Reke stanovnika Beograda na ulicama uprkos kiši koja bezdušno pada

Uprkos jakoj kiši Beograđani su se masovno odazvali na poziv SNS i predsednika Vučića na skup podrške demokratiji,ljudskim pravima i nenasilju a protiv snaga mraka i bezumlja koje u proteklom periodu nasrcu kao osice.Šta nam to govori ? Da je SNS jača nego ikad ili nešto drugo ?
Beograđani došli autobusima preko Leskovca, Užica, Prizrena... :p

Uprkos jakoj kiši Beograđani su se masovno odazvali na poziv SNS i predsednika Vučića na skup podrške demokratiji,ljudskim pravima i nenasilju a protiv snaga mraka i bezumlja koje u proteklom periodu nasrcu kao osice.Šta nam to govori ? Da je SNS jača nego ikad ili nešto drugo ?
Nije meni problem što oni organizuju taj cirkus već je problem sto ga organizuju od naših para. Kad to đubre najzad bude u bukagijama, neko će morati da odgovara i vrati te pare.

Da vas još malo obradujem:
Zvanje mu i nije neko, ali poruka

IMG_20230526_173657.jpg

Šta god ti mislio činjenica je činjenica

Nego da ponovim, mi iz Beograda i sličnih gradova da se dovedemo u pamet, da nam potomci ne cvile kako su im dede i babe zalud glavu izgubile

PS ovo bre gusto pakovanje, kompaktono
ma ok...volim ja da zezam ljude....svakako da sekta ima puno pripadnika i u Bgdu....
samo da sve prođe mirno danas i sutra...da ne dođe do nasilja...

ma ok...volim ja da zezam ljude....svakako da sekta ima puno pripadnika i u Bgdu....
samo da sve prođe mirno danas i sutra...da ne dođe do nasilja...

Ne brini, proćiće ... a i na KiM isto

Iskreno mislila sam da je ovaj skup glupost, ali sada vidim da nakon današnjeg dana sutra ma koliko da se okupi sveta ne može ovaj broj "prestići"

Sijarto govori, čuh sada, ako goovori i Dodik, znači Putinovi kuriri su tu

****** колико их има

Овај је стварно одлучио да се мери величина ђоке пардон присталица

Сад прошао на Пинку видим лик који изгледа као Вуди Харелсон у Нечурал Борн Килерс
Pa to je jad koliko je skupio sa svim ucenama, primoravanjima, potkupljivanjem... Beda.

Back