Rekla bih ti, ali...

Imam srce totalno hladno. Ne žalim ni za jednom propuštenom priliku, niti ću ikada otvoriti svoje emocije, možda budućoj ženi, ali i to teško. Ostaću zatvoren makar eksplodirao :)

nista ti to ne valja :neutral:
Uvijek sam rekao ... ne znam ja o tome cutiti :D

:D

ima li nesto sto bi rekao sada, ali eto nemas prilike?
Žao mi je što sam sve najlepše reči, kojih često ni svestan nisam bi da ih ja mogu reći rekao pogrešnim osobama ... sve ružno što sam rekao, i toga mi je danas žao, ne zbog njih nego zbog sebe, ali zaslužile su :aha:
kako pogresne? u to vreme su bile prave...ne postoje pogresne osobe :)

Postoje ljudi koji sto na um to na drum, a postoje i oni koji su zatvoreniji, narocito kada su emocije u igri.

Pitanje....da li vam je zao sto niste rekli nesto sto ste osecali, sto vas je mucilo itd..a vise nemate prilike za to? z:lol:

Ljudi umeju da mazu i lazu, otvarati se cesto nije dobro. Najvaznije poruke se salju i primaju "izmedju redova". Otvorenost u ljubavnim vezama lepo deluje, ali ne znam koliko je to pragmaticno.

- - - - - - - - - -

Odgovor na pitanje. Jeste mi pre bilo zao sto nisam nesto uradio, ali sada mi je nekako svejedno.:confused:

Onda mi nemoj reci :lol:

Zeleo sam 100x jednoj forumashici ali nije umela da me saslusa do kraja :aha: i onda sam precutao :mrgreen:

Uvek govorim ako nesto osecam ne cutim i trpim :cool: ako zeli zeli ako ne nista :) Tako znam ima li nade ili ne da je i dalje fantaziram

Ljudi umeju da mazu i lazu, otvarati se cesto nije dobro. Najvaznije poruke se salju i primaju "izmedju redova". Otvorenost u ljubavnim vezama lepo deluje, ali ne znam koliko je to pragmaticno.

- - - - - - - - - -

Odgovor na pitanje. Jeste mi pre bilo zao sto nisam nesto uradio, ali sada mi je nekako svejedno.:confused:

crni smorivoje, pa ja ni redove vise ne umem da procitam a kamoli izmedju redova :sad2:

Back