Rekla je

Konteksta radi, tražila je neki termin kojeg nije mogla da se seti, sama se tu nešto zapetljala, ja sam pokušala da shvatim šta želi da kaže i rekla joj na kraju da je sama našla pravi termin.
To što je rekla (ne zbunjuj zbunjene) je naslov knjige iz psihijatrije i verujem da je bila pod uticajem te knjige jer se žalila da je omatorila.

Ali, da li je to možda i flert?

Konteksta radi, tražila je neki termin kojeg nije mogla da se seti, sama se tu nešto zapetljala, ja sam pokušala da shvatim šta želi da kaže i rekla joj na kraju da je sama našla pravi termin.
To što je rekla (ne zbunjuj zbunjene) je naslov knjige iz psihijatrije i verujem da je bila pod uticajem te knjige jer se žalila da je omatorila.

Ali, da li je to možda i flert?
Sto bi se reklo "moze da bude al' ne mora da znaci"
Pitaj pa ces znati.😉

U žargonu jbe lud zbunjenog... Pa, ništa. Malo bih se prisabrao od šoka i neko vreme se ne bih pojavljivao na forumu dok se ne vratim u normalu. Inače nisam zlopamtilo. Možda će mi ponovo zatrebati za reset

Povodom teme, ništa mi nije jasno.
Nekako je sugestivno otvorila temu, tako da sam posle uvodnog posta bio sasvim siguran da se adelaideina žrtva bori sa emocijama, da je rastrzana, da se nikada nije tako osećala, da preispituje svoju seksualnost, da joj malo treba da poklekne.

A onda sam pročitao i kontekst, pa više nisam tako siguran da se izjava o zbunjenosti odnosila na ljubav i seks.

Nekako je sugestivno otvorila temu, tako da sam posle uvodnog posta bio sasvim siguran da se adelaidina žrtva bori sa emocijama, da je rastrzana, da se nikada nije tako osećala, da prispituje svoju seksualnost, da joj malo treba da poklekne.

A onda sam pročitao i kontekst, pa više nisam tako siguran da se izjava o zbunjenosti odnosila na ljubav i seks.
Tek mi sad ništa nije jasno

Back