Redmi 12 ne radi vajber

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
75.352
Pošto mi je redmi 9 (3+05 gb) crkao tokom terorističkog napada 15. Marta dobio sam redmi 12 (4+4gb) u međuvremenu sam koristio stari redmi 6A(1gb) koji bolje radi od oba navedena telefona 9 i 12. Kako je to moguće?!??

Redmi 6 vajber savršeno radi. Na redmiju 9 i 12 ne radi. Ne primam poruke dok ne uđem u alikaciju. Tako je od prvog dana. Zato mi je i jasno što sam dobio 12 valjda ih ljudi kupe pa bacaju u đubre ili poklone odmah?

Sve ono što ne radi na redmi 9 ne radi ni na redmi 12. Malo je bolja tastatura recimo. Na redmi 9 ne može da se kucka.

Dakle zašto je redmi 6A bolji od redmi 9 i 12?!??

Los telefon, za te pare si mogao da uzmes iPhone stariji model doduse, koji jede malu decu.
apsolutno nisi u pravu, Xiaomi generalno nudi najvise za najmanje para, a stariji Iphone, sa kolikim % baterije?
Imam i ja Xiaomi, i prezadovoljan sam, doduse ne taj, a od 2013. sam imao samo Ajfone.
Apsolutno ne planiram da se vracam na iPhone, ne vidim po cemu je to pa bolji, osim sto je skuplji.
Baterija drzi dugo, duze nego na bilo kom Iphon-u koji sam imao ,i to vise nego duplo, kamera vise nego dobra, sad igrice i to ne igram pa ne znam, al sigurno da moze da pogura, dva zvucnika, prilicno glasan, al ni to ne koristim, koristim slusalice, e da ima cak i onaj stari ulaz, mada je koristim bluetooth slusalice, ne znam sta jos, ne zakucava, radi ko svajcarski sat, ekran prebrutalan itd
Ne znam, a veruj mi bio sam zagrizen Ajfonaš, ni da cujem za android

Poslednja izmena:
AI kaze kupite honour ili nista....Kaze Honour je toliko poznat po pouzdanosti i kvalitettu da je bruka za koliko malo para se prodaje u Srbiji..

To kaze i jedan i drugi i treci AI....cak i microsoftov AI, koji obicno kaze daj pare...sta je skuplje to je i bolje...ali ne ovaj put..

Pošto mi je redmi 9 (3+05 gb) crkao tokom terorističkog napada 15. Marta dobio sam redmi 12 (4+4gb) u međuvremenu sam koristio stari redmi 6A(1gb) koji bolje radi od oba navedena telefona 9 i 12. Kako je to moguće?!??

Redmi 6 vajber savršeno radi. Na redmiju 9 i 12 ne radi. Ne primam poruke dok ne uđem u alikaciju. Tako je od prvog dana. Zato mi je i jasno što sam dobio 12 valjda ih ljudi kupe pa bacaju u đubre ili poklone odmah?

Sve ono što ne radi na redmi 9 ne radi ni na redmi 12. Malo je bolja tastatura recimo. Na redmi 9 ne može da se kucka.

Ako hoćeš da popraviš situaciju, probaj ovo:
  • Idi u Settings > Battery & performance i isključi optimizaciju baterije za Viber.
  • U Settings > Apps > Manage apps > Viber uključi Autostart.
  • Instaliraj neki lakši launcher, možda će ubrzati stvari.
  • Ako ništa ne pomogne, resetuj telefon na fabrička podešavanja i koristi ga bez MIUI ažuriranja.

Koristim i Android i iPhone, i na oba mi sve radi i nikad nigde ne brišem ništa niti imam problema.

Ima prosto ljudi koji su baksuzi i kojima ništa ne radi kako treba.
Znam zensku koja stalno nalazi mobilne telefone, neslomljene, i svaki super, meni poklone jedan , a on ima negde kratki lem....a ga uhvatis za dijagonalu , on se iskljuci...ovako oko pasa nece, oko glave nece ali dijagonalu ako pipnes ode sve u pm..

u kom smislu ne radi? nece da otvori uopste ili kaze recimo nema memorije?
Ako je drugo, odes u podesavanja aplikacija i obrises keš memoriju.
Tek kada uđem u vajber dobijem poruke, do tada ništa, mrtav.
Los telefon, za te pare si mogao da uzmes iPhone stariji model doduse, koji jede malu decu.
Koje pare? Dobio sam xiaomi 12 ljudi to bacaju 😐 ajfon ne mogu da čekam iz usa a pošto sedružim samo sa snobovima nude mi ove nove koji su kod nas 250.000 din za 450 evra nedam te pare.

Провери можда ниси јкључио опције обавештења

Back