REKLAME

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
M_a_r_a:
Koja je po vase misljenju najbolja a koja najgora reklama?

Svidela mi se nova reklama za Coca colu,onde gde su ono dvoje u autu zatrpani snegom a onaj cikica seta kuce.

A najgora reklama,pa ja sam cula da je svaka reklama koja je upamcena dobra reklama,zato sto je vazno da se reklama zapamti a nije vazno da li nam se svidja,vazno je da je zapamtimo,oni je prave tako da bismo je mi zapamtili.

luckastalutkica:
Svidela mi se nova reklama za Coca colu,onde gde su ono dvoje u autu zatrpani snegom a onaj cikica seta kuce.

A najgora reklama,pa ja sam cula da je svaka reklama koja je upamcena dobra reklama,zato sto je vazno da se reklama zapamti a nije vazno da li nam se svidja,vazno je da je zapamtimo,oni je prave tako da bismo je mi zapamtili.

Hehe, lutkice, reklama je stara barem 5 godina
:):):):):):):)

Najvishe mi se svidja reklama sa devojchicom koja se igra sa pilicima i kupa ih,pa ih stavlja da spavaju za PERFEKS - LAKSHE SE BRISHE

A radio reklama mi se svidja ova za auto shkolu valjda, dechak pricha: "Tata mi je danas dao na parkingu sam da vozim auto.Vozio sam ga unapred i u rikverci.Ja sam ga okrenuo.Sam sam ga okrenuo.Na krov."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back