Redovna i vanredna obraćanja predsednika...Svecano otvaranje Treceg svetskog rata

Није. Србски Народ је углавном задовољан животом и људи мирно обављају своје послове, воде своја домаћинства, поштују ред и закон. Ти који се буне и вичу како је ,,догорели" су у огромној мањини. Треба да будеш реалан да па да видиш да се и сам народ који је пошао за њима разочарао и почео да напушта протесте. Видели људи да ови немају никакав план, програм и идеју, већ само чисто лешинарење.
Иначе, ево у кога Срби и Грађани Србије имају највише поверења:

Pozivas se na te lazne i izmisjene i placene statistike, sta zivim bolje, bolje sam ziveo 90tih najbolje sam tad ziveo i posle 2000 cak.

Pozivas se na te lazne i izmisjene i placene statistike, sta zivim bolje, bolje sam ziveo 90tih najbolje sam tad ziveo i posle 2000 cak.
То нису Вучићеве статистике, напротив. Чак и они који не воле Председника Вучића су морали да признају да Срби највеће поверење имају у њега.

Zelenski bolje da posluša Putina.
Слажем се. Зеленски боље да послуша Путина и нађе заједнички језик са њим. Али, бојим се да Зеленски то не жели јер је он западни плаћеник и њега баш брига и за Русе и Украјинце. Украјинци не желе рат и желе мир са Русијом али Зеленски силом мобилише украјинске младиће да иду да гину за њега и његове нацисте!

Председник Србије је потврдио да иде у Москву 9 маја. Можеш само да шиштих од муке што Император Путин подржава Председника Вучића и увек рачуна на њега!
aljek, zapadni pion ne sme vise da kroci u rusiju, kao i svi ostali nafo placenici... cekaj rafale i u nafo da ides na ruse da ih bijes sa komandantom aljekom, jedino tako on sme u rusiju, ako mu zapad cuva ledja i gura ga u rat, ili bar da isplacuje penzije zapadnoj ukrajini

Коалиција НАДА: Народ да се побуни против узурпаторског режима Вучића и СНС!

ako se narod ne pobuni aljek siftar vas salje u rat sa rusijom, cim stignu rafali

aljek, zapadni pion ne sme vise da kroci u rusiju, kao i svi ostali nafo placenici
Немаш ти појма. Јер се не разумеш у светску геополитику. Председник Републике Србије Господин Александар Вучић је знао да ће победити Трамп, који је пријатељ Русије и који му неће замерати што иде у Москву. Тако да ће председник Вучић отићи у Москву и нова МАГА Америка ће то поздравити и похвалити.
Али, кад би ви могли да разумете велешаховску мајсторију Председника Србије, добро би било.

aljek siftar je vracara, zato sve zna, a ona dva miliona za klintona je ukrao jedan sebi, isto je znao, jel da?
Не, он је само велики Стратег, Мислилац и Визионар. И његове анализе су веома поуздане и увек се покажу као тачне.

Zasto ti smeta Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic?
Велики и Мудри људи, Визионари, увек су сметали неким људима који нису имали смисла да увиде њихов значај и тек кад остану без таквих људи схвате шта су изгубили!

Шта јел ми је рекао? Зар ти не видиш да је свет на прагу нуклеарне апокалипсе? Председник Србије ће изнети Стратегију и предлоге како да се избегне светска катастрофа, изнеће наш план како ћемо се ми поставити у овој глобалној кризи. Требало би сви да послушамо оно што Председник има да нам каже.
Nisam stigao da poslušam. Jel' proglasio Treći svetski rat ili nije?

Ево за оне који нису могли синоћ да гледају уживо снимак Историјског Обраћања Председника Вучића Нацији:
raspisacemo poternicu za diktatorom, on samo sto nije pobegao, nemamo mi njega vise sta da slusamo, izdao je gde god je mogao, rafale srbija niklad nece da dobije, a placa ih, jer aljek uzima mito od makrona
ako je ww3, kako ce ih srbija dobiti? pa zasto ih placa onda? aljek trpa % u svoj dzep, srbija rafale nikada nece videti, ali gonicemo ga oskara, gde giod da pobegne

raspisacemo poternicu za diktatorom, on samo sto nije pobegao, nemamo mi njega vise sta da
Види, твој новоизабрани председник је велики пријатељ Председника Вучића, МАГА и СНС су део истог политичког блока, док су Ђилас и Ћута поражене снаге. Они су исто што и Зеленски.
Све ти се помешало у глави. :)

Back