Referendum: U EU sa Kosovom ili bez

Da li ste da Srbija udje u EU sa Kosovom kao delom Srbije ili bez?

• Zalazem se da Srbija udje u EU jedino sa Kosovom kao integralnim delom Srbije

• Zalazem se da Srbija udje u EU bez Kosova i prihvatam Kosovo kao nezavisnu drzavu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A ja mislio da ti je ono 015 oznaka rodnog mesta a ne broj godina...pa ti ces za ustav da glasas tek za 3 godine 8-)
Svet...da , iznenadices se, ali postoji nesto sto je vezano za svet a zove se medjunarodno pravo. To je skup propisa i pravila koji regulisu odnose izmedju drzava da bi se izbegli sukobi...dalje, postoje oni koji postuju medjunarodno pravo i oni koji ga ne postuju...oni koji ga ne postuju koriste fizicku silu kao sredstvo prisile u komunikaciji sa drugim drzavama...jasno do sada?

Malo sam stariji... ;)

Da a osnova medjunarodnog prava lezi na demokratiji tj vladavini vecine. Demokratski je odluceno da vecina gradjana kosova zeli da se ocepi...

Druga stvar, mi smo to medjunarodno pravo krsili tokom niza godina a sada se pozivamo na njega...to tako ne funkcionise...

Treca stvar, to kosovo nam je dodeljeno posle prvog svetskog rata bas kao sto je i sada oduzeto... papirima...

Cetvrta stvar, mi smo dole radili genocid i u ocima svih napolju smo mi osnovni krivci jer smo ratovali sa svima... ;)

Odgovor na ovo pitanje, bio bi isti, kao kad neko pita...
ZNA LI TI MAJKA DA SI ***** ???

Sta god da odgovorish, OSTAJESH *****!!

Neka nam, pre svega, srs, dss i sps, objasne KAKO MISLE DA IZVEDU ""STRATEGIJU"" KOJOM BI, ZEMLJE KOJE SU PRIZNALE KOSOVO, ODUSTALE OD TOG PRIZNANJA???
Naravno, NIKAKO.
Ostaje samo, da je cela zayebancija, samo u svrhu NJIHOVIH LICHNIH INTERESA I OPSTANKA NA VLASTI!!!

PatriJote.Trebali ste postaviti pitanje> Da li ste da Srbija udje u EU sa Novim Zelandom?
E tezina i znacaj vaseg referendumskog pitanja je ista kao ovo sta vam predlozih za Novi Zeland.
Sa kojim pravom vi sebi prisvajate PRAVO da odlucujete kuda ce i gde ce nezavisna republika Kosovo,
priznata od relevantnih zemalja sveta a i sire.
Ama svesni ste i sami da ce najdalje za mesec dana Kosovo priznati vecina zemalja,a vi cete
onda moci samo da se nakrenete i zavucete u svoje jazbine i kukumavcite:Eto belosvetska
banda sta nam radi.Svi vas mrze i svi su protiv vas.
Gospodo PatriJote,vama mora biti jasno da ste vasu Kolevku Kosovo izgubili iz dva razloga i to zarezite na tarabu da citate svaki dan:
1.Bili ste nikakvi,neodgovorni,aljkavi,neozbiljni gospodari,i Albanci ne zele da zive u istoj zemlji sa opicenim komsijama i jos ludjim gospodarima.
2.Vi ste svoju kolevku vaseg PatriJJJJJJJotizma uredno i najpedantnije PRODALI Albancima po ceni koju ste trazili.I sada morate biti KUSH BRE,pokrijte se po usima i ni reci vise,sram vas bilo.

Malo sam stariji... ;)

Da a osnova medjunarodnog prava lezi na demokratiji tj vladavini vecine. Demokratski je odluceno da vecina gradjana kosova zeli da se ocepi...

Druga stvar, mi smo to medjunarodno pravo krsili tokom niza godina a sada se pozivamo na njega...to tako ne funkcionise...

Treca stvar, to kosovo nam je dodeljeno posle prvog svetskog rata bas kao sto je i sada oduzeto... papirima...

Cetvrta stvar, mi smo dole radili genocid i u ocima svih napolju smo mi osnovni krivci jer smo ratovali sa svima... ;)

Већина како ти желиш да је формираш НЕ ПОСТОЈИ јер је КиМ покрајине Србије - дакле једино у гласању ВЕЋИНЕ НА ЦЕЛОЈ ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ може да се дође до такве одлуке. По твом поремећеном схватању испада да свака општина може да се ЗАОКРУЖИ и да гласа о "независности"!

Како смо то МИ КРШИЛИ међународно право??? Срам те бнило!

Треће, вероватно овакве небулозе пишеш под дејством неког опијата - немам друго објашњење за овакво баљезгање.

Четврто, треба надлежне службе да те пронађу преко ИП адресе ПА ДА ИМ ЛИЧНО ОБЈАСНИШ КАКАВ ЈЕ ТО ГЕНОЦИД ВРШИЛА СРБИЈА, идиоте један!:twisted:

Zemlja koja se odrice svoga dela zbog moguceg ekonomskog napretka i boljitka onog drugog dela je isto kao kad bi se roditelji odrekli jednog deteta da bi ovo drugo imalo bolju odecu i islo u bolju skolu. Srbija kao ni ta porodica nece umreti u slucaju da se bori za Kosovo ili to drugo dete, pa da moraju da biraju, vec ce biti samo tesko, tj. teze. Srbija nema snage da ratuje i ne mislim da bi trebala da ratuje, ali isto tako mislim da ne treba da se slozi, isto kao sto se u ovom primeru nikad nebi slozio sa onim koji mi otima dete, bez obzira na "nagradu" koja me ocekuje za odobravanje istog. :evil:

Ja sam za referendum i to pre izbora da bi se napokon videlo ko ce dati Kosovo u zamenu za EU. Znamo za sta je Dinkic i Ceda, ali ce to biti prava prilika da se vidi zast je DS. Tadic je dobio izbore na govoreci da nece dati Kosovo. Sad je pravi trenutak da se vidi ko je vera, a ko je nevera. Mogu lako ti tadicevi glasovi da se prepolove.

Malo sam stariji... ;)

1) Vecina gradjana Kosova su manjina gradjana Srbije.
2) Republika Srbija je postupala po zakonu stiteci drzavne sluzbenike od teroristicke organizacije.
3) Kosovo je oslobodila Srpska Vojska od siptarskih zlocinaca koji su u oba rata bili na strani okupatora, a niko joj ga nije poklonio.
4) Djubre siptarsko - za uvredu Srpskog naroda i Srpske drzave.

...i narano!
Kao vrhunac CINIZMA I LICEMERJA, je pricha o ogromnom rudnom bogatstvu na KiM

Kakvu korist su od toga imali ljudi, koji su, radeci u tim rudniima,POD NAJGORIM MOGUCIM USLOVIMA, (kao srednjevekovni rudari)U STALNOM RIZIKU ZA LICNU BEZBEDNOST, SA ZASTARELOM OPREMOM, SA NAJNIZIM PRIHODIMA U EVROPI, SHTO SE MOGLO VIDETI, po tome GDE ZIVE I KAKAV IM JE STANDRD!!!
Toliku bedu i jad, mozemo videti samo u MESTMA GDE ZIVE RUDARI I NJIHOVE PORODICE!!

Shta im konketno, kvazipolitichari nude???
Istu BEDU I JAD, a pri tom, isprali im mozak, pa ako bi to pitanje postavili, automaski bi bili PROGLASHENI IZDJNICIMA, kojima ni malo NIJE STALO DO ""KOLEVKE I OGNJISHA"" a to shto su gladni... ma koga zabole za to???

Ja sam za referendum i to pre izbora da bi se napokon videlo ko ce dati Kosovo u zamenu za EU. Znamo za sta je Dinkic i Ceda, ali ce to biti prava prilika da se vidi zast je DS. Tadic je dobio izbore na govoreci da nece dati Kosovo. Sad je pravi trenutak da se vidi ko je vera, a ko je nevera. Mogu lako ti tadicevi glasovi da se prepolove.
Нису за то потребни ни избори ни референдум. Народу је јасно ко је Тадић.;)

...i narano!

Kakvu korist su od toga imali ljudi, koji su, radeci u tim rudniima,POD NAJGORIM MOGUCIM USLOVIMA, (kao srednjevekovni rudari)U STALNOM RIZIKU ZA LICNU BEZBEDNOST, SA ZASTARELOM OPREMOM, SA NAJNIZIM PRIHODIMA U EVROPI, SHTO SE MOGLO VIDETI, po tome GDE ZIVE I KAKAV IM JE STANDRD!!!
Toliku bedu i jad, mozemo videti samo u MESTMA GDE ZIVE RUDAI I NJIHOVE PORODICE!!

Istu BEDU I JAD, a pri tom, isprali im mozak, pa ako bi to pitanje postavili, automaski bi bili PROGLASHENI IZDJNICIMA, kojima ni malo NIJE STALO DO ""KOLEVKE I OGNJISHA"" a to shto su gladni... ma koga zabole za to???
Ступидност, ноторна.
Једино теби и сличнима пада на памет да се одричеш рудног богатства од 400 милијарди долара.
Извини, у ком то руднику су услови за рад хумани? Просветли нас!:lol:
Али, Боже мој, није свако у стању да сагледава последице адекватно.
Сва срећа па вас је таквих једва 5 %.:lol:

Нису за то потребни ни избори ни референдум. Народу је јасно ко је Тадић.;)

Gospodin Tadic je Predsednik Srbije,i to se vama moze nesvidjati ali morate prihvatiti.
Vaseg blesavog referenduma nece biti jer je debilno pitanje,buduci je "status" KiM
definisan u Ustavu.
A izbori kada budu,a na vase patriJotsko razocarenje,biti ce,popicete pedalu
za sva vremena.

...i narano!

Toliku bedu i jad, mozemo videti samo u MESTMA GDE ZIVE RUDARI I NJIHOVE PORODICE!!

Ma oni to nerazumeju.Oni su patriJote.

Da. Vecina zemlja je priznala Kosovo sto bi znacilo da je kosovo nezavisno...

23 zemlje od ukupno 230 clanica UN. Vecina?

ti si decko veoma neobrazovan ako mozes da tvrdis da je 23 zemlje od 230 vecina.

Drugo samo u 4 najvece drzave na svetu po povrsini koje sigurno nikada nece priznati nezavisnost Kosova a to su Rusija, Kanada, Indija i Kina zivi odprilike oko 50% ljudske populacije

Sedi jedan . Ponavljao si.

Malo sam stariji... ;)

Htedoh i ja da ti odgovorim na sve ove tacke, samo je to gubljenje vremena. Posluzicu se mantrom "demokrata" sa ovog foruma: "ne razumes ti to, dzabe ja to tebi objasnjavam kada ne mozes da shvatis, itd" :cool:
back to ignore...

23 zemlje od ukupno 230 clanica UN. Vecina?

ti si decko veoma neobrazovan ako mozes da tvrdis da je 23 zemlje od 230 vecina.

Drugo samo u 4 najvece drzave na svetu po povrsini koje sigurno nikada nece priznati nezavisnost Kosova a to su Rusija, Kanada, Indija i Kina zivi odprilike oko 50% ljudske populacije

Sedi jedan . Ponavljao si.

Dal' da plachem il' da se smejem???Hamletovska dilema.
Izgleda da svih 24 h buljis u TV...pa izadji malo na ulicu,prosetaj.Kako rece Dinkic ovom zemljom je zavladalo kolektivno ludilo..ja bih rekao masovna histerija!!Da li si ikada bio negde dalje od Beograda?(mozda jesi) Totalna amnezija je karta na koju igraju(i za sada dobijaju) kvazipatriote sa prefiksom SS u imenu svoje stranke!! Ponovo,uz rizik da budem jopet banovan,kazem U RAMBUJEU su shiptari trazili sustinsku autonomiju...Sloba je rekao ne..malo morgen..sad im se nudi mnogo vise a oni odbili..cudan neki svet..odabrali nezaviznost..a sta bi ti matere ti?? da se vratimo u 1389 i svi izginemo zarad nebeskog carstva..ej.okreni se zivotu,mladicu..i ne bulji u Tv vec koristi svoj mozak

Ова идиотарија са референдумом је кап која је прелила чашу. За мене је коштуница мртав. Понашају се као да се живи од ваздуха, гурају нас у још једно инаћење, сиромашење и вечиту беду. Немам сумње да име недораслих крембила који би то подржали, али време је да становништво Србије коначно одрасте. Ни деца се више овако не понашају. Све у корист своје штете, не нећу да се играм са вама.

Срамота, невероватна срамота.

Овог пута вам неће проћи, ђубради. Да се свали кривица на народ а да ви владате Србијом, која се неће сагињати и где ће заувек остати овај полуфеудални систем.

НИКАД!

Back