Referendum pa ujedinjenje Rusije i Srbije

Neno

Elita
Moderator
Poruka
16.693

UDARNA VEST – Predlog iz Moskve: Referendum pa ujedinjenje Rusije i Srbije​

moskva.jpg

Prvi zamenik predsednika Komiteta Državne dume za međunarodne poslove Aleksej Čepa rekao je za „Govorit Moskva“ da bi Rusija i Srbija mogle da se ujedine.

On je naveo da do ujedinjena može doći nakon referenduma.
Kako je Čepa primetio, budućnost zemlje treba da određuju ljudi. On smatra da „sve treba uraditi čisto“.

Poslanik je istakao da će ruska strana u svakom slučaju pružiti podršku zbog činjenice da je Srbija duboko prijateljska zemlja Rusiji. Čepa je dodao da se i Ruska Federacija nada da će srpska strana moći da se izbori sa provokacijama sa kojima se suočava.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...eja-cepe-referendum-ujedinjenje-srbije-rusije

(novosti.rs) W.T.
Bolje biti ruska gubernija i da nas se onda plaše, nego ovako da nas vrijedjaju.maltretiraju i nipodaštavaju.
Ujedinjenje je siguran opstanak Srbije jer zapad namjeravaja da nas uništi kao 'to to isto žele Rusiji.
Mislim da bi narod na eventualnom referendumu većinski bio za ujedinjenje.

Z

Zimsko sunce

Gost
Ovo je realnije.
Jel smo stigli na voz?

Pogledajte prilog 1269708
Ovo izgleda realnije.
Možda i postoje neki dogovori između SAD i Rusije po pitanju nove podele moći u Evropi.
Ne drže nas uzalud u ovoj situaciji u kojoj smo.
Nas ne mogu naterati da se borimo protiv Rusa, kao Hrvate, koji bi to jedva dočekali i zato i nismo za neki novi Zapadni blok, ako tako nešto uopšte i bude postojalo.

Ne znam šta da mislim o tome... Rusija je daleko. Nama su kulturološki bliže zemlje srednje Evrope. Srbija je i u prošlosti naginjala ka Beču, naši ljudi se tamo školovali, austro-ugarski mentalitet nam je bliži od ruskog... Naših ljudi ima tako mnogo u Austriji, pogotovo.

EU kakva je sad je ogavna, ali ne bih da nas neka savezništva sa dalekim zemljama otuđe od kraja kome geografski i kulturološki pripadamo. Ni za Evropu nije pametno što se vezala za SAD koje se nalaze na drugom kontinentu. Što dalje geografski, to dalje kulturološki i interesno.

Mislim da bi ovako nešto još više ljudi oteralo iz Srbije. Možda grešim, ali ljudima je Beč bliži nego Moskva. Moje skromno mišljenje...

Torrente Bgd

Buduća legenda
Poruka
34.549
Ovo izgleda realnije.
Možda i postoje neki dogovori između SAD i Rusije po pitanju nove podele moći u Evropi.
Ne drže nas uzalud u ovoj situaciji u kojoj smo.
Nas ne mogu naterati da se borimo protiv Rusa, kao Hrvate, koji bi to jedva dočekali i zato i nismo za neki novi Zapadni blok, ako tako nešto uopšte i bude postojalo.

Ne znam šta da mislim o tome... Rusija je daleko. Nama su kulturološki bliže zemlje srednje Evrope. Srbija je i u prošlosti naginjala ka Beču, naši ljudi se tamo školovali, austro-ugarski mentalitet nam je bliži od ruskog... Naših ljudi ima tako mnogo u Austriji, pogotovo.

EU kakva je sad je ogavna, ali ne bih da nas neka savezništva sa dalekim zemljama otuđe od kraja kome geografski i kulturološki pripadamo. Ni za Evropu nije pametno što se vezala za SAD koje se nalaze na drugom kontinentu. Što dalje geografski, to dalje kulturološki i interesno.

Mislim da bi ovako nešto još više ljudi oteralo iz Srbije. Možda grešim, ali ljudima je Beč bliži nego Moskva. Moje skromno mišljenje...
U ovoj situaciji Srbiju drze Rusi to da Srbija glumi neku neutralnost i time omogucava Rusiji da sa Balkana drnda zapad.....a Srbija od toga nema nista vec samo sra.nja za sra.njem.

cronnin

Veoma poznat
Moderator
Poruka
12.570
То бисмо ми волели да је тако, али нису. Питај њих шта искрено мисле о нама, коме смо ми ближи.

Везе благе нема. Нама су културолошки најближи Хопливуд, МТВ, Кокакола и Мекдоналдс, што је 10.000 км одавде. А интересно нам је најближа Кина. Све што нам треба долази оданде. To је 10.000 km на другу страну.

Уплашили би се НАТО бомбардовања?

iamaphoney

Veoma poznat
Banovan
Poruka
14.461

UDARNA VEST – Predlog iz Moskve: Referendum pa ujedinjenje Rusije i Srbije​

Pogledajte prilog 1269705

Prvi zamenik predsednika Komiteta Državne dume za međunarodne poslove Aleksej Čepa rekao je za „Govorit Moskva“ da bi Rusija i Srbija mogle da se ujedine.

On je naveo da do ujedinjena može doći nakon referenduma.
Kako je Čepa primetio, budućnost zemlje treba da određuju ljudi. On smatra da „sve treba uraditi čisto“.

Poslanik je istakao da će ruska strana u svakom slučaju pružiti podršku zbog činjenice da je Srbija duboko prijateljska zemlja Rusiji. Čepa je dodao da se i Ruska Federacija nada da će srpska strana moći da se izbori sa provokacijama sa kojima se suočava.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...eja-cepe-referendum-ujedinjenje-srbije-rusije

(novosti.rs) W.T.
Bolje biti ruska gubernija i da nas se onda plaše, nego ovako da nas vrijedjaju.maltretiraju i nipodaštavaju.
Ujedinjenje je siguran opstanak Srbije jer zapad namjeravaja da nas uništi kao 'to to isto žele Rusiji.
Mislim da bi narod na eventualnom referendumu većinski bio za ujedinjenje.
Anšlus?

dixieland

Domaćin
Poruka
4.657
Prvo referendum Srba na Kosovu o ujedinjenju sa Srbijom, jer to sad zakon dozvoljava , pa onda eventualno ODKB.
..............................................
Nije džabe Tramp rekao da je Crna Gora najveća opasnost po svet . Ej , najveća , nije to rekao ni za jednu drugu državu.
Da Crnogorci nisu palamudili sa natosom sad bi lakse se dogovorili o statusu Kosova.