Svet????
Da. Vecina zemlja je priznala Kosovo sto bi znacilo da je kosovo nezavisno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svet????

A ja mislio da ti je ono 015 oznaka rodnog mesta a ne broj godina...pa ti ces za ustav da glasas tek za 3 godine 8-)
Svet...da , iznenadices se, ali postoji nesto sto je vezano za svet a zove se medjunarodno pravo. To je skup propisa i pravila koji regulisu odnose izmedju drzava da bi se izbegli sukobi...dalje, postoje oni koji postuju medjunarodno pravo i oni koji ga ne postuju...oni koji ga ne postuju koriste fizicku silu kao sredstvo prisile u komunikaciji sa drugim drzavama...jasno do sada?
Traži od tate da ti kupi globus ili atlas...
Otkrićeš da postoje još neki kontinenti i zemlje, za koje do sada nisi čuo...![]()
Koja većina?Da. Vecina zemlja je priznala Kosovo sto bi znacilo da je kosovo nezavisno...
Ovo je već bolje.da se ispravim: vecina zemljaa ce priznati...
Traži od tate da ti kupi globus ili atlas...
Otkrićeš da postoje još neki kontinenti i zemlje, za koje do sada nisi čuo...![]()
Malo sam stariji...
Da a osnova medjunarodnog prava lezi na demokratiji tj vladavini vecine. Demokratski je odluceno da vecina gradjana kosova zeli da se ocepi...
Druga stvar, mi smo to medjunarodno pravo krsili tokom niza godina a sada se pozivamo na njega...to tako ne funkcionise...
Treca stvar, to kosovo nam je dodeljeno posle prvog svetskog rata bas kao sto je i sada oduzeto... papirima...
Cetvrta stvar, mi smo dole radili genocid i u ocima svih napolju smo mi osnovni krivci jer smo ratovali sa svima...![]()

Malo sam stariji...
Da a osnova medjunarodnog prava lezi na demokratiji tj vladavini vecine. Demokratski je odluceno da vecina gradjana kosova zeli da se ocepi...
Druga stvar, mi smo to medjunarodno pravo krsili tokom niza godina a sada se pozivamo na njega...to tako ne funkcionise...
Treca stvar, to kosovo nam je dodeljeno posle prvog svetskog rata bas kao sto je i sada oduzeto... papirima...
Cetvrta stvar, mi smo dole radili genocid i u ocima svih napolju smo mi osnovni krivci jer smo ratovali sa svima...![]()
Ајој, ти мора да си из математике имао кечину, или си мега ...Da. Vecina zemlja je priznala Kosovo sto bi znacilo da je kosovo nezavisno...
Нису за то потребни ни избори ни референдум. Народу је јасно ко је Тадић.Ja sam za referendum i to pre izbora da bi se napokon videlo ko ce dati Kosovo u zamenu za EU. Znamo za sta je Dinkic i Ceda, ali ce to biti prava prilika da se vidi zast je DS. Tadic je dobio izbore na govoreci da nece dati Kosovo. Sad je pravi trenutak da se vidi ko je vera, a ko je nevera. Mogu lako ti tadicevi glasovi da se prepolove.
Ступидност, ноторна....i narano!
Kao vrhunac CINIZMA I LICEMERJA, je pricha o ogromnom rudnom bogatstvu na KiM
Kakvu korist su od toga imali ljudi, koji su, radeci u tim rudniima,POD NAJGORIM MOGUCIM USLOVIMA, (kao srednjevekovni rudari)U STALNOM RIZIKU ZA LICNU BEZBEDNOST, SA ZASTARELOM OPREMOM, SA NAJNIZIM PRIHODIMA U EVROPI, SHTO SE MOGLO VIDETI, po tome GDE ZIVE I KAKAV IM JE STANDRD!!!
Toliku bedu i jad, mozemo videti samo u MESTMA GDE ZIVE RUDAI I NJIHOVE PORODICE!!
Shta im konketno, kvazipolitichari nude???
Istu BEDU I JAD, a pri tom, isprali im mozak, pa ako bi to pitanje postavili, automaski bi bili PROGLASHENI IZDJNICIMA, kojima ni malo NIJE STALO DO ""KOLEVKE I OGNJISHA"" a to shto su gladni... ma koga zabole za to???

Нису за то потребни ни избори ни референдум. Народу је јасно ко је Тадић.![]()
...i narano!
Kao vrhunac CINIZMA I LICEMERJA, je pricha o ogromnom rudnom bogatstvu na KiM
Kakvu korist su od toga imali ljudi, koji su, radeci u tim rudniima,POD NAJGORIM MOGUCIM USLOVIMA, (kao srednjevekovni rudari)U STALNOM RIZIKU ZA LICNU BEZBEDNOST, SA ZASTARELOM OPREMOM, SA NAJNIZIM PRIHODIMA U EVROPI, SHTO SE MOGLO VIDETI, po tome GDE ZIVE I KAKAV IM JE STANDRD!!!
Toliku bedu i jad, mozemo videti samo u MESTMA GDE ZIVE RUDARI I NJIHOVE PORODICE!!
Shta im konketno, kvazipolitichari nude???
Istu BEDU I JAD, a pri tom, isprali im mozak, pa ako bi to pitanje postavili, automaski bi bili PROGLASHENI IZDJNICIMA, kojima ni malo NIJE STALO DO ""KOLEVKE I OGNJISHA"" a to shto su gladni... ma koga zabole za to???
Htedoh i ja da ti odgovorim na sve ove tacke, samo je to gubljenje vremena. Posluzicu se mantrom "demokrata" sa ovog foruma: "ne razumes ti to, dzabe ja to tebi objasnjavam kada ne mozes da shvatis, itd"Malo sam stariji...

23 zemlje od ukupno 230 clanica UN. Vecina?
ti si decko veoma neobrazovan ako mozes da tvrdis da je 23 zemlje od 230 vecina.
Drugo samo u 4 najvece drzave na svetu po povrsini koje sigurno nikada nece priznati nezavisnost Kosova a to su Rusija, Kanada, Indija i Kina zivi odprilike oko 50% ljudske populacije
Sedi jedan . Ponavljao si.