Redari: Ovo više nisu studentski protesti, bežite

Ma nije, tog nisu našli...:) ali ovog tvog jesu sa kalašnjikovim i dva šaržera....na gomili...

Pre ce biti da je tvoj...jer ti si se tu zalio kad sam rekao da zandari treba da biju SNS huligane i ubacene provokatore koji glume ludilo i izazivaju incidente medju mirnim svetom...

Nego javi mi i kad otkriju teroristu koji je upotrebio zvucni top na mirnim gadjanima!

...

Pre ce biti da je tvoj...jer ti si se tu zalio kad sam rekao da zandari treba da biju SNS huligane i ubacene provokatore koji glume ludilo i izazivaju incidente medju mirnim svetom...

Nego javi mi i kad otkriju teroristu koji je upotrebio zvucni top na mirnim gadjanima!

...
Šta se pališ, možda ne zna ko si, pa neće doći po tebe....inače, evo baš piše pesmicu s kim je saradjivao u podsticanju terorizma....

Ubačeni avovi divljaci služe da se priča o njima a ne o najvećem protestu protiv nekog vlastodršca u istoriji Srbije.
Divljaci su metafora avovog zatvaranja očiju i ušiju da ne vidi i da ne čuje da ga narod neće.
Iz šupljeg u prazno. Opozicija je dobila oko 900.000 glasova na izborima. Od tih 900.000 došla petina da nam kažu u BG da ne vole Vućica. Zašto, to smo znali i ranije.😁

Zlocinacki Idioti bukvalno eksperimentisu na ljudima...?

Jer ako su to upotrebljavali to nisu naivne stvari...itekako moze da naskodi...

A oni su, ako su, ovde gadjali ne neke huligane niti neprijateljsku vojsku vec obican miran svet i svoje gradjane...u trenutku odavanja 15 minuta tisine

Ako je to slucaj...TO JE ZLOCIN !!!

...
Toooo Gromeee :D Zaštitniče pešaka,skakača na haube i blokadera svih vrsta :D

Iz šupljeg u prazno. Opozicija je dobila oko 900.000 glasova na izborima. Od tih 900.000 došla petina da nam kažu u BG da ne vole Vućica. Zašto, to smo znali i ranije.😁
Nismo znali.
On se hvalio masovnošću svojih mitinga i na tome gradio propagandu.
Vrlo mu je bilo stalo da niko ne napravi veći miting od njegovog. Narod je video samo podršku njemu.
Sad ne vidi podršku njemu nego protivljenje njemu.

Nebitno. Energija ce izdusiti. Vec citam po redditu razlicita misljenja i ogorcenost naroda. Samo ovo da ostane mirno i to je to. Ovaj broj opet mogu da sanjaju
Ne brini biće.
Ako opet Sustinski ne ispuni zahteve, ide vrlo brzo brzo neposlušnost građana tih sa protesta plus još tolko koji nisu mogli doci zbog sprecenosti pruga i autobuskih prevoznika.

Nista se ne sekiraj. Sve više Pumpa te. Gledaj ubrzo blokadu drzave cele. Svi gradovi...

Nismo znali.
On se hvalio masovnošću svojih mitinga i na tome gradio propagandu.
Vrlo mu je bilo stalo da niko ne napravi veći miting od njegovog. Narod je video samo podršku njemu.
Sad ne vidi podršku njemu nego protivljenje njemu.
Slažem se da je ekstremno sujetan i da obožava patkometriju, tj čiji je miting veći ali to ne menja činjenicu da samo izbori menjaju vlast. Videli ste i večeras da te priče tipa- gotov je - šta će policija kad nagrne milion ljudi - itd itd, nisu dostojne ni viceva o malom Perici.

Da sam na tvom mestu ja bih njih tužio sudu u Strazburu.Za svaki slučaj.

Za razliku od vas koji u Boga ne verujete....

Ja znam i verujem u glavni i nepogresivi sud = sud karme...a ti razmisli na kojoj strani iste ces biti...i ti i ovaj drugar iznad kojemu je smesno sto je neko eksperimentisao nad mirnim ljudima...i potencijalno im itekako narusio zdravlje...zenama deci starcima...

Sram vas bilo obojicu !!!
Ali kako rekoh...karma je sudija...

...

Slažem se da je ekstremno sujetan i da obožava patkometriju, tj čiji je miting veći ali to ne menja činjenicu da samo izbori menjaju vlast. Videli ste i večeras da te priče tipa- gotov je - šta će policija kad nagrne milion ljudi - itd itd, nisu dostojne ni viceva o malom Perici.
Dobro Pitacu te ubrzo a sta emo sad?

Samo malo, vrlo brzo. Zahteve današnje opet nemoj ispuniti i sam ce da ode
Ja sam i govorio u subotu nece biti nikakvih sukoba vi botovi ste najavljivali dan d, rat, puč... Pa nista nismo od toga uradili

Ispunjena rec mirni protesti.

Ali bjce ispunjena rec građanske neposlušnosti vrlo brzo jer zahteve ispuniti nece...

Titoizam je avet proslosti i prevazidjen kod Srba sto je ova noc samo potvrdila,i da fore titositicke pod maskom laznog gradjanstva vise ne prolaze

Titoizam je pojelo vrijeme i Drugosrbijanci su ljudi proslosti i aveti Titoisticke prevazidjene politike tu pricu vise niko ne kupuje

Za Antisrbe je Vucic diktator a za Srbe je to snazan i mudar drzavnik koji ne dozovljava da bilo ko iskazuje nepostovanje Srbiji

Ne znam to pitaj Vucicevog koalicionog partnera HDZ Plenkovica iz Narodne grupacije stranaka u EUnuh parlamentu...

Screenshot_2-3-1600x1000.jpg

Ako ti imas insajdersku informaciju da mu je kolega Plenki poslao Dečke da glume ludilo...
Onda lepo od tebe sto si sa nama podelio tu udbasku insajdersku informaciju👍

Sta su jos dogovorili Plenki i Vucic?
Zna li @Jugoslav Čvarak sta?

...
Pukli ste ko oblanda!

Sve si pomešao bre, Plenko je hrvatski premijer, i nikako ne može biti koalicioni partner Vučku. :kafa:

Pukli ste ko oblanda!

Sve si pomešao bre, Plenko je hrvatski premijer, i nikako ne može biti koalicioni partner Vučku. :kafa:

Ti si slep kraj ociju i neopterecen pamecu, ako nisi cuo za narodni blok partija u EUnuh Parlamentu...a kojem pripadaju HDZ i sestrinska mu SNS..
Moguce i da si fosil od 100 leta pa ti to nepoznato...onda izvini sto uopste pricam s tobom...

...

Back