Rekla bih ti, ali...

Postoje ljudi koji sto na um to na drum, a postoje i oni koji su zatvoreniji, narocito kada su emocije u igri.

Pitanje....da li vam je zao sto niste rekli nesto sto ste osecali, sto vas je mucilo itd..a vise nemate prilike za to? z:lol:
Dodji u ispovedanicu da se olaksas sestro slatka dok je jos vreme za tvoje spasenje i unutrasnji mir,,...:pop3:
Propustena prilika se retko kad vraca..obicno nikada :)

Postoje ljudi koji sto na um to na drum, a postoje i oni koji su zatvoreniji, narocito kada su emocije u igri.

Pitanje....da li vam je zao sto niste rekli nesto sto ste osecali, sto vas je mucilo itd..a vise nemate prilike za to? z:lol:

Zao mi je,...secam se bilo je pred zoru,zesca pijanka,Kovacica,dve Slovakinje,...:zaljubljena:
Trebao sam da im jednostavno kazem da mi je muka,a ne ono sto sam uradio,i to na novom tepihu :rumenko:

thinksay.jpg

Veoma
ali tad bi sve krenuli nekim drugim, ne znam kojim tokom, tako da nikad ne znaš zašto jenešto dobro
mada sam ipak mišljenja da ljubav ne treba kriti , osim ako si u braku /ili on-ona:heart:

Ako se čovek premišlja da li da kaže ili ne, bolje je da prećuti,..al kad kaže,nema nazad.

- - - - - - - - - -

o cemu ti pricas? kakva ispovedaonica?

Nemoguće da si zaboravila..to bre, spada u forumske mitove i legende
Kao pray the lord samo malo drugačije.

- - - - - - - - - -

Veoma
ali tad bi sve krenuli nekim drugim, ne znam kojim tokom, tako da nikad ne znaš zašto jenešto dobro
mada sam ipak mišljenja da ljubav ne treba kriti , osim ako si u braku /ili on-ona:heart:

Zašto kriti ljubav ako si u braku?

Back