gost 186661
Elita
- Poruka
- 24.166
Posle lečenja i povratka u Srbiju, vlasnik kompanije “Pink” Željko Mitrović kaže da je spreman da vrati svojoj televiziji titulu najgledanije. U razgovoru za “Blic“ otkriva novu programsku šemu, ali i to kako će se boriti sa sve jačom konkurencijom.Željko Mitrović sa porodicom![]()
- Sada kada sam ozdravio, u punoj sam brzini, a „Pink“ je u petoj brzini. Ovih dana započinjemo sa novom programskom šemom. U narednih 15 dana svi će primetiti promene koje sam osmislio sa uređivačkim timom. Mi smo medijski džin koji će se brzo povratiti. (...) Odgovorićemo onima koji su prešli granice učtivog i pristojnog. Prvo ćemo naravno srediti odnose unutar kuće. (...) Vlasnici nekih televizija su svojevremeno na Bahusu vadili porodične grbove i kleli se u porodicu da će zajedno sa mnom raditi neke poslove, da bi se ispostavilo da su obični prevaranti. Želim prosto da sada dam lekciju nekim gastarbajterima.
Šta je sa projektima u Sloveniji i Makedoniji?
- Televizija „Pink“ u Sloveniji i Makedoniji se sve više stabilizuje. Format „Dvor“ u Sloveniji beleži sjajne rezultate. Trenutno mi je prioritet „Pink“ u Srbiji, koji moramo dovesti u red. Počinjemo sa dve turske serije koje imaju veliku gledanost u svetu, a to su „Polje lala“ i „Nasleđe jedne dame“.Krećemo sa novom šemom i u narednih mesec dana ćemo sukcesivno uključivati nove formate.Imamo u planu desetak različitih formata, kao što su „Ja nemam talenat“, „Stoper“,
„Papučar“, „Tri svadbe“ i dva velika formata koje sad neću najaviti, a u pitanju su licence za jedan kviz i jedan šou program. (...) Redukovaćemo programe „Grand produkcije“ na dve emisije nedeljno.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/248708/Redukovacu-broj--emisija-Granda
Нееее.

Па еботе ово води у чисту пропаст.

Устај пућанство, ако ти ускрате Гранд, готово је..........