Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.553
Treba da se uozbiljis. Tako sebi neces pomoci.Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic je najveci i najznacajniji Srbin koji je ikad ziveo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba da se uozbiljis. Tako sebi neces pomoci.Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic je najveci i najznacajniji Srbin koji je ikad ziveo!
Pozivas se na te lazne i izmisjene i placene statistike, sta zivim bolje, bolje sam ziveo 90tih najbolje sam tad ziveo i posle 2000 cak.Није. Србски Народ је углавном задовољан животом и људи мирно обављају своје послове, воде своја домаћинства, поштују ред и закон. Ти који се буне и вичу како је ,,догорели" су у огромној мањини. Треба да будеш реалан да па да видиш да се и сам народ који је пошао за њима разочарао и почео да напушта протесте. Видели људи да ови немају никакав план, програм и идеју, већ само чисто лешинарење.
Иначе, ево у кога Срби и Грађани Србије имају највише поверења:
То нису Вучићеве статистике, напротив. Чак и они који не воле Председника Вучића су морали да признају да Срби највеће поверење имају у њега.Pozivas se na te lazne i izmisjene i placene statistike, sta zivim bolje, bolje sam ziveo 90tih najbolje sam tad ziveo i posle 2000 cak.
Слажем се. Зеленски боље да послуша Путина и нађе заједнички језик са њим. Али, бојим се да Зеленски то не жели јер је он западни плаћеник и њега баш брига и за Русе и Украјинце. Украјинци не желе рат и желе мир са Русијом али Зеленски силом мобилише украјинске младиће да иду да гину за њега и његове нацисте!Zelenski bolje da posluša Putina.
aljek, zapadni pion ne sme vise da kroci u rusiju, kao i svi ostali nafo placenici... cekaj rafale i u nafo da ides na ruse da ih bijes sa komandantom aljekom, jedino tako on sme u rusiju, ako mu zapad cuva ledja i gura ga u rat, ili bar da isplacuje penzije zapadnoj ukrajiniПредседник Србије је потврдио да иде у Москву 9 маја. Можеш само да шиштих од муке што Император Путин подржава Председника Вучића и увек рачуна на њега!
Немаш ти појма. Јер се не разумеш у светску геополитику. Председник Републике Србије Господин Александар Вучић је знао да ће победити Трамп, који је пријатељ Русије и који му неће замерати што иде у Москву. Тако да ће председник Вучић отићи у Москву и нова МАГА Америка ће то поздравити и похвалити.aljek, zapadni pion ne sme vise da kroci u rusiju, kao i svi ostali nafo placenici
aljek siftar je vracara, zato sve zna, a ona dva miliona za klintona je ukrao jedan sebi, isto je znao, jel da?Господин Александар Вучић је знао
Не, он је само велики Стратег, Мислилац и Визионар. И његове анализе су веома поуздане и увек се покажу као тачне.aljek siftar je vracara, zato sve zna, a ona dva miliona za klintona je ukrao jedan sebi, isto je znao, jel da?
Zasto ti smeta Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic?Treba da se uozbiljis. Tako sebi neces pomoci.
Niko ko ne prihvata odgovornost ne treba da bude u vlasti.Zasto ti smeta Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic?
Велики и Мудри људи, Визионари, увек су сметали неким људима који нису имали смисла да увиде њихов значај и тек кад остану без таквих људи схвате шта су изгубили!Zasto ti smeta Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic?
GILIPTER I HOHSTAPLER, ETO TO JE ALJEK, RUSIMO GA, CUVAJTE SE DA NE NADRLJATE I VI BOTOVIНе, он је само велики Стратег, Мислилац и Визионар. И његове анализе су веома поуздане и увек се покажу као тачне.
Nisam stigao da poslušam. Jel' proglasio Treći svetski rat ili nije?Шта јел ми је рекао? Зар ти не видиш да је свет на прагу нуклеарне апокалипсе? Председник Србије ће изнети Стратегију и предлоге како да се избегне светска катастрофа, изнеће наш план како ћемо се ми поставити у овој глобалној кризи. Требало би сви да послушамо оно што Председник има да нам каже.
raspisacemo poternicu za diktatorom, on samo sto nije pobegao, nemamo mi njega vise sta da slusamo, izdao je gde god je mogao, rafale srbija niklad nece da dobije, a placa ih, jer aljek uzima mito od makronaЕво за оне који нису могли синоћ да гледају уживо снимак Историјског Обраћања Председника Вучића Нацији:
ako izbije ww3, onda preki sud za sns-ovce, o prvu banderu, ko ce da ih 'rani po zatvorima... sta treba da pickousti useli jos jedan stan u ratu, kupuje opet namestaj?U zatvor sns naciste!
Да ли је реално да си почео Ђитлера да цитираш?GILIPTER I HOHSTAPLER, ETO TO JE ALJEK, RUSIMO GA, CUVAJTE SE DA NE NADRLJATE I VI BOTOVI
Ђилас: Вучић ће жртвовати свакога да остане на власти; Вучевић да поднесе оставку
11:55 21.11.2024.
0
https://srbin.info/politika/milos-v...ima-dva-kraja-vreme-je-da-uklonimo-ovu-vlast/
МИЛОШ: Вучић заборавља да батина има два краја, време је да уклонимо ову власт
Не, грешиш, СНС ће основати преке судове. Тада, јао Ђиласу, Ћути и Мути.ako izbije ww3, onda preki sud za sns-ovce,
Није. Послао је Поруку Мира!Nisam stigao da poslušam. Jel' proglasio Treći svetski rat ili nije?
Види, твој новоизабрани председник је велики пријатељ Председника Вучића, МАГА и СНС су део истог политичког блока, док су Ђилас и Ћута поражене снаге. Они су исто што и Зеленски.raspisacemo poternicu za diktatorom, on samo sto nije pobegao, nemamo mi njega vise sta da