Red Hot Chili Peppers

Goran Jesic - Entoni hvala sto ste bili,uzeli smo stoki pare.
Entoni - Ma Goxy, nema frke odlicno ste to odradili...kazes 40 000 puta 35 evra a,nije malo para...
Goran Jesic - Pa da kao 60 000 je bilo na koncertu,mislis da ce neko da provali a?Prijavicemo 60
iljada ljudi a 40 iljada cemo da delimo.
Frusciante - Ma gde ce da provale da lapamo,pa nisu provalili ni kad sam svirao ABBu.
Entoni - A sta cemo sa ovim iz Exita i Tuborga ?
Goran Jesic - Njih prepustite meni.Imam ljude po forumima koje placam mizerno i koji odradjuju
posao pljuvachine.
Entoni - Goxy ti si extra lik.Oces da radis sa nama po Aziji i Afriki ?
Goran Jesic - Ma jok,ovde mogu vise da uzmem.Jel ima da te nesto smorilo Entoni ?
Entoni - Kako nije.neka cmizdrava klinka je stalno upirala prstom u mene na koncertu i vristala.Mislim da je dobila mecu prvi put.Smorio sam se ko nikad.
Frusciante - E Entoni aj palimo, treba da varamo jos naroda.

Kroasan:
Goran Jesic - Entoni hvala sto ste bili,uzeli smo stoki pare.
Entoni - Ma Goxy, nema frke odlicno ste to odradili...kazes 40 000 puta 35 evra a,nije malo para...
Goran Jesic - Pa da kao 60 000 je bilo na koncertu,mislis da ce neko da provali a?Prijavicemo 60
iljada ljudi a 40 iljada cemo da delimo.
Frusciante - Ma gde ce da provale da lapamo,pa nisu provalili ni kad sam svirao ABBu.
Entoni - A sta cemo sa ovim iz Exita i Tuborga ?
Goran Jesic - Njih prepustite meni.Imam ljude po forumima koje placam mizerno i koji odradjuju
posao pljuvachine.
Entoni - Goxy ti si extra lik.Oces da radis sa nama po Aziji i Afriki ?
Goran Jesic - Ma jok,ovde mogu vise da uzmem.Jel ima da te nesto smorilo Entoni ?
Entoni - Kako nije.neka cmizdrava klinka je stalno upirala prstom u mene na koncertu i vristala.Mislim da je dobila mecu prvi put.Smorio sam se ko nikad.
Frusciante - E Entoni aj palimo, treba da varamo jos naroda.

13.gif

Fluid nemoj da smaras rekao sam i celih sat i 15 minuta u fazonu nazalost i zaista to misim kao sto misilm da je ubedljivo najgori koncert na kome sam bio.Ljudi su izvandredni muzicari i ozvucenje je bilo u najmanju ruku solidno.I to su jedine dve pozitivne stvari.Zao mi je sto nije koncert bio duzi.Jel da je bio zaista mi nista ne bi smetalo.A ako te zanima mogu da ispisem sta je to bilo tako katastrofalno cisto da vidis da jesam dosledan

Back