Rekla je

Ja sam sa istom ženom već 14 godina i nikada je nisam prevarila. Sorry but not sorry.
Eto ti sad, pa zar na ovoj temi gde nas pitaš za mišljenje o nekoj drugoj ženi?!

Ma kapiram sve, rekoh kako stvari stoje na i oko ljisa, a ne da zaista smatram da si to što pišem. Nisam ni za sebe mislio da pripadam grupi ''javnih muškaraca'' kad sam se stavio u bratstvo. Ali smo ovde uvek razvrstani. Govorim o mestu na kojem diskutujemo.

Eto ti sad, pa zar na ovoj temi gde nas pitaš za mišljenje o nekoj drugoj ženi?!

Ma kapiram sve, rekoh kako stvari stoje na i oko ljisa, a ne da zaista smatram da si to što pišem. Nisam ni za sebe mislio da pripadam grupi ''javnih muškaraca'' kad sam se stavio u bratstvo. Ali smo ovde uvek razvrstani. Govorim o mestu na kojem diskutujemo.
Drugačije je jer ovde su sve strejt žene i one znaju da sam ja flertuša ali dalje od toga ne idem. Da sam strejt muškarac za koga su zainteresovane (potencijalno) takvo ponašanje bi im, sasvim logično, smetalo. Ovako sam ja svrstana u neki ćošak dežurne lezbejke, da mi pošalju nudes kad im zafali samopouzdanja i tome slično. Krajnje benigno.

Mnogo je komplikovana. Ne mogu ja to. Ne mogu kad moras sa ljudima na prstima da hodas. Halo, nisam ja kriva za tvoj manjak samopouzdanja i def necu da trpim posledice toga. Cao.

Kovrdzava, sa druge strane, je nova u toj wlw prici, nema komplikacije, ima naravno strah od toga da li ce to sto mozda bude poseksana od strane zene da znaci da je ona lezbejka nedajboze (?????) ali sve je to slatko i ja sam to sve prozivela i prozivljavala sa drugima i generalno nemam problem sa njenim slatko-detinjastim uzmicanjem. Ono sto je bitno je da moj sarm na nju radi.

A i bice zadovoljna kako sam odradila prakticni ispit, za koji me je ona pripremala kroz predispite. Nije da mi je bila namera da je impresioniram (na konstataciju da me je strah od ispita, rekla je kratko - bili ste dobri, nastavite tako) ali sto da ne. Bas me zanima sta ce da kaze.

Back