Red Hot Chili Peppers

Neka neka ih peche jache :D

nije njihov problem muzika koju prave Peppersi chak shta vishe svidja im se
ali komplexi ih razaraju ...

music_11.jpg

Ovo je zivi dokaz darvinove teorije! ac/dc svira pred milion ljudi,zamislite vi taj broj deco!:cool:

Mislim i predpostavljam da John kroz omot zeli da sakrije poruku ... ili onako prosto objashnjeno sve to ima neku poruku ili ti zagonetku u sebi ...

(kao npr. "Tajna večera" Leonarda da Vinčija) ...

A mislim da je verovatno inspirisan svima nama dobro poznatim Leonardom zato shto je John jako veliki fan Leonarda da Vincija ...

Upamtio sam kada Anthony o tome govori u svojoj autobiografiji ... takodje setite se spota
Californication gde John u jednom trenutku vozi Flija u jednoj od tih letelica koje je projektovao
Leonardo da Vinci ...

Ovo je ipak samo jedno razmishljanje koja je verovatnocha da sam ishta pogodio ... :D

Mozda makar malo ...

Zanimljivo shvatanje Charlie...veoma je moguce da je njime bio inspirisan,ali likovno me nimalo ne podseca na da Vincija,mozda malu aluziju daje ova pruzenaruka(tacnije ih je 2) koja me odmah asocira na ruku jednog od apostola...

Mozda je cudno,ali dok je gledam,u nekim momentima popmislim na Dalija,kao da ima neke povezanosti s njim.Mala je slika,pa mi je teze da razaznam neke stvari.

Ali u svakom slucaju,ova slika se toliko razlikuje od Johnovih radova koje sam dosad videla...sad mi je cudno kad vidim ovaj omot:)

Zanimljivo shvatanje Charlie...veoma je moguce da je njime bio inspirisan,ali likovno me nimalo ne podseca na da Vincija,mozda malu aluziju daje ova pruzenaruka(tacnije ih je 2) koja me odmah asocira na ruku jednog od apostola...

Mozda je cudno,ali dok je gledam,u nekim momentima popmislim na Dalija,kao da ima neke povezanosti s njim.Mala je slika,pa mi je teze da razaznam neke stvari.

Ali u svakom slucaju,ova slika se toliko razlikuje od Johnovih radova koje sam dosad videla...sad mi je cudno kad vidim ovaj omot:)

Vrlo je moguche da slika moze da predstavlja sve ono shto se Johnu deshavalo u toku karijere put od totalnog kraha sa drogom (trenutak sa slike kada John lezi do pola zakopan u zemlji) pa sve do danas kada je napokon umetnik posvechen umetnosti u potpunosti (nebesa) :klap:

Sumnjam da John vodi taj blog ali ne sumnjam da je na neki nachin umeshan u to !

Direktor diskografske kuće i njegova majka su mi potvrdili da on to vodi.
I samo on sam bi u petak uveče uspeo sve da obriše, u jednom trenutku tamo su bila dva unosa. Mislim da je zbunjen i da mu ovo baš ne ide, i žao mi je zbog toga.

LEONARDO? Nema tu ni L od Leonarda, ovo je aludiranje na Danteovu Božanstvenu komediju! Nema veze sa Leonardom. Slažem se sa Jecom da ima nečega Dalijevskog (najluđe od svega je što se oblaci sa leve strane pomeraju kad ih duže gledaš).

A osoba koja leži dole je Džoš Klingofer, ima markantan nos. Džon je onaj sa privezanim krilima, polunag (ili možda čak i nag) u vazduhu.

Diskutovali smo to ovde:
http://www.invisible-movement.net/2345

i ovde:
http://forums.invisible-movement.net/index.php?showtopic=2789

Svako ko hoće da da svoje mišljenje je više nego dobrodošao, dokle god zna o čemu govori. I pažnja, ovi iz diskografske kuće redovno čitaju forum, tako da ne bi bilo u redu spominjati presnimavanja i sl.

Poslednja izmena:
Direktor diskografske kuće i njegova majka su mi potvrdili da on to vodi.
I samo on sam bi u petak uveče uspeo sve da obriše, u jednom trenutku tamo su bila dva unosa. Mislim da je zbunjen i da mu ovo baš ne ide, i žao mi je zbog toga.

LEONARDO? Nema tu ni L od Leonarda, ovo je aludiranje na Danteovu Božanstvenu komediju! Nema veze sa Leonardom. Slažem se sa Jecom da ima nečega Dalijevskog (najluđe od svega je što se oblaci sa leve strane pomeraju kad ih duže gledaš).

A osoba koja leži dole je Džoš Klingofer, ima markantan nos. Džon je onaj sa privezanim krilima, polunag (ili možda čak i nag) u vazduhu.

Diskutovali smo to ovde:
http://www.invisible-movement.net/2345

i ovde:
http://forums.invisible-movement.net/index.php?showtopic=2789

Svako ko hoće da da svoje mišljenje je više nego dobrodošao, dokle god zna o čemu govori. I pažnja, ovi iz diskografske kuće redovno čitaju forum, tako da ne bi bilo u redu spominjati presnimavanja i sl.

Ok to je tvoje mishljenje i ja to postujem Iva.

Ali to da nema L od Leonarda to je takodje tvoje mishljenje i nije konachna stvar ...

Pogotvo zato sto se nisi ni potrudila da me razumesh nisam ja rekao da tu ima Leonarda LIKOVNO !

Vec u smislu skirvene poruke kao u TAJNOJ VECERI !

Znam da vi ljudi chesto i samo gledate kako da ne razumete druge ... a treba stvarima prilaziti sa "ok gledaj da razumes druge"

Cak i ako nisi shvatila molim te samo malo neznije sledechi put ... a ne "NEMA TU NI L od LEONARDA" posto to moze da se tumaci samo na jedan nachin ...

Prosto zato jer to je tvoje mishljenje ... Ja i dalje mislim da ima mnogo vishe od L

I takodje to ko lezi zakopan na slici ne uslovljava poruku ... i dalje moze da predstavlja ono shto sam ja rekao zato shto poruka nije uslovljena onim ko je na slici ...

CHARLIE GRLI IVU !!!!

Poslednja izmena:
Možeš li da mi objasniš, bez klišea, zašto tako misliš i na koji Leonardov rad te ovo podseća?
Ja sam bila kratko zaposlena u Muzeju nauke i tehnike, moja majka je tamo radila 20 godina. Bila sam prisutna kad se pripremala izložba o Leonardu, pročitala sam bar tri knjige o njemu i ovo je glupost.

Ova fina gospoda iz disk. kuće su mi rekla da ćemo svakog meseca smeti da postavimo desetak pitanja. Dođe mi da im tražim da me puste da postavim svih deset i da lepo tražim objašnjenje za ovo. No, nešto mi govori da će gos'n odustati od toga, jer je paničar koji se boji i sopstvene senke.

I nemoj da mi šalješ manične poruke gde mi se obraćaš kao kučetu. To nije baš normalno.

josh jednom :)

Pogotvo zato sto se nisi ni potrudila da me razumesh nisam ja rekao da tu ima Leonarda LIKOVNO !

Vec u smislu skirvene poruke kao u TAJNOJ VECERI !

Dakle jos jednom nisam rekao da je John bio inspirisan likovno od LEONARDA vec u smislu skrivenih poruka koje je leonardo imao u "TAJNOJ VECERI"

Nisi razumela moju manichnu poruku ti si rekla "tu nema ni L od LEONARDA" a to je ono kako bih rekao AV AV ....

Ja sam vise za da se kaze "Ja Charlie mislim da John nije bio inspirisan LEONARDOM ni na jedan od nachin"

Klise je takodje reci Charlieu da ga eto nisi razumela ...

Charlie GRLI I LJUBI IVU !:heart:

Poslednja izmena:
^Radi verziju te pesme. Vise o albumu

"The Empyrean
November 15th, 2008

The Empyrean is my new record and will be released worldwide via Record Collection on January 20th 2009. It was recorded on and off between December 2006 and March 2008. It is a concept record that tells a single story both musically and lyrically. The story takes place within one person, and there are two characters. It contains a version of Tim Buckley’s, ‘Song To The Siren’ and the rest of the songs are written by me. My friend Josh plays on it, as does Flea. It also features Sonus Quartet, Johnny Marr and The New Dimension Singers. I’m really happy with it and I’ve listened to it a lot for the psychedelic experience it provides. It should be played as loud as possible and it is suited to dark living rooms late at night.

- John Frusciante, November 3rd, 2008

The Empyrean Track listing:
1. Before The Beginning
2. Song To The Siren
3. Unreachable
4. God
5. Dark/Light
6. Heaven
7. Enough Of Me
8. Central
9. One More Of Me
10. After The Ending"

^To je sa njegovog bloga, a i dstiglo mi je e-mailom. :)

Anyway, novi intervju sa Johnom, 15. 11.:

http://www.thehorsechronicles.org/

Divno! :D

^Radi obradu te pesme. Vise o albumu:

"The Empyrean
November 15th, 2008

The Empyrean is my new record and will be released worldwide via Record Collection on January 20th 2009. It was recorded on and off between December 2006 and March 2008. It is a concept record that tells a single story both musically and lyrically. The story takes place within one person, and there are two characters. It contains a version of Tim Buckley’s, ‘Song To The Siren’ and the rest of the songs are written by me. My friend Josh plays on it, as does Flea. It also features Sonus Quartet, Johnny Marr and The New Dimension Singers. I’m really happy with it and I’ve listened to it a lot for the psychedelic experience it provides. It should be played as loud as possible and it is suited to dark living rooms late at night.

- John Frusciante, November 3rd, 2008

The Empyrean Track listing:
1. Before The Beginning
2. Song To The Siren
3. Unreachable
4. God
5. Dark/Light
6. Heaven
7. Enough Of Me
8. Central
9. One More Of Me
10. After The Ending"

^To je sa njegovog bloga, a i stiglo mi je e-mailom. :)

Anyway, novi intervju sa Johnom, 15. 11.:

http://www.thehorsechronicles.org/

Divno! :D

Poslednja izmena:
Interviju je super

nego neverovatno kako se John zeznuo ...

Covece zapanjen sam ...

John kaze (laughing) No. Anthony said it once at a concert and it stuck. The guy who makes my wheat grass shots at Whole Foods even calls out "Shot for
John Mother ******* Frusciante". It is funny. I guess I could have a
worse nick name. Tick or Flea! (kidding)

Ali na Slane koncertu nije ga Anthony nazvao "John Mother ******* Frusciante" nego Flea ...

^CESTO grese u izgovoru njegovog prezimena. Uf, kako me to nervira!

BTW, ljudi, je l' je to moj komp odvalio ili je problem u Krsti, jer vec DANIMA ne mogu da pisem ovde? ???

Anyway, kao sto vec napisah na drugim forumima.... Tracevi kruze vec nedeljama, ali izgleda da su ANTHONY I HEATHER ZAISTA PONOVO ZAJEDNO!!! Evo slika slikanih 13. 11., (a izasle su juce) na kojima su zajedno!!!!
http://rameypix.net/sites/1E6966D1CF6C30415B5CAD5B8D44831E/assets/1333369.jpg
http://rameypix.net/sites/1E6966D1CF6C30415B5CAD5B8D44831E/assets/1333370.jpg
http://rameypix.net/sites/1E6966D1CF6C30415B5CAD5B8D44831E/assets/1333371.jpg
http://rameypix.net/sites/1E6966D1CF6C30415B5CAD5B8D44831E/assets/1333372.jpg

Male su, ali vidi se iz aviona da je to Heather!!! Nadam se da ce se pojaviti vece slike!!! ZNACI, ODVALILA SAM OD SRECE, KUNEM VAM SE!!!!!!!!!!!!!! :D Skakala sam po celoj kuci od srece!!! Kako su slatkiiiiiiiiiiiiiiii!!! :D

Poslednja izmena:
Znachi istina je ono shto mi je Heather rekla preko Facebooka ...

STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?!?!?!?!?!? Mislim, videla sam te medju njenim prijateljima, ali... DOPISUJES SE SA NJOM?!?!?!?!?!?! STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?!?!?!?!?! DALA BIH SVOJ ZIVOT DA SE DOPISUJEM SA NJOM!!! NE MOGU DA VERUJEEEEEEEEEM!!! CHARLIE, JE L' ME ZEZAS?!?!?! DALA BIH SVOJ ZIVOT da se dopisujem sa njom! ALI BUKVALNO! Charlie, je l' me zezas?!?!?!?! Sta ti je rekla?!

Ne mogu dda verujem, kako ti zavidim, aaaaaaaaa!!! Meni je ona MED i MNOOOOOGO je gotivim!!!

Poslednja izmena:

Back