Redovna i vanredna obraćanja predsednika...Svecano otvaranje Treceg svetskog rata

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.824
...

Autorski osvrt na sva redovna i jos cesce tzv "vanredna" (a koja postaju redovna...) obracanja Predsednika...
Tu na temi cemo zajedno sa @Jugoslav Čvarak -om pratiti ista...

Evo...stize nam najnovije...
Predsednik svecano proglasava otvorenim pocetak Treceg svetskog rata:

Данас: Режимски медији - "Вучић се сутра обраћа нацији због могућих сукоба већих размера у свету"
http://www.nspm.rs/hronika/danas-re...bog-mogucih-sukoba-vecih-razmera-u-svetu.html

Sad ce opet narod da se otima o giga zalihe toalet papira i kvasca...

Ali pre toga ce Predsednik da pokaze slike na kojima su hangari puni konzervi kukuruza secerca i brasna tip 400....

Reci ce i da usled pocetka Treceg svetskog nece moci da se odazove pozivu Putina da dodje u maju u Moskvu...a bas je mislio i spakovao kofere...

Sve ce biti u fazonu sirenja straha, panike i paranoje (a sto je zakonom zabranjeno...), a onda red blagostanja, vecne srece i zlatnog doba...

Dobro dosli na obracanje :klap:

P.S.
Tu u tekstu je i odgovarajuca i prigodna slika hipnotizera u akciji:
Screenshot-20241119-053912-Chrome.jpg

...

Poslednja izmena:
Ауторска.

Председник Републике Србије Господин Александар Вучић ће се данас у 18 часова обратити нацији поводом наступајућег трећег светског рата. Говориће о глобалној ситуацији као и положају Србије и начину на који ћемо ми да се суочимо са надолазећим изазовима.
Само да подсетим да је Председник Републике Србије Господин Александар Вучић још прошле године упозорио на овакав развој догађаја у свету!

1732004177795.jpeg

Да ли ћете пратити ово важно обраћање Председника Вучића?

Ауторска.

Председник Републике Србије Господин Александар Вучић ће се данас у 18 часова обратити нацији поводом наступајућег трећег светског рата.
:rotf: :rotf: :rotf:
Говориће о глобалној ситуацији као и положају Србије и начину на који ћемо ми да се суочимо са надолазећим изазовима.
Само да подсетим да је Председник Републике Србије Господин Александар Вучић још прошле године упозорио на овакав развој догађаја у свету!
neka kaze bolje nesto o 15 ubijenih ljudi u NS!

ocu boli me .l.

Без злонамерних коментара, молио бих. Ситуација је веома озбиљна, на прагу смо глобалног потреса и ствар уоште није за шалу. Сигуран сам да ће Предсеник изнети свој план и стратегију како да сачува ово малено србско стадо од светске апокалипсе!

Ауторска.

Председник Републике Србије Господин Александар Вучић ће се данас у 18 часова обратити нацији поводом наступајућег трећег светског рата. Говориће о глобалној ситуацији као и положају Србије и начину на који ћемо ми да се суочимо са надолазећим изазовима.

Pogledajte prilog 1644576
Ne. Njegovo bulažnjenje, kuknjavu i laži gledaće samo maloumni penzosi i ti.

Ne. Njegovo bulažnjenje, kuknjavu i laži gledaće samo maloumni penzosi i ti.
Због тога што смо свесни озбиљности ситуације, зато желимо да чујемо оно што Председник Вучић има да нам саопшти. Ситуација је озбиљна и није за шалу!

Због тога што смо свесни озбиљности ситуације, зато желимо да чујемо оно што Председник Вучић има да нам саопшти. Ситуација је озбиљна и није за шалу!
Ne. Niko normalan neće slušati njegova bulažnjenja, laži i kuknjavu.

E on ce opravi sitiaciju... ajde bre ne pravi od sprdnju budalastinu.

E on ce opravi sitiaciju... ajde bre ne pravi od sprdnju budalastinu.
Да су многи слушали његов глас разума не би дошло до овога. Председник Вучић и Премијер Мађарске, Господин Виктор Орбан су стално упозоравали и позивали на мир.
Председник Вучић не може да их уразуми, али зато може да нас Србију и Србе што више заштити од овог сукоба. Зато мислим да је важно послушати ово његово обраћање .

Да су многи слушали његов глас разума не би дошло до овога. Председник Вучић и Премијер Мађарске, Господин Виктор Орбан су стално упозоравали и позивали на мир.
Председник Вучић не може да их уразуми, али зато може да нас Србију и Србе што више заштити од овог сукоба. Зато мислим да је важно послушати ово његово обраћање .
Pa evo, ako dođe do nuklearnog rata, kako će gospodin predsednik da nas zaštiti od nuklearne zime, konstantnog mraka, konstantne temperature od -20, radijacije i radioaktivnih padavina?

To već vidimo kako su pohapšeni aktivisti i eto

Taj lik radi posao koji nije njegov, godinama

A pravosuđe je u kandžama vlasti samo tako
Ти ,,активисти" су ухапшени јер су изазивали нереде и насиље по улицама Новог Сада. Наравно да ће бити ухапшени. У Француској би им полиција поломила кичме због тога.

Pa evo, ako dođe do nuklearnog rata, kako će gospodin predsednik da nas zaštiti od nuklearne zime, konstantnog mraka, konstantne temperature od -20, radijacije i radioaktivnih padavina?
То ћеш чути у данас у 18 часова ако будеш слушао његово обраћање.

sto nisu pozvali njihovog prijatelja Putina na mir!?

Ауторска.

Pogledajte prilog 1644576
Nadam se da ce u 18.00 veceras svi od 7 do 97 godina biti pred malim ekranima i upijati svaku rijec ovog Mudrog Coveka, Oca, Patriote, Borca.

sto nisu pozvali njihovog prijatelja Putina na mir!?
Путин је и желео мир. Русија је увек показивала вољу за мирним решењем сукоба. Мински и други споразуми које је Русија прихватила и потписала то доказују. И није Русија прекршила те споразуме, него Кијев уз наговор и подршку запада.

Back