REFERENDUM O EU U MAJU?!

Mislim da dok ne podignemo standard gradjana ne treba da idemo u EU. Nasa privreda je tako slaba, pa ne bi mogla da konkurise na otvorenom trzistu i bila bi unistena.
Ne vidim sta je od EU dobila Bugarska i Rumunija. Njihovi gradjani su najjevtinija radna snaga u Sloveniji, dok im je prosecna plata u Bugarskoj manja od nase.

Norveshka je prebogata sa naftom...jedna velika razlika...

Da kao i V. Britanija koja, kao i Norveska, eksploatise naftu i gas iz severnog mora. Zatim eksploataciji severnog mora su pristupili i Danska, Nemacka, Holandija....a sve su u EU....tako da ne vidim zasto bi bila Nemacka a Norveska ne....ljudi jednostavno ne zele da se bakcu sa mnogim stvarima kao sto je SE EU....

Da kao i V. Britanija koja, kao i Norveska, eksploatise naftu i gas iz severnog mora. Zatim eksploataciji severnog mora su pristupili i Danska, Nemacka, Holandija....a sve su u EU....tako da ne vidim zasto bi bila Nemacka a Norveska ne....ljudi jednostavno ne zele da se bakcu sa mnogim stvarima kao sto je SE EU....

Mislio sam na onaj, samo Norveshki deo nafte u Severnom moru...koji je najveci...deo kolacha...a mi ni mrvicu od toga...tako da se ne mozhemo porediti sa prebogatim, displinovanim u ekonomiji i politici Norvezhanima i njihovim stavom o EU

Ајмо референдум о томе да наши превагну.
Ја сам ЗА
nashi_exercise.jpg

a gde si ti? neka sekta, etc.?? :lol::lol::lol:

U srbiji je.. lud zbunjenog.
U zoru pročitaš jedno, u podne drugo, a pet minuta kasnije treće.
Meni se samo čini da uvek građani dobiju po nosu. Sad pročitah da će dss da podrži rezoluciju radikala o odnosima sa eu.

http://vesti.krstarica.com/?rubrika=aktuelno&sifra=3ece57da37ee4b72b65594a0627b081d

plashe se referenduma...a hoce da sede u foteljama...da li ce to proci...mislim na NE potpisivanje SSP...nisam siguran...Bota ( Tadic ) treba da preseche...

prvo u sebi da preseche...a onda, to isto da uradi i sa konopom, sa kojim se vezao za Mlohu dr Velichanstvenog i dvorsku Ludu
Неће то Бота да уради...а знаш ли зашто?...зато што зна да је прднуо у чабар...бацио се сам у чељусти Млохавом...јуче, наслов у Блицу ''ДС:Ми нећемо рушити владу''...па ти види, мислим, ако можеш!

Неће то Бота да уради...а знаш ли зашто?...зато што зна да је прднуо у чабар...бацио се сам у чељусти Млохавом...јуче, наслов у Блицу ''ДС:Ми нећемо рушити владу''...па ти види, мислим, ако можеш!

chitaj danashnji Blic...ako vec ne mozhesh "sutrashnje" izdanje...:lol:

U srbiji je.. lud zbunjenog.
U zoru pročitaš jedno, u podne drugo, a pet minuta kasnije treće.
Meni se samo čini da uvek građani dobiju po nosu. Sad pročitah da će dss da podrži rezoluciju radikala o odnosima sa eu.

http://vesti.krstarica.com/?rubrika=aktuelno&sifra=3ece57da37ee4b72b65594a0627b081d

Шта ту има нејасно? Резолуција СРС-а је потпуно у складу са претходним резолуцијама донетим у Парламенту, са Уставом и СА ОНИХ ЧУВЕНИХ ПЕТ
ПРИНЦИПА ВЛАДЕ... с тим што је очигледно да ДС и Г17* покушавају да
шибицаре и да се курвају.

Замисли молим те, продавати паролу И КОСОВО И ЕУ - па то је чиста шизофренија... и сада када је "дошла маца на вратанца" ено она женска комуњара АРЛАУЧЕ КАКО НЕ СМЕ ПАРЛАМЕНТ О ТОМЕ ДА РАСПРАВЉА НЕГО ДА ЈЕ СПОЉНА ПОЛИТИКА СРБИЈЕ СТВАР ВЛАДЕ И ПРЕДСЕДНИКА...хехехе...
мЛого сте се бре опустили и мЛого сте наивни, па има народ моткама да вас умлати, вас ЖУТЕ, само тако наставите... сви су на ивици нерава...

Шта ту има нејасно? Резолуција СРС-а је потпуно у складу са претходним резолуцијама донетим у Парламенту, са Уставом и СА ОНИХ ЧУВЕНИХ ПЕТ
ПРИНЦИПА ВЛАДЕ... с тим што је очигледно да ДС и Г17* покушавају да
шибицаре и да се курвају.

Замисли молим те, продавати паролу И КОСОВО И ЕУ - па то је чиста шизофренија... и сада када је "дошла маца на вратанца" ено она женска комуњара АРЛАУЧЕ КАКО НЕ СМЕ ПАРЛАМЕНТ О ТОМЕ ДА РАСПРАВЉА НЕГО ДА ЈЕ СПОЉНА ПОЛИТИКА СРБИЈЕ СТВАР ВЛАДЕ И ПРЕДСЕДНИКА...хехехе...
мЛого сте се бре опустили и мЛого сте наивни, па има народ моткама да вас умлати, вас ЖУТЕ, само тако наставите... сви су на ивици нерава...

Tačno, to je glavni srpski problem, građani konstantno žive na ivici nerava. Samo se pitam, koja je alternativa za građane Srbije, ako se, kad tad, Srbija ne pridruži mrskoj nam EU??

A ja nisam žut i nemam ništa npr. protiv tebe.
Naprotiv, cenim što si s godima, makoliku halabuku ovde dizao, zaokrenuo s desnice prema centru, makar centar bio Nova Srbija :)

http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=31327&sectionId=37
ja cu da glasam ZA!hocu bre u evropu,pa da nas tamo kontrolisu a ne ova nesposobna vlast da smara narod u mozak svaki dan sa svojim kofer aferama,vilama i sl. i da se dovedemo u red a ne tamo ovi sa crnogorskim tablicama da jurcaju po bg-u a stavili srb oznake,sram ih bilo:mrgreen:,dosta bre muvanja,dosta mi je piratskih dskova po ulici,kineskih krpa na slaviji,falsh parfema itd.,spisak je poduzi- u red stoko!:mrgreen:

Само не знам КАКО ЋЕ ДА ИЗГЛЕДА РЕФЕРЕНДУМСКО ПИТАЊЕ, опет су глупи ДС-овци упали у клопку коју другима покушавају да наместе.

Нема од тога ништа јер:

srs, dss-ns i sps usaglasili tekst predloga rezolucije
Politika - Pre 3 minuta
BEOGRAD - Poslaničke grupe SRS, DSS-NS i SPS usaglasili su danas tekst Predloga rezolucije Skupštine Srbije o zaštiti teritorijalnog integriteta u kojoj se Evropska unija poziva da jasno i nedvosmisleno potvrdi celovitost državne teritorije i da povuče odluku o slanju misije na Kosovo i Metohiju.
U tom predlogu, u koji je Tanjug imao uvid, navodi se da parlament Srbije "poziva EU da jasno i nedvoismisleno potvrdi celovitost državne teritorije Republike Srbije, kao jedini uslov za nastavak pregovora o pridruživanju Srbije EU".
"Srbija će pregovarati o prijemu u članstvo u EU, ukoliko EU ispuni ovaj, najmanji mogući, zahtev države Srbije", piše u Predlogu rezolucije Narodne Skupštine Republike Srbije o zaštiti teritorijalnog integriteta Republike Srbije u odnosima sa međunarodnim organizacijama.
Radikali su juče zatražili da se Predlog rezolucije o zaštiti teritorijalnog integriteta Srbije u odnosima sa međunarodnim organizacijama, posebno sa EU, uvrsti u dnevni red sutrašnjeg zasedanja Skupštine Srbije.
Protiv te inicijative su DS, G17 plus, LDP i Savez vojvođanskih Mađara.

samo što vi poštovaoci seljačke koalicije ne kontate da je većina građana spremna da brani Kosmet, ali da to ne oseti na svojoj koži i to je dobar i pametan rezon, znači, hoće da brane Kosovo, ali da živi bolje, da ide gde hoće, da ima novca i da ne ratuje
a rezolucije, kao rezolucije služe da forumske paljevine brišu dupe kad se razočaraju istom:mrgreen:

samo što vi poštovaoci seljačke koalicije ne kontate da je većina građana spremna da brani Kosmet, ali da to ne oseti na svojoj koži i to je dobar i pametan rezon, znači, hoće da brane Kosovo, ali da živi bolje, da ide gde hoće, da ima novca i da ne ratuje
a rezolucije, kao rezolucije služe da forumske paljevine brišu dupe kad se razočaraju istom:mrgreen:
Одмах да се разумемо, нисам за рат, али како ти видиш бољитак у Србији доласком ЕУ овде?
Шта то ми добијамо од њих?
Шта траже за узврат?

Back