Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imam instaliran Windows ME, zelim da umesto njega instaliram XP. Da li je potpuno isto kao da reinstaliram XP, posto sam to radio na drugom racunaru, i da li se moze pojaviti neki problem? Hvala unapred.
Mozes da pokrenes XP CD sa instalacijom iz vec podignutog Me i izvrsis nadogradnju, a mozes i da instaliras potpuno svjez Win XP SP2 na racunar..
Preporuka je svakako ova druga..
I jos jedna vazna stvar,
Me System, odnosno particija na koju je instaliran je u FAT32 file sistemu, dok je preporuka da XP stavis na NTFS
Kad pitas za proceduru ona je slicna ako je u pitanju Repair, ali svakako da nije u potpunosti ista..
Imas dvije mogucnosti:
I jos jedna vazna stvar,
Me System, odnosno particija na koju je instaliran je u FAT32 file sistemu, dok je preporuka da XP stavis na NTFS
Izvini GZ stari druže ali ja se ne bih složio ovde sa tobom sasvim , pogotovu ne ako ima malo , stariju i sporiju mašinu , NTFS (koji je mnogo stabilniji od FAT32) će zbog svog načina rada još više usporiti mašinu , dok bi windows xp sa sp2 radio brže na FAT32 sa starijim kompovima. Sve to zavisi od konfiguracije kompjutera koju poseduje.
Sasvim si u pravu @snejks, ali zbog same stabilnosti ujedno i integriteta samih podataka moja je preporuka koristiti new technology file system, prvenstveno zbog toga sto pruza dosta vise sigurnosti za razliku od FAT-a slash 32.
Dejane Apsolutno si u pravu NTFS je mnogo bezbedniji po podatke koji se nalaze na kompjuteru , i GZ ja to i ne sporim da će raditi već sam samo napomenuo da ponekada treba prelomiti kada su u pitanju sporije mašine , a mi neznamo kakvu je mašinu imao dotični.
Inače moram da priznam da ja na mom kompu sa starijim drajvom još uvek motam FAT32 , pored 1Gb rama i semprona od 3000+ (a nije za pohvalu)