E
Ella
Gost
Sta mislite o reggae muzici i o rastafarijancima
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
guitarrr_babe:Izvinite, moram da se ubacim iako nemam mnogo vremena ni zivaca. Ako vas toliko Bob zanima i privlaci kao sto kazete, molim da malo vise iztrazujete o njemu. Evo, internet je prepun informacija, nije u redu da ostanete slepi kod ociju. Recimo: "Bob, da nije pusio ganju, mozda bi i danas bio ziv, itd. itd."[/quote
I shta tu nije tacno?Nemora da znaci ali ne moze se reci da nije pripomoglo
Alexxandar:Iskreno,sumnjam,jer je on umro od raka koze,koji je nasledna bolest. Obicno je crnci ne dobijaju,ali posto je njegov otac (valjda) bio belac...eto. Znaci,vutra bi mu pre ili kasnije sigurno naskodila,ali ovako,izgleda da nije.guitarrr_babe:Izvinite, moram da se ubacim iako nemam mnogo vremena ni zivaca. Ako vas toliko Bob zanima i privlaci kao sto kazete, molim da malo vise iztrazujete o njemu. Evo, internet je prepun informacija, nije u redu da ostanete slepi kod ociju. Recimo: "Bob, da nije pusio ganju, mozda bi i danas bio ziv, itd. itd."[/quote
Courtney:A kako bi mu to vutra naskodila majke ti....Ljudi informisite se malo malo sta je vutra i koliko je stetana,kako deluje.........Cigarete su vise stetne nego vutra.Alexxandar:Iskreno,sumnjam,jer je on umro od raka koze,koji je nasledna bolest. Obicno je crnci ne dobijaju,ali posto je njegov otac (valjda) bio belac...eto. Znaci,vutra bi mu pre ili kasnije sigurno naskodila,ali ovako,izgleda da nije.guitarrr_babe:Izvinite, moram da se ubacim iako nemam mnogo vremena ni zivaca. Ako vas toliko Bob zanima i privlaci kao sto kazete, molim da malo vise iztrazujete o njemu. Evo, internet je prepun informacija, nije u redu da ostanete slepi kod ociju. Recimo: "Bob, da nije pusio ganju, mozda bi i danas bio ziv, itd. itd."[/quote
-moja biologicarkafizio:"Svaka vrsta droge unistava mozdane celije koje su jedine celije u organizmu koje se ne obnavljaju"Courtney:A kako bi mu to vutra naskodila majke ti....Ljudi informisite se malo malo sta je vutra i koliko je stetana,kako deluje.........Cigarete su vise stetne nego vutra.Alexxandar:Iskreno,sumnjam,jer je on umro od raka koze,koji je nasledna bolest. Obicno je crnci ne dobijaju,ali posto je njegov otac (valjda) bio belac...eto. Znaci,vutra bi mu pre ili kasnije sigurno naskodila,ali ovako,izgleda da nije.guitarrr_babe:Izvinite, moram da se ubacim iako nemam mnogo vremena ni zivaca. Ako vas toliko Bob zanima i privlaci kao sto kazete, molim da malo vise iztrazujete o njemu. Evo, internet je prepun informacija, nije u redu da ostanete slepi kod ociju. Recimo: "Bob, da nije pusio ganju, mozda bi i danas bio ziv, itd. itd."[/quote
Ja moram reci da ja mislim da je njemu otkriven rak koze kada je povredio prstguitarrr_babe:Khm, nije umro od raka koze, on je nastao usled sportske povrede na noznom prstu, ali posto nije dozvolio da mu amputiraju nogu (ili nije moglo) ta bolest se brzo rasirila na srce. Toliko.
Aha,vole ga i mojiElla:Ej BOB MARLEY je legenda!!!
islim da je pusio (travu) jer je to karakteristicno za sve rastafarijance, ali njegove pesme su fenomenalne! Svidja mi se njihova kultura: ne jedu meso,ne piju alkohol,zive u miru,nisu nasilni! Ne shatam kako neki ljudi mogu reci da REGGAE smara,sustina je u tekstovima,samo treba provaliti poruku koju nose!!! Inace ja volim i EDDY GRANTA,ne znam da li ste culi za njega.