jecawaste
Domaćin
- Poruka
- 4.847
mogu li ja da pogodim?Desecration Smile:Ček', znam da ti znaš, hoću da vidim da li još neko zna.

DS-otimacice knjiga!!!vrebam je vec duze vreme :-(
:-DDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu li ja da pogodim?Desecration Smile:Ček', znam da ti znaš, hoću da vidim da li još neko zna.

:-D
u knjizi kad je anthony slavio rodjendan doveo je johanu i chad je pitao:sto ste mu doveli kurv.u''?Vodjena_snom:videla sam johaninu sliku i izgleda kao kur.va...sigurno i jeste![]()

Vodjena_snom:tesko,ali se nadam.ista bih ponovo ali ne bih bila na 120m nego u prvom redu!!!![]()

Iva, ne pravi me ljubomornom! Jeste da sam i ja bila u prvom redu, ali hocu ja na jos koncerata!!!Desecration Smile:Ja sam bila u prvom redu na dva i po koncerta.![]()

Dosed-by-charlie:DS,hvala sto si me obavestila...Omaklo mi se!![]()
Ja ne zalim ni ludilo u kom sam zivela 3 dana posle koncerta zbog kise,ni tu kisu,ni sunce zbog koga nisam smela da obucem ni majicu kratkih rukava nego bilo sta gde su gola ramena,pa cak ni glad od jedno 24h(sto mi je najteze palo od svega)
Ali ja sam spremna da ih jos jednom sacekam u prvom redu pa makar prezivela i gore... :-D
Dosed-by-charlie:Pa skupi pare vadi visu...pa prati turneju....salim se....![]()
svi bi mi voleli da ih vidimo ponovo...ali....ne moze se....

MOLIM TE, ali najlepše te molim, nemoj više da pišeš ovakve komentare. Čitam poslednje komentare i svi su isti: "jaooo što bih volela...", "jaooo hoću da umrem...", "jaooo samo da ih vidim još jednom...". Razumem ja tebe, ali razumi i ti druge ljude kad treba da dođu ovde i čitaju celu stranicu kuknjave o tome! Daj, imaj malo obzira.*RHCP 4ever*:Slazem se... Nista mi ne bi bilo tesko da uradim za njih... I ja sam izgorela, bolele su me noge, przila sam se tamo ceo dan, bila zedna...Ali SVE je prestalo da me boli kad su izasli na binu!!! Ja bih sve to i jos gore trpela bezbroj puta kad bi opet dosli, SVE BIH uradila zbog njih!!! Neka dodju, pa neka umrem posle toga!!! ;-) ;-) ;-) I hocu OPET da budem u prvom redu!!! Ljudi HOCU OPET NA KONCERT!!! MORAM OPET DA IH VIDIM!!! MORAM!!! Umrecu ako ih ne vidim opet uzivo!!!