Registrovana partnerstva.

Naravno da se ne svodi. Ja licno nisam nista pokusavao jer sam jos student pa nemam vremena ni novca no neki drrugi jesu. 2005. Beogradski centar za ljudska prava je podneo zahtev Ustavnom sudu za ocenu ustavnosti porodicnog zakona, jer zakonodavac nije u vanbracne zajednice uvrstio i istopolne parove. Evo jos uvek se ceka odgovor Ustavnog suda.

Poslednja izmena:
Naravno da se ne svodi. Ja licno nisam nista pokusavao jer sam jos student pa nemam vremena ni novca no neki drrugi jesu. 2005. Beogradski centar za ljudska prava je podneo predlog Ustavnom sudu za ocenu ustavnosti porodicnog zakona, jer nije u vanbracne zajednice uvrstio i istopolne parove. Evo jos uvek se ceka odgovor Ustavnog suda.
Onda da se ne lazemo... sta je cilj postavljanja ove teme?

pa da se diskutuje o tome, kakve veze ima sto je vec podneta inicijativa, to je bilo pre skoro 6 godina i nista od toga... a da li se o gej zajednicama ne sme razgovarati na ovom forumu?
Meni ne smeta... samo sto mi je malo bzvz kao zalazem se za nesto, strasno mi je stalo, to su mi pitanja od zivotne vaznosti, ali ja licno necu nista konkretno da uradim tamo gde treba, neka to obavi neko drugi... a ja cu da piskaram po forumima iako znam da to nista nece da promeni. Pa jos ako se javi neki decko na pp, divota :P

Miki, zemljače, svaka ti čast !!! :D
Onog Piva i Mikrotalasnog si uterao u duboku introspekciju, pa su ućutali, Bandu goniš okolo, silogizmima, k'o đenerala Mladića, a tebe jednostavno tišti problem : dal' da se ženiš ili udaš, mis' zbog dece, a ?!? :D

Back