za vas botove je najbolje da mislite da sam njihovДа ли је реално да си почео Ђитлера да цитираш?![]()
si video, generalni strajk, znaci da sam bio u pravu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za vas botove je najbolje da mislite da sam njihovДа ли је реално да си почео Ђитлера да цитираш?![]()
Какав генерални штрајк о чему ти?za vas botove je najbolje da mislite da sam njihov
si video, generalni strajk, znaci da sam bio u pravu
Не, грешиш, СНС ће основати преке судове. Тада, јао Ђиласу, Ћути и Мути.![]()
Ко о чему, СПО о Чаушескуу...gotovi ste dule, preleci dok mozes
ПОКС: Вучићу, и Чаушеску је скичао као свиња када га је народ ухапсио!
И председник Вучић је на месту!Mala digresija čaušesku je bio na mestu a ubili su ga neonacisti i fašisti ala usa
На фб огласима чим неко нешто поклања ено их први да буде џабе а не видим да се неко од њих истиче да друштво буде боље. Само би да краду, да нешто џабе добију, вечито опседају социјално за помоћ и општине. Већина њих су нерадници. Част изузецима.Код Цигана се бар зна да лажу , варају и краду ..а други се праве поштени а раде исто као и Цигани ..тј бели Цигани
Predsednik se dotakao građana koji su otputovali u egzotične krajeve sveta na proslave novogodišnjih praznika.
- Kad god treba država da se pohvali, tu stajemo, a malo je i država zaslužna za to. To što to nismo imali pre 10-12 godina, nema veze.
Ima jedno krilu u SNS-u, danas su imali svoj skup, bili su prvo u jednoj crkvi, nisam u toj grupi, ali su me opomenuli da "sa žutim ološem ne može u koaliciju", kada su mediji prenosili pre 5 godina da ćemo u jednu koaliciju sa nekom od demokratskih stranaka, ali su oni tu kao čuvari vatre, mogu samo pozitivno o njima - istakao je.
Nije valjda da gledate to smece?...
Mora da se uk.enja svima i u Novogodisnji program...
Aleksandar-Vucic-gost-emisije-vesti-na-tv-prva-o-svim-vaznim-temama-za-srbiju-31-12
https://www.kurir.rs/vesti/politika...-tv-prva-o-svim-vaznim-temama-za-srbiju-31-12
...
Ne, samo listam vesti i posmatram bolest fenomenoloski:Nije valjda da gledate to smece?
e, pa rusimo ga sada sa tog mestaИ председник Вучић је на месту!