам хтео да кажем је то да грађане Србије који су силом прилика увучени у то не треба вређати.Али исто тако имаш и агресивну стоку,која иако свесна свог положаја обожава СНС секту и АВ. И живот би дали за њега.... Таквима треба изаћи у сусрет и дати им то што траже и заслужују.

Zato je i slab privatni sektor u Srbiji , da imamo jak privatni sektor koji nije zavistan od vlasti i bratije na polozaju imali bi i veci stepen demokratije.
Ovako sve mora preko stranke - hunte.

Ako ovo nije razlog da svi ustanemo i pobunimo se ne znam šta je

Noževi iz Maxi-ija su im prošli , ali ovo ne smemo da dozvolimo..
Hrvatice ne troluj narodnu muku... nije svako kao ti zaposlen u drzavnauljaimaziva.yu

Zato je i slab privatni sektor u Srbiji , da imamo jak privatni sektor koji nije zavistan od vlasti i bratije na polozaju imali bi i veci stepen demokratije.
Ovako sve mora preko stranke - hunte.

Hrvatice ne troluj narodnu muku... nije svako kao ti zaposlen u drzavnauljaimaziva.yu

Vidim da bi hrvati i opet malo da se obuku u Srbe , pa da im uvale svoj interes kao srpski

Činimi se da neće ići tako lako ,ovaj put .

Немој тако. Многе људе мука натера да иду линијом мањег отпора,а не зато што воле СНС и Александра Вучића. Ко уопште може да воли Александра Вучића и оне његове дебеле П*ДЕРСКЕ усне... Замисли љубиш се са оним његовим уснама?!?:dash:

Оно што сам хтео да кажем је то да грађане Србије који су силом прилика увучени у то не треба вређати.Али исто тако имаш и агресивну стоку,која иако свесна свог положаја обожава СНС секту и АВ. И живот би дали за њега.... Таквима треба изаћи у сусрет и дати им то што траже и заслужују.
Ta "linija manjeg otpora" vodi Srbiju u nestanak!
Ja bih to nazvao običnim Kukavičlukom.
Kukavice kukavne ste vi glasači u Srbiji !!!
Zaduži vam i čukununuke vaš vuçiç..multi milijarder u Evrima
Ni grobove vam neće obilaziti i čistiti vaši potomci !
Uništile ste im budućnost, zadužili ih, terate ih iz otadžbine.
PS: Kako upoznaješ tu stoku? Zašto se družiš sa njima? Nema opravdanja.
Ja sam odavno prekinuo svaki kontakt sa sns-ds-sps i ostalim partijašima i udbinim potomcima

Što tebi smeta toliko Vučić?

Nije valjda da u SNS nema ubačenih hrvatskih ljudi?

Ccc pa kako to ,imaju svi svoje tamo,samo vi jadni nemate nikoga?

( blokirali vam onog "bademantila" pa ne može kao nekada )

Један од највећих кољача (поред већ познатих имена) у Јасеновцу је управо био био извесни Иван Вучић!

Тако да провeри ти то код ШЕФА :bye:

Један од највећих кољача (поред већ познатих имена) у Јасеновцу је управо био био извесни Иван Вучић!

Тако да провeри ти то код ШЕФА :bye:

Ništa čudno.. nesretne konvertite je purgeraj uvek gurao u zločine

Inače germanski metod, poznat i u poslovanju -uvek može i mora više , uvek daj više nego što možeši nikada nije dosta
Naravno to ne važi za one uber,već samo one untra..pa tako taj nesretnik pošto nije dobio zadatak da negde krampa ( "veća lopata") je dobio zadatak da ubija svoje rođake koji su odbili da se konvertuju

Nisam video da si kritikovala tihoglu-a posto on prosto urla od srece kada Milanovic u tabloidima odbrusi Britancima :per:

Baš jesam njega,pa mi je odgovorio da je to njegov vid prisedanja "na muku" kako on kaže "nato-guzije"... šta da se radi,svaka ... nađe svoje veselje

Meni čak ni to nema smisla

Back