Red Hot Chili Peppers

Ma dajte ljudi ako je covek koji moze da bude sa skoro svakom zenom na planeti izabrao da bude bas sa njom,znaci da je ipak zbog neceg posebna.Mada sto se mene tice dokle god on pravi dobru muziku neka se vidja sa kim ili cim :) god hoce,a i onaj deo la la la u odredjenoj pesmi koji peva je super

A ja danas reših da zasučem rukave i izvučem ovo:
http://forum.krstarica.com/threads/73159&page=54&pp=25

Pogledajte. Čitajte. Tad je ukupno jedna osoba na ovoj temi znala kako izgleda videti ih uživo. Koliko nas ima sad? Koliko funky_monk nije verovao da će ih videti ovde i koliko je bio očajan kad sam se javila posle prvog od dva koncerata u Beču?

Ljudi, ovo je tako pozitivno da nemate pojma. U decembru je ono što se desilo pre tri nedelje bio samo san.

ZDRAVO, LJUDI!!! Jesam li vam nedostajala, neki nisu imali sa kime da se svadjaju! :P
Sanjala sam Pepperse svako vece, NAPOKON sam za KOMPOM!!! NAJZAD!!! Vidim da ste pricali o Johnovoj Emily...Imam mnogo njenih slika, postavicu kasnije....Ali UPOZORAVAM da je ruzna....Ali bitno je da je John voli i ona njega i ako su oni srecni i ja sam! :wink:

Verovatno ste već spominjali, ali...
Juče sam tek gledala na mtv adria "izveštaj" sa koncerta. Prikazali su inserte ali ono - profi ne amaterske pa me zanima da li može i kako da se dođe do toga i da li neko zna da li će biti koncert ikada prikazan negde.
I još nešto, da li postoji studijska verzija John-ove Your Song ili samo live. Sviđa mi se baš baš? :D

Ne, ne postoji studijska verzija. Ni na jednom od svojih dosadašnjih 11 solo albuma nije objavio nijednu obradu sem Big Takeover grupe Bad Brains na svom prvom albumu iz 1994. Mnogo ljudi je pričalo kako bi voleli da izda kompilaciju svojih obrada. Ja sam zasad najviše učinila po pitanju istih, pošto sam našla jedno par stotina.

Desecration Smile:
Mnogo ljudi je pričalo kako bi voleli da izda kompilaciju svojih obrada. Ja sam zasad najviše učinila po pitanju istih, pošto sam našla jedno par stotina.

:shock: thnx!

mozda ja vama sada otkrivam toplu vodu, ali naišla sam na prastari snimak tv nastupa (1992) koji je, ako se secate, AK opisao u knjizi kao najteži. Tužno je što je John ubrzo otišao iz grupe, ali je neodoljivo kako su njih dvojica "komunicirali" i koliko su se mrzeli u tom trenutku. John kontraš, svira svoju verziju UTB-a (za neke i najbolju) u džemperu, a vrhunac su mu prateći vokali. Tu sam definitivno pukla i smejala se kao luda. Ne možeš a da ga ne voliš koliko je lud i svoj.

Ne preterujem, izbrojala sam 256, još treba da dodajem i izdvajam sa snimaka celih koncerata i video klipova.

http://www.invisible-movement.net/download/audio/

Tamo gde je zvezdica treba da sredim fajlove i dodam linkove, trenutno ne rade jer sam pre par meseci slučajno izbrisala bazu.

Inače, posle Under The Bridge, odsvirali su Stone Cold Bush...gde je Entoni namerno pomerio mikrofon tako da isti zvekne Džona u lice.

Mislim da su Stone Cold Bush svirali pre toga, pa mu je ovaj posle vratio. Neko je dobro prokomentarisao da je John bio u fazonu: šta sada kao imaš hit pa misliš da si `ebeni Frenk Sinatra, evo ti ga sad pevaj k`o Sinatra :lol:
Njihov odnos mi je najzanimljiviji u grupi, mislim da su sve ostale relacije jasne k`o dan. Meni su obojica gotivni, svaki za sebe, ali čini mi se da retko komuniciraju na sceni, a opet sam sigurna da se na neki čudan način gotive. Slika sa Slane Castle koncerta kada mu John nasloni glavu na ledja mi je jedna od najjačih.
DS: ma sajt ti je super, odem često ali se još nisam prijavila, sve mi nekako glupo pošto nisam ni blizu takav poznavalac njegovog lika i dela.
Evo ga nešto iz maja ove godine sa nekog malog dobrotvornog certa, gde John pokazuje sve svoje kvalitete (def mu prijaju manji prostori):

Bogami...ne znam da li sam na ovom forumu već pričala o tome koliko volim taj klip i koliko sam plakala kad sam ga prvi put videla. Kukala sam kako je to nešto najžešće i najstrastvenije što je ikad izveo i kako nema šanse da će to ikad ponoviti.

I ponovio je to. OVDE. Od svih mesta na svetu, ponovio je to O-V-D-E! Ja sam stajala na četiri metra od njega, posmatrala to što radi širom otvorenih očiju i nisam mogla da verujem. Posle mesec i tri nedelje, ponovo je izvodio intro za kojim sam posle petog maja apsolutno poludela. I dalje gajim nadu da će se pojaviti dobar snimak iz blizine, kad smo se Irkinja i ja zbunile i nismo to uhvatile, jer je svaka od nas mislila da ona druga to snima.

Posle se isto desilo sa krajem Don't Forget Me, koji je bio isti kao onaj u Elbaniju 21. oktobra prošle godine. I o tome sam maštala od trenutka kad mi je drugarica poslala video klip koji je snimio njen muž kamkorderom. Ne znam, kao da mi je Džon čitao misli.

Ups, malo sam se zanela.

Htedoh da ti kažem da slobodno možeš da nam dođeš na forum. Ima mnogo ljudi koji su novi, koji ceo taj svet tek otkrivaju. Registracija nije automatska, zbog spem robota, ja odobravam ljude jednom do dva puta dnevno i brišem robote:)

Bettie Page:
:shock: thnx!
ali je neodoljivo kako su njih dvojica "komunicirali" i koliko su se mrzeli u tom trenutku. John kontraš, svira svoju verziju UTB-a (za neke i najbolju) u džemperu, a vrhunac su mu prateći vokali. Tu sam definitivno pukla i smejala se kao luda. Ne možeš a da ga ne voliš koliko je lud i svoj.

kuku mene grdna Slavujka :lol:

ala sam se slatko nasmejala :lol:

Desecration Smile:
I ponovio je to. OVDE. Od svih mesta na svetu, ponovio je to O-V-D-E! Ja sam stajala na četiri metra od njega, posmatrala to što radi širom otvorenih očiju i nisam mogla da verujem.

sada si me šoknula, videla sam ja da nije bio baš tako umrtvljen kao što su neki komentarisali, ali sam to (nije mi jasno kako) propustila. :( Nije ni čudo doduše, kada sam morala na prstima da stojim kako bih videla nešto, a nisam bila baš toliko daleko i prilično sam visoka :? :)
hvala na pozivu! ne znam baš koliko ću biti aktivan i koristan član, ali prijaviću se.

@ PeraKojot> me2, me2 :smile: :wink:

Desecration Smile:
Pa, koliko si blizu bila...?

Teško da mogu da procenim, bolje da ne lupam, negde između one druge baklje i fan pita (ala sam objasnila :-D ). Nisam bila blizu, a ni toliko daleko da to ne primetim. Baš bih volela da se pojavi snimak. A neko negde ima ceo profi snimak certa i muči nas. Možda menadžment ne da da se to pusti :sad: .

DS, drugi je deo, snimak je iz daleka, ali ovoga se sećam definitivno :-D , da nisi na to mislila?

Ova Liza je superica ;-) , nije ni čudo što se sve face druže sa njom :-D Stvarno je 8-)

btw, kada smo već kod toga, sumnjam da će opet doći, ali nadam se da grešim

O, daaaa...to je bilo to. Meni se donja vilica oklembesila do zemlje dok sam to gledala.

Mislim da bi došli. Ne znam koliko ste svi vi upoznati sa tim da Dejv Ret (Dave Rat...i ne, to mu nije pravo prezime) piše neku vrstu dnevnika tokom turneje. Evo šta je napisao o zemlji Srbiji:

http://www.ratsound.com/cblog/archives/277-Day-398-June-25th-The-Battle-for-Right-and-Wrong.html
http://www.ratsound.com/cblog/archives/278-Day-399-June-26th-Serbia-Show-Day.html

Vredelo bi komentarisati na ono što je rekao i zahvaliti mu na lepim rečima o publici, koju je oslobodio krivice.

Back