reklame na sajtu

koga da juriš, to zavisi od tematike sajta. Ako je sajt za mlade, juriš one kojima su mladi kupci, ako je o piću - restorane, kafiće, proizvođače pića (ukoliko je sajt ozbiljan i ima opciju plaćanja preko računa), za sportski sajt - kladionice, ...
 
ako covek zeli da radi da li moze da ocekuje i da zaradi,koliki je procenat,dal je to vec prevazidjeno i koga najcesce traziti,firme,lokale,klubove i sl.

Na brzinu: SVE zavisi od toga na kojem sajtu prodajes reklamna mesta i da li taj sajt ima posecenost. Gomila sajtova trazi ovce da im prodaju oglase, a poseti ih tri coveka dnevno. To moze da funkcionise uspesno jedino ako das klijentu dzabe oglas na sajtu jedan probni period i on zapazi rezultate. Tako funkcionise http://www.polovniautomobili.com/, na primer.

Sto rek`o milojko ovde je internet marketing jos u magli. Svejedno ti treba vrhunska umesnost da objasnis ovde likovima znacaj reklame na internetu, pogotovo sada kad niko ne moze da se pohvali narocito uspesnim poslovanjem. Zarade i procenti......kazem ti, prvo sve zavisi od sajta, a onda od tebe.
 
koju vrstu reklame? koga da juris, sta hoces da mu metes? :D Ne kapiram. Ti bi da budes media buying agencija tj. posrednik? Ajd prvo formulisi pitanje lepo. Hoces na SVOJ sajt da postavis reklamu? Ili hoces da sajt reklamiras dalje? O cemu je rec?
 

Back
Top