Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 48.787
Ma nije, tog nisu našli...Da li je on taj terorista koji je upotrebio zvucni top nad narodom koji stoji u tisini ?
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije, tog nisu našli...Da li je on taj terorista koji je upotrebio zvucni top nad narodom koji stoji u tisini ?
...
Ma nije, tog nisu našli...ali ovog tvog jesu sa kalašnjikovim i dva šaržera....na gomili...
Šta se pališ, možda ne zna ko si, pa neće doći po tebe....inače, evo baš piše pesmicu s kim je saradjivao u podsticanju terorizma....Pre ce biti da je tvoj...jer ti si se tu zalio kad sam rekao da zandari treba da biju SNS huligane i ubacene provokatore koji glume ludilo i izazivaju incidente medju mirnim svetom...
Nego javi mi i kad otkriju teroristu koji je upotrebio zvucni top na mirnim gadjanima!
...
Iz šupljeg u prazno. Opozicija je dobila oko 900.000 glasova na izborima. Od tih 900.000 došla petina da nam kažu u BG da ne vole Vućica. Zašto, to smo znali i ranije.Ubačeni avovi divljaci služe da se priča o njima a ne o najvećem protestu protiv nekog vlastodršca u istoriji Srbije.
Divljaci su metafora avovog zatvaranja očiju i ušiju da ne vidi i da ne čuje da ga narod neće.
Šta se pališ, možda ne zna ko si, pa neće doći po tebe....inače, evo baš piše pesmicu s kim je saradjivao u podsticanju terorizma....
Toooo GromeeeZlocinacki Idioti bukvalno eksperimentisu na ljudima...?
Jer ako su to upotrebljavali to nisu naivne stvari...itekako moze da naskodi...
A oni su, ako su, ovde gadjali ne neke huligane niti neprijateljsku vojsku vec obican miran svet i svoje gradjane...u trenutku odavanja 15 minuta tisine
Ako je to slucaj...TO JE ZLOCIN !!!
...
Baš su se usrećili takvim novinarom....bolje da pišeš basne....Super sto su priveli false flagera, ako moze nek mu daju dozivotnu...
Nego kazem javi mi i za ovog teroristu, koji je upotrebio zvucni top nad mirnim gradjanima!
https://srbin.info/drustvo/zlocinac...ucnim-topom-za-vreme-15-minutne-tisine-video/
...
Toooo GromeeeZaštitniče pešaka,skakača na haube i blokadera svih vrsta
![]()
Nismo znali.Iz šupljeg u prazno. Opozicija je dobila oko 900.000 glasova na izborima. Od tih 900.000 došla petina da nam kažu u BG da ne vole Vućica. Zašto, to smo znali i ranije.![]()
Baš su se usrećili takvim novinarom....bolje da pišeš basne....
Da sam na tvom mestu ja bih njih tužio sudu u Strazburu.Za svaki slučaj.To Radasine zastitnice zlocinaca koji eksperimentisu zvucnim topom nad zenama decom starcima koji mirno u tisini odaju pocast...
...
Ne brini biće.Nebitno. Energija ce izdusiti. Vec citam po redditu razlicita misljenja i ogorcenost naroda. Samo ovo da ostane mirno i to je to. Ovaj broj opet mogu da sanjaju
Slažem se da je ekstremno sujetan i da obožava patkometriju, tj čiji je miting veći ali to ne menja činjenicu da samo izbori menjaju vlast. Videli ste i večeras da te priče tipa- gotov je - šta će policija kad nagrne milion ljudi - itd itd, nisu dostojne ni viceva o malom Perici.Nismo znali.
On se hvalio masovnošću svojih mitinga i na tome gradio propagandu.
Vrlo mu je bilo stalo da niko ne napravi veći miting od njegovog. Narod je video samo podršku njemu.
Sad ne vidi podršku njemu nego protivljenje njemu.
Pušta se zvuk određene frekvencije koji izazova mučninu, paniku i slično. Navodno ga je naš MUP dobio 2022.
Da sam na tvom mestu ja bih njih tužio sudu u Strazburu.Za svaki slučaj.
Dobro Pitacu te ubrzo a sta emo sad?Slažem se da je ekstremno sujetan i da obožava patkometriju, tj čiji je miting veći ali to ne menja činjenicu da samo izbori menjaju vlast. Videli ste i večeras da te priče tipa- gotov je - šta će policija kad nagrne milion ljudi - itd itd, nisu dostojne ni viceva o malom Perici.
Ne znam ko smo to mi iz tvog pitanja. Otići neće dok ga ne dobijete na izborima ili fizički eliminišete, lično rekao bar deset puta. Ne znam šta tu nije jasno.Dobro Pitacu te ubrzo a sta emo sad?
Samo malo, vrlo brzo. Zahteve današnje opet nemoj ispuniti i sam ce da ode
OK.Ne znam ko smo to mi iz tvog pitanja. Otići neće dok ga ne dobijete na izborima
Taman posla, mantra njegova.ili fiziçki eliminišete
Koliko godina je to vaše ubrzo? Osedeću i početi da koristim štap dok vaśe ubrzo ne stigne.OK.
Ubrzo ces videti. Tu pricu o njegovim izborima slobodno i tada mlati.
Pukli ste ko oblanda!Ne znam to pitaj Vucicevog koalicionog partnera HDZ Plenkovica iz Narodne grupacije stranaka u EUnuh parlamentu...
![]()
Ako ti imas insajdersku informaciju da mu je kolega Plenki poslao Dečke da glume ludilo...
Onda lepo od tebe sto si sa nama podelio tu udbasku insajdersku informaciju
Sta su jos dogovorili Plenki i Vucic?
Zna li @Jugoslav Čvarak sta?
...
Navijam da žandari dobro napendreče maskirane SNSektaše i huligane koji glume ludilo...
Bice odmah manje SNS dilera droge u gradu i šire...
...
Pukli ste ko oblanda!
Sve si pomešao bre, Plenko je hrvatski premijer, i nikako ne može biti koalicioni partner Vučku.![]()