Red Hot Chili Peppers

(biste se piše zajedno!)

Roletnu sam kupila u istoj radnji koja je prva distribuirala karte za koncert.
Knjiga jeste na engleskom.
Ovo drugo ne znam, ali trebalo bi da je ima. Ja istom nisam bila baš oduševljena, slažem se sa ostalim članovima benda da neke stvari nikad nije trebalo da izađu na videlo, kao npr. šta se dešavalo tokom prve polovine 1992, kako niko nije reagovao niti pokušao da učini nešto...a da ne spominjem onaj grupnjak u kupatilu.

Jeco, možeš :D

Evo sad sam gledao snimke pepersa na you tube,i mogu reci da i pored toga sto je kratko trajalo,sto nije bilo komunikacije s pub,sto za-malo dobih upalu pluca,sto sam prepesacio 300 kilometara po suncu,kisi...!!!Meni je bilo super...!!!;-)

DS,hvala sto si me obavestila...Omaklo mi se! ;)
Ja ne zalim ni ludilo u kom sam zivela 3 dana posle koncerta zbog kise,ni tu kisu,ni sunce zbog koga nisam smela da obucem ni majicu kratkih rukava nego bilo sta gde su gola ramena,pa cak ni glad od jedno 24h(sto mi je najteze palo od svega :D )
Ali ja sam spremna da ih jos jednom sacekam u prvom redu pa makar prezivela i gore... :-D

Dosed-by-charlie:
DS,hvala sto si me obavestila...Omaklo mi se! ;)
Ja ne zalim ni ludilo u kom sam zivela 3 dana posle koncerta zbog kise,ni tu kisu,ni sunce zbog koga nisam smela da obucem ni majicu kratkih rukava nego bilo sta gde su gola ramena,pa cak ni glad od jedno 24h(sto mi je najteze palo od svega :D )
Ali ja sam spremna da ih jos jednom sacekam u prvom redu pa makar prezivela i gore... :-D

Slazem se... Nista mi ne bi bilo tesko da uradim za njih... I ja sam izgorela, bolele su me noge, przila sam se tamo ceo dan, bila zedna...Ali SVE je prestalo da me boli kad su izasli na binu!!! Ja bih sve to i jos gore trpela bezbroj puta kad bi opet dosli, SVE BIH uradila zbog njih!!! Neka dodju, pa neka umrem posle toga!!! ;-) ;-) ;-) I hocu OPET da budem u prvom redu!!! Ljudi HOCU OPET NA KONCERT!!! MORAM OPET DA IH VIDIM!!! MORAM!!! Umrecu ako ih ne vidim opet uzivo!!!

Dosed-by-charlie:
Pa skupi pare vadi visu...pa prati turneju....salim se.... ;)
svi bi mi voleli da ih vidimo ponovo...ali....ne moze se....

Ali i da imam ne znam koje pare, mene moji ne bi pustili da idem van Srbije na koncerte! Ja bih ih NAJRADIJE pratila SVUDA, makar nemala posle za hleb!!! Sav novac koji imam bih dala na karte za koncerte, najozbiljnije! Ali, moji me ne pustaju... :cry: :cry: :cry:

*RHCP 4ever*:
Slazem se... Nista mi ne bi bilo tesko da uradim za njih... I ja sam izgorela, bolele su me noge, przila sam se tamo ceo dan, bila zedna...Ali SVE je prestalo da me boli kad su izasli na binu!!! Ja bih sve to i jos gore trpela bezbroj puta kad bi opet dosli, SVE BIH uradila zbog njih!!! Neka dodju, pa neka umrem posle toga!!! ;-) ;-) ;-) I hocu OPET da budem u prvom redu!!! Ljudi HOCU OPET NA KONCERT!!! MORAM OPET DA IH VIDIM!!! MORAM!!! Umrecu ako ih ne vidim opet uzivo!!!
MOLIM TE, ali najlepše te molim, nemoj više da pišeš ovakve komentare. Čitam poslednje komentare i svi su isti: "jaooo što bih volela...", "jaooo hoću da umrem...", "jaooo samo da ih vidim još jednom...". Razumem ja tebe, ali razumi i ti druge ljude kad treba da dođu ovde i čitaju celu stranicu kuknjave o tome! Daj, imaj malo obzira. :roll:

Back