- Poruka
- 54.407
Das is Walter!Die schlaue Fuchsin![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Das is Walter!Die schlaue Fuchsin![]()
Eto ti sad, pa zar na ovoj temi gde nas pitaš za mišljenje o nekoj drugoj ženi?!Ja sam sa istom ženom već 14 godina i nikada je nisam prevarila. Sorry but not sorry.
To znači da je već zbunjena svojim osećanjima prema tebi a ti je dodatno zbunjuješ pričom, pogledima...treba da je pustiš da se sama "odzbuni"..Ne zbunjuj zbunjene.
Šta biste vi mislili da vam neko ko vam se dopada to kaže?

Drugačije je jer ovde su sve strejt žene i one znaju da sam ja flertuša ali dalje od toga ne idem. Da sam strejt muškarac za koga su zainteresovane (potencijalno) takvo ponašanje bi im, sasvim logično, smetalo. Ovako sam ja svrstana u neki ćošak dežurne lezbejke, da mi pošalju nudes kad im zafali samopouzdanja i tome slično. Krajnje benigno.Eto ti sad, pa zar na ovoj temi gde nas pitaš za mišljenje o nekoj drugoj ženi?!
Ma kapiram sve, rekoh kako stvari stoje na i oko ljisa, a ne da zaista smatram da si to što pišem. Nisam ni za sebe mislio da pripadam grupi ''javnih muškaraca'' kad sam se stavio u bratstvo. Ali smo ovde uvek razvrstani. Govorim o mestu na kojem diskutujemo.
Ne bih ja išla tako daleko, ali hvaaaalaTo znači da je već zbunjena svojim osećanjima prema tebi a ti je dodatno zbunjuješ pričom, pogledima...treba da je pustiš da se sama "odzbuni"..![]()
A za kad ti to treba?da mi pošalju nudes
Saće svi da misle da mi ti šalješ lollolooolA za kad ti to treba?![]()
Bilo je kasno za mene, nisam mogla da smislim neki catchy naslov. Izvinjavam seInače, svaki put pomislim na pesmu "rekla je sve je u redu, rekla je zagrli me jače, rekla je nije mi ništa i tek je onda počela da plače..."
Sama ću da izađem, hvala na pažnji.
Koga briga, svi znaju da se babe ne slikaju gole.Saće svi da misle da mi ti šalješ lolloloool
Zvuči mi poznato.Ne zbunjuj zbunjene.

mislila bih da neko zna da kaze-malo ali glupo!Ne zbunjuj zbunjene.
Šta?mislila bih da neko zna da kaze-malo ali glupo!

Pa zbunjena lezbejkaNe zbunjuj zbunjene.